Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Eylül 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yarın çok daha başka bir gün geçirmeniz çok mümkün olabilir. Bugün tatil gurubunuz içindeki bazı ilişkilerden sizin kadar huzursuz olan hoş birinin, sizin rahatsızlığınızı paylaşması, bu duygusal ortaklıktan etkilenmenize neden oldu. Bu ilişkiyi sürdürmek isteyeceksiniz.

İşyerinizde sorun çıkartanlarla oturup konuşmaktan bir netice alamadınız. Nasıl davranmanız gerektiğini bilemiyorsunuz. Bazı sorunların sonuna kadar üzerine gitmemenin, onların devamına yol açtığını unutmamalısınız.

Yakında tamamen bitecek olan bir ödemeniz var. Onun arkasından sizin de sandığınız gibi büyük bir rahatlamaya gireceksiniz. Banka hesabınız sürekli küçülüyor. Pahalı özel zevkleriniz olmadığı halde, harcamalarınızın arkası kesilmiyor.

İnisiyatifi tümüyle almazsanız kaybeden sadece siz olacaksınız. Sizin için son derece önemli olan bir mesele, aynı hassasiyeti göstermesi gereken başkaları tarafından sürüncemede bırakılıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genellikle doğal davranıyorsunuz. İlk tanışmalarda bile insanları rahatlatıyorsunuz. Beklediğiniz bir haberi çabucak almak için hafta başını iple çekiyorsunuz. Bilmeden, sizin iradeniz dışında hoşlanmayacağınız insanlarla birlikte olmak zorunda kalabilirsiniz. Hafta başında alacağınız bazı bilgilerle yaşamınız hareket kazanacak. Yeni umutlarla yeni girişimlerde bulunacaksınız.

29 Eylül 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Saat 05:24 Ay-Pluto görünümü sizi gerek aşk, gerekse hedefleriniz anlamında destekliyor. Bu gücün özünde başarı hırsı yatmakta. Birilerinin kontrolü ele geçirmemesi için, siz onlardan önce davranarak ipi göğüsleyen taraf olmak niyetindesiniz. Saat 13:05-30 Eylül saat 10:52 arasında Ay-boşluk etkisi altındayız. Bizimle aynı düşüncede olmayan, farklı görüş yapısına sahip kişilerle anlaşmakta zorlanabiliriz.  Bu gibi durumlar size sıkıcı gelse de doğal karşılamak durumundayız.  Herkesin kendince bir düşündüğü var. Bize doğru gelen, başkasına tuhaf görünebilir. Sakin olmaya çalışalım.

29 Eylül 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gününüzü bütün sorunlardan arıtıp yeni tanıştığınız kişiyi düşünerek geçirmek niyetindesiniz. Bugün kendinizi bundan alamayacaksınız. Bazı arkadaş ilişkilerinizde hiç akla getirmediğiniz bir sorumsuzlukla üzücü şeyler yaşanıyor. Bu konuda ne yapabileceğinize karar veremediniz. Hemen telefona sarılacak ve günün bir bölümünü bu konuyla meşgul olarak geçireceksiniz.

28 Eylül 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Zekanız sayesinde günün ekonomik trendlerine uygun ilham veren fikirlerinizi devreye sokabilirsiniz. Seyahatler esnasında veya alışılmadık kişilerle ilişkilerde yaşanan problemler beklenmedik olaylara veya durumlara sebebiyet verebilir. Bugünlerde bazı arkadaşlarınıza yapacağınız jest ve yardımların ilerleyen tarihlerde yanıtsız kalmayacağına tanıklık edebilirsiniz. Ancak, siz yine de buna güvenerek hareket etmemelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Genelde enerjik ve girişimci yönümüzün ön planda olduğu zamanlar. Ancak, öğle üzeri saatlerde ufak tefek sakarlıklara veya kazalara karşı tedbirli olmakta ve tartışmalardan kaçınmakta fayda var. Akşam saatlerinde ise, hafta başında yazdığımız fırsatlara açık, farklı şansları devreye sokan veya iyimser düşünmemize yardım eden etkiler yürürlüğe giriyor ve hafta sonu genelinde de bizi motive ediyor olacak. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

29 Eylül 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün medya ve uluslararası konularla ilgilenebilirsiniz. Yeni yolculuklar planlamak isteyebilirsiniz. Gün içinde eğitsel konularda başlangıçlar olabilir. Birçok konuya birden odaklanmak durumunda kalabilirsiniz. Gün içinde fikirlerinizi paylaşmak için yakın çevrenizdeki kişilerle planlar yapmak size iyi gelebilir.

29 Eylül 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş problemlerinizle çevrenizin huzurunu bozmak istemiyorsunuz. Yoğun temponuzu dengeleyecek yeni bir sisteme ihtiyacınız var. Karşı tarafın istekleri, sizin tarzınızla çatışma halinde olabilir. Çekişmelerden uzak kalmalısınız.

29 Eylül 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca partneriniz ve yakın dostlarınızla birlikte keyifli zaman geçirebilir, onlarla kaliteli iletişim kurabilirsiniz. Yolculuğa çıkabileceğiniz bugün, öğleden sonraki zaman diliminde iletişim konusunda hassas bir zamandan geçeceğiniz için kırgınlık ve alınganlıklara dikkat etmelisiniz.

29 Eylül 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birkaç gündür üzerinizdeki durgunluk bugün yerini değişik yerlere ve gezme isteğine bırakabilir. Arkadaşlarınızla birlikte yapacağınız güzel ve keyifli planlar devreye girebilir.

29 Eylül 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Zihinsel olarak kendinizi hevesli hissettiğiniz bir Jüpiter gününe başlıyorsunuz. Akşam saatlerine kadar bilgelik gücünüz düşük ve isteksiz olacaktır.Ancak geceye uzanan bu süreçte biraz dışa dönük olabileceğiniz vakitler deneyimleyeceksiniz. Yine aynı saatlerde kariyerinizi parlatabileceğiniz fırsatlara sahip bir ruh yapısında olacaksınız. Dengeli davranışlarınız takdir toplayacaktır. İş ve kariyer odaklı fikirlerinizi ortaya dökmek anlamında sizi destekleyici kişilerle bir arada olmak ve sohbeti koyulaştırmak isteyebilirsiniz.

29 Eylül 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakathayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz fikirler ve tutarsızlığınız buna sebep.

29 Eylül 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 16' 45" R
Ay
Balık
06° 22' 35"
Merkür
Koç
18° 18' 34"
Venüs
Boğa
04° 37' 21"
Mars
Koç
01° 59' 27"
Jüpiter
Boğa
24° 38' 40"
Satürn
Balık
16° 49' 48"
Uranüs
Boğa
22° 30' 56"
Neptün
Balık
28° 59' 44"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 25"
Lilith
Başak
23° 39' 50"
True Node
Koç
15° 21' 56"
Son Güncelleme : 03/05/2024 08:34

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>