Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Nisan 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgiliniz ile son günlerde ilişkinize diyecek yok. Hemen hemen her gün berabersiniz ve çok hoş zamanlar geçiriyorsunuz. Artık ilişkinizin devamını ciddi ciddi düşünmeye başladınız. İlişkinizde sizi tek üzen şey ailenizin bu ilişkiyi tasvip etmemesi. Bugün bu konuda kafa yoracak ve orta yolu bulabilmek için planlar yapacaksınız.

İş yerinizde eski heyecanınıza , performansınıza ulaştınız. Tekrardan işinize zevkle geliyor, orada vakit geçirmekten çok hoşlanıyorsunuz. Bugün tüm işlerinzii hallettiğiniz halde işyerinzide kalacak, bir hayli zaman geçireceksiniz. Sizdeki bu olumlu gelişmelerarkadaşlarınız ve amirleriniz tarafında fark edilecek.

Parasal açıdan oldukça rahay durumdasınız. Borcunuz olan kişiler sıkıştırıyor. Bunu sıkınıtısını üzerinizden atmaya çalışıyorsunuz. Borçlarınızı ödeyebilmke için finansal kaynak arayışı içerisinde olcağınız birgün geçirebilirsiniz.

Beslenme düzeniniz bozuldu. Bugün ve sonra ki günlerde beslenme düzeninize dikkat etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akraba ilişkilerinizde hissettiğiniz boşluğu bugünlerde doldurmayı düşünebilirsiniz. Bunun fırsatlarını yakalayacaksınız. Yakın çevrenizde çok yıpratıcı konulara saplanıp kalmaktan kaçınmanız gerekiyor. Bir dostla, karşılıklı olarak bir çıkar tartışması içindeymiş görüntüsü sergiliyorsunuz. Aranızdaki bağlılık ve sonsuz güven, bugünlerde pek göze çarpmıyor.

29 Nisan 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 10:07-11:46  arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız.  Bu süre içinde,  özgürce hareket etmenize engel olabilecek durumları,  şöyle bir sakince düşünelim. Haddinden fazla iyi niyetli mi düşünüyoruz veyahut meseleleri çok mu gözümüzde büyütüyoruz. İyice anlayalım. Saat 11:46 itibariyle Ay-Kova burcunda ilerleyecek. Böylece sözel iletişiminiz ve güven duygunuz ön planda.  Gerekli kişilerle  irtibata geçebilir ve fikirlerinizden, planlarınızdan  söz ederek gücünüzü ortaya koydunuz mu,  başarmamanız için bir sebep yoktur. Mali konularda görüşmeler olabilir veya aktif davranabiliriz.  Bu arada bazı kişiler  hayat görünüşünüze ve düşünce yapınıza uymayan bir eda ile size yönelebilirler. Dostlarınızla, sevdiklerinizle güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,  

29 Nisan 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sezgilerinize her konuda güvenebilirsiniz. Bulunduğunuz şartları gözden geçirmeden karar almıyor olmanız, başarınızı daha da güçlendiriyor. Bugün tepkisel davranmak yerine temkinli hareket edeceksiniz. Beklediğiniz haberlerde sürpriz gelişmelere neden olacak olaylarla karşılaşacaksınız. Genital organlarınızla ilgili problemlere dikkat edin.

29 Nisan 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Seyahatler veya bazı kişilerle konuşmalar esnasında farklı gelişmeler söz konusu olabilir. Bazı konularda gelişmelere veya işaretlere bakmaksızın kendi bildiğiniz yoldan ve müthiş bir özgüvenle ilerlemeye devam ediyorsunuz. Bu kadar emin bir kişiye yoldan çevirmek doğru olmaz. Bana da, silkelenin, yenilenin ve her şey yolunda gidecekmiş gibi çaba göstermeye devam edin demek düşer Niobe'ce. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Dünün ısrarcı kişileri veya tavırları sabah saatlerine kadar anlaşmazlık nedeni olabilir. Öğle saatlerine kadar Ay boşlukta biz de bir tür rölantideyiz. Öğle sonrası saatlerde ise, yaratıcı fikirlerimiz, yenilikçi tavırlarımız, fikir alışverişleri, etkileyici diyaloglar, öğrenme arzusu, sosyal planlar, mental aktiviteler ön planda olacak. Aklımızı doğru şekilde kullanabilir, aklımızdan yararlanabiliriz. Karşı tarafı etkilemek istiyorsak, duygulara değil, mantığa hitap etmeliyiz gün boyu. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

29 Nisan 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün parasal konularda daha ölçülü davranamaya özen gösterin. Bütçenizi planlamak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinize başkalarını dahil edebilirsiniz. Fikirlerinizi yaymak için daha tutkulu olabilirsiniz. Kişisel yeteneklerinizi geliştireceğiniz alanlara yönelebilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konularda karar vermekte zorlanabilirsiniz.

29 Nisan 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İdeallerinizi gözden geçirebilir ve bugün hayal gücü gerektiren konulara yönelik çalışmalar yapabilirsiniz. İçinizden yükselen sesi dinleyin.

29 Nisan 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konularda muazzam fırsatlar elde edebileceğiniz, toplu paralar, alım satım gibi işlerinizde şanslı olduğunuz bir zamanda iken, bu süreçte ilişkilerinizde romantik yeni başlangıçlar yapabilir, sevdiklerinizle keyifli zaman geçirebilirsiniz. Devam eden ilişkilerde güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bir zamandasınız.

29 Nisan 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş alanlarınızdaki sorun ve sıkışmaları üzerinizden atmak istediğiniz bugün, maddi konular sizin için önemli olacak. Kendinizi çaresiz hissettiğiniz konuları geride bırakabileceksiniz.

29 Nisan 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün maddi ve manevi potansiyellerinizle ilgili ilerleme sağlayabileceğiniz fırsatlara sahipsiniz. Ancak 21 Mayıs'a kadar hayatınızın keyifli alanlarında iletişimle ilgili aksaklıklar, yanlış anlaşmalar yaşanabilir. Hobi olarak ilgilendiğiniz konularda araç gereç arızalarına maruz kalmamak için planlarınızı bu tarih sonrasına ertelemelisiniz. Genel olarak ise; Ay bugün kısa bir süre boşlukta kaldıktan sonra saat 10:47'de Kova burcuna geçiyor. Bugün Merkür Boğa burcunun 23 derecesinden geri gitmeye başlıyor. İletişim, haberleşme, ticaret ve yolculuklar gezegeni Merkür'ün geri hareketine başlaması ile birlikte gecikmelere, ertelenmeye ve karmaşık haberleşme koşullarına karşı dikkatli olmalı ve önlemlerinizi almalısınız. Tedbiri elden bırakmadan plan yapmalısınız. Elektronik ve ulaşım araçlarının kullanımına özen göstermelisiniz. Cep telefonu, bilgisayar ve ev eşyalarının alım satımını Retro dönemi bittikten sonraya bırakmakta yarar var. Merkür sözel yeteneklerinizi de yönettiği için kendinizi ifade etmek istediğiniz önemli durumlarda söyleyecekleriniz yanlış anlaşılmasın diye özenli olmalısınız. Estetik ve dekoratif konularla ilgili işleri veya değişiklikleri de Merkür'ün ileriye gideceği 21 Mayıs tarihinden sonraya bırakmak iyi olur.

29 Nisan 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün Merkür'de başlayan geri hareket nedeniyle önümüzdeki üç hafta boyunca, aşk hayatınızı, çocuklarınızla ilişkilerinizi veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren konularda tatsızlıklara açıksınız. Hisleriniz ve mantığınız arasında bir denge kurmaya çalışabilirsiniz. Öte yandan ilişkilerinizin geleceği kafanızı kurcalayabilir. Her şeyin cevabını bir anda bulamazsınız. Dolayısıyla beklemeyi ve akışına bırakmayı denemelisiniz.

29 Nisan 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 31' 43" R
Ay
Oğlak
12° 48' 44"
Merkür
Koç
16° 34' 40"
Venüs
Koç
29° 51' 44"
Mars
Balık
29° 00' 48"
Jüpiter
Boğa
23° 44' 31"
Satürn
Balık
16° 29' 37"
Uranüs
Boğa
22° 17' 40"
Neptün
Balık
28° 52' 48"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 24"
Lilith
Başak
23° 14' 07"
True Node
Koç
15° 23' 06"
Son Güncelleme : 29/04/2024 11:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>