Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Nisan 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Özellikle aşkta ikili oynamaktan vazgeçmelisiniz. Süregelen ilişkinizdeki pürüzleri gidermek için çaba harcamak yerine bir başkasıyla olmak sorunlarınızı daha da büyüttü. Sevdiğinizi sandığınız insan sizin sığındığınız bir liman. Bu konuda yaşanmış tecrübeleri dikkate almalısınız, büyüklerinizin istekleri doğrultusunda hareket etmelisiniz.

İş hayatınızda şansınız olumsuz yöne dönmekte. Yaptığınız çalışmalarda istikrarı yakalamak istiyorsanız daha akılcı kararlar vermelisiniz. Yeteneklisiniz,yaratıcı gücünüze de güveniyorsunuz ama bir rekabet ortamında bulunuyorsunuz. Sizin el attığınız konularda daha önce iyi çalışmalar olması sizin için en büyük engel oluyor.

Para harcama isteği içinizde iyice kabardı. Bir yandan da tasarruf yapmak istiyor ve harcamalarınızı frenliyorsunuz. Biraz daha sabredin , kısa zaman sonra eskisi gibi, rahatça harcama yapabileceksiniz.

Dünyaya "ben" gözüyle baktığınız müddetçe, "ben" olarak yalnız kalabilirsiniz. Sizin için sevdiklerinizin yaptıkları fedakarlıklara bu kadar arkanızı dönmemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Şimdilik bir çözümsüzlük söz konusu değilse de bir sorunla ilgili olarak daha tavırlı davranmanızda, biraz hareketlenmenizde yararlar olabilir. Yapıcı davranışlarınızla insanları etkileyebiliyorsunuz. Sizinle ilgili iyi düşünceler, çevrenizde düzgün bir referans edinmenizi sağlıyor. Yakın çevrenizdeki bir sağlık sorunu ile ciddi biçimde ilgilenmeniz gerekebilir.

28 Nisan 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar 28 Nisan-22 Mayıs tarihleri arasında Merkür-Boğa burcunda gerileyecek. Gölgeli günleriyle birlikte 21 Nisan itibariyle etkili olacak bu süreçte, zihnimizde huzurlu bir yaşam arzusu iyice belirlemeye başlar. Geçmişin acıtıcı, yorucu tecrübelerini geride bırakıp şimdi kendimizi ve geleceğimizi sağlam temeller üzerine inşa edebilmenin yollarını arayacağız. Maddi güvencemiz tabii ki önemli. Çünkü hayatın güzelliklerinin keyfine varabilmek için paraya ihtiyaç var. Ancak her şey de paraya bağlanmamalı. İnsan hobiler edinebilir, sevdikleriyle bir araya gelebilir, doğada yürüyüşler yaparak, temiz hava ve sağlıklı beslenmeyi önemseyerek  kendi için molalar yaratabilmelidir. Zihnimizi, bedenimizi güçlendiren aktiviteler geri hareket esnasında gayet faydalıdır. Kişi nefes almaya başlar, canlanır, tazelenir. Bu süreçte aşk hayatımızı ciddi anlamda gözden geçiririz. Giden bir sevgili tekrar dönebilir. Sorunlarımıza yeni çareler bulunabilir. İçe yönelen kişi, kendini yeniden keşfedebilir. Karşımıza yeni biri çıktığında onun hakkında yapacağımız gözlemler, geri hareket sonrasında net bir değerlendirmede bulunmamızı sağlayabilir. Bu sürecin bir çok meseleyi anlamamızda, yeniden gözden geçirmemizde farkındalık yaratması dileğimle,

28 Nisan 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Başarınızı, biraz da iletişim içinde olduğunuz kişilerin mantığına hitap ettiğiniz zaman yakalıyorsunuz. Bugün ele aldığınız konular üzerinde titiz çalışmalar yapacak, bazı önemli tespitler üzerinde duracaksınız. Burcunuzda ilerleyen Ay, çevre ilişkilerinizin anlam kazanmasına neden olurken, güçlü dostluklarınız daha da pekişebilir.

28 Nisan 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Üç hafta boyunca, aşk hayatınızı, çocuklarınızla ilişkilerinizi veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren konularda tatsızlıklara açıksınız. Hisleriniz ve mantığınız arasında bir denge kurmaya çalışabilirsiniz. Öte yandan ilişkilerinizin geleceği kafanızı kurcalayabilir. Her şeyin cevabını bir anda bulamazsınız. Dolayısıyla beklemeyi ve akışına bırakmayı denemelisiniz.

28 Nisan 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel olarak önem verdiğiniz konularda daha mücadeleci olabilirsiniz. Duygularınızı ifade ederken tepkilerinize dikkat etmenizde fayda var. Hisleriniz daha güçlü olabilir. Gün içinde olaylara karşı daha sakin yaklaşmalısınız. Sorumlu olduğunuz konularda yeniden harekete geçebilirsiniz. Duygusal konularla baş etmeniz kolay olmayabilir.

28 Nisan 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

RÜYALARINIZIN etkisi altında kalabilirsiniz. Hepsini hayra yorun çünkü size doğru yolu gösterecek işaretleri var rüyalarınızın.

28 Nisan 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Koç burcunda bir Yeniay meydana geliyor. Etkisini 3 gün önce ve sonra hissedeceğiniz yeniay haftasında ailenizle ve yerleşimle ilgili olası mücadelelere açık bir enerjide olacaksınız. Aile ilişkilerinde kavga ortamları yaratacak davranışlardan uzak durmanız, ilişkilerinizi esnek tutmanız faydalı olacaktır. Yine anne ve babanızın sağlık durumuyla ilgili gelişmeler size bu süreçte yansıyabilir. Moral durumunuza olumlu katkıda bulunamayan bu yeniay haftasında sağlığınıza özen göstermeli, stres ve öfke kontrolünüzü iyi yapmalı, sakin ortamlarda bulunmalı ve evinizle ilgili herhangi bir değişiklik yapmamalısınız. Yeniay haftasının en olumlu tarafı size aşk ve flörtler konusunda yeni şanslar vermesi ve yapacağınızgörüşmelerinin olumlu geçmesine destek olmasıdır.

28 Nisan 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdiklerinizle, flört ettiğiniz kişiyle, çocuklarınızla, eğlence hayatınızda bağlantı kurduğunuz insanlarla yanlış anlaşılmalara açıksınız. Kendinizi yanlış ifade etmemeye özen gösterin.

28 Nisan 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Öğleden sonra Ay kendi burcunuzda ilerleyeceğinden dolayı hedeflerinizi gerçekleştirmek için doğru konulara odaklanabileceğiniz bir süreç deneyimleyebilirsiniz. Hayatınızda ön gördüğünüz dönüşümleri belirleyecek bir tutumda olabilirsiniz. Yarın başlayacak olan Merkür gerilemesiyle ilgili kısa vadeli hedeflerinizi bugün düzene koymanız gerekmektedir. Genel olarak ise; Ay bugün tüm gün Oğlak burcunda kalacak. Gökyüzünde toprak ve ateş enerjilerinin fazla olduğu bugün, düşüncelerinizi eyleme rahatlıkla dönüştürebileceğiniz ve somut adımlar atabileceğiniz bir atmosfer hakim olacak. Yarın Merkür geri hareketine başlayacağı için önemli haberleşmeler, iletişim, anlaşmalar, sözleşmeler, posta, kargo ve yolculuk planları için değerlendirilmesi gereken bir gün. Araç ve elektronik eşyalarla ilgili alım satım işlerinizi bugünden organize etmekte fayda var.

28 Nisan 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Tüm vaktinizi, maddi konularla ilgili olarak bazı ayarlamalar veya panlamalar yapmaya ayırmanız mümkündür. Ancak; her zamanki halinizden farklı olarak, bazı noktaları net biçimde görmekte zorlanabilir, karar almak konusunda sorun yaşayabilirsiniz.

28 Nisan 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 41' 26" R
Ay
Oğlak
15° 02' 37"
Merkür
Koç
16° 37' 48"
Venüs
Boğa
00° 04' 03"
Mars
Balık
29° 08' 31"
Jüpiter
Boğa
23° 46' 51"
Satürn
Balık
16° 30' 31"
Uranüs
Boğa
22° 18' 14"
Neptün
Balık
28° 53' 06"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 36' 58"
Lilith
Başak
23° 15' 14"
True Node
Koç
15° 22' 43"
Son Güncelleme : 29/04/2024 15:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>