Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Aralık 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sürekli aramalar, ısrarlar daha da uzaklaşmalara neden olabilir. Bu konuda zamana güvenebilirsiniz. Beklemediğiniz ilginç gelişmeler sizi bekliyor olabilir.

Bugünün ilerleyen saatlerinde bir görüşmeniz var gibi. İş ortamınızda insan ilişkileriyle alakalı olarak bazı görüşleriniz istenebilir. Son zamanlardaki sıkıntılı halinizi üzerinizden atacaksınız.

Yakında sevindirici bir para haberiniz olabilir. Ama kimi nedenlerle bu sevinci biraz burukça yaşayabilirsiniz. Kazancınızla ilgili rahatsızlıklarınızın çözümü genel sorunlara bağlı.

O her zaman, size hep özenli davranan, kırılmayı hak etmeyen bir dost oldu. Onun gönlünü alma niyetinizi bir an önce belli etmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnatçılık ve sevimlilik sizi tanımlayan özellikleriniz gibi. İnatlaşmalarınızda, sempatikliğinizle insanı kolayca teslim alabiliyorsunuz. Üzerine gitmeye kararlı olduğunuz bir konuda, aceleci davranmayıp nabız yoklamanız yararlı olacak. Arkadaşlık bağlarınız güçlü. Kimi hayal kırıklıklarınız, deneyim birikiminize bağlı olarak azalacak.

3 Aralık 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, 3 Aralık saat 00:18 - 19 Aralık saat 12:55 tarihleri arasında burcunuz üzerinde düz seyre geçecek Merkür, yaşamdan beklediklerinizi, umut ettiklerinizi, hayallerinizi, uygulanabilir düşüncelerinizi hayata sunma ve hedefler belirleme anlamında sizi destekleyicidir. Burcunuz üzerinde ilerleyen Merkür, disiplinli düşünmenin işaretçisidir. Hakikatleri ve doğruları ilke edinmenizi sağlar. Zaten bir Oğlak, yaşamı boyunca prensiplerine sadık ve sorumluluklarının bilincinde bir burçtur. Sizi hırslı, ciddi, gerçekçi ve sadık düşünmeye sevk eden Merkür sayesinde planlamalarda bulunabilir, kendinizden emin bir şekilde isteklerinizi ifade edebilir, yeni hedefler belirleyebilirsiniz. Saat 04:57 itibariyle Ay-Uranüs arasında oluşan zorlu görünüm, otoriteyi sorgulamanız, bazı duyarsızlıklara karşı çıkışınız, öfkenizi kimi zaman dışa karşı boşaltmanız ve üzerinize gelindiği takdirde sert tepkilerde bulunmanız anlamındadır. Tabii ki dikkatli olmanızda yarar var. Saat 13:16-22:44 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Kararlarımızı uygulamak veya bir mesele üzerinde yön belirlemek zor olabilir. Mantıklı ve sakin düşünmeniz, gündelik normal seyirde giden işlerinizle ilgilenmeniz yeterlidir. Böylece hem yanlış kararlar almamış hem de ertesi gün işlerinizi daha çabuk halletmiş olursunuz. Saat 15:15 Mars-Satürn görünümü, bir satranç ustası gibi hangi hamlenin size kazanç sağlayıcı olduğunu keşfetmenizde rehberlik ediyor. Belki tam olarak özgür değilsiniz hala uymanız gereken kurallar var. Ancak pes etmiyorsunuz. Bugünlerde yaşanan sıkıntıların karşılığını alacağınızı biliniz. Şimdi elinizde para olsa bile, onu olur olmaz yerlerde harcamayacak kadar akıllısınız. Kimin dost kimin düşman olduğunu hisseden iç zenginliğe ve algıya sahipsiniz. Kimler geldi ve geçti hayatınızdan. Öğrendikleriniz tecrübenizdir ve bu tecrübeler emin olunuz ki kıymetli hazinenizdir. Finansal açıdan size destek verecek kişiler hayatınıza girmeye başlıyor. Saat 22:44 itibariyle etkili olacak Ay-Kova burcu geçişi, ister bir projenin bizzat yaratıcısı siz olun, isterseniz birilerinin hazırladığı projeye dahil olun fark etmez. Bugünlerde sesinizi duyurmak sizin için gayet önemlidir. Bazılarınız karşı cins üzerinde etkili olmak ve güçlü çekiciliğinizle ilgi uyandırmak isteyebilir. Nitekim ışıl ışıl parlayan gözleriniz, her istediğinizi sevgilinize kabul ettirebilmenizi sağlayabilir. Ancak burada aklınızın size rehberlik ettiğini de söylemek lazımdır. Çünkü Uranüs etkisi altındaki Ay günlerinde zekanız, fiziksel çekiciliğinizle aynı paraleldedir. Farklı seçenekleriveya özel yaşamınızda ele alarak, şu anki mevcut meselelerinizi kolayca çözüme bağlayabilirsiniz. Gönlünüzce geçecek bir gün diliyorum. Kalben sevgilerimle,

3 Aralık 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güneş kombinasyon burcunuz Başak'a geçerek güç ve başarma isteğinizi ön plana çıkarıyor. Sistemli yapınız yüzünden, çevrenizle ters düşme olasılığınız var. Özellikle, bugün size karşı çıkabilirler. Dikkatli olmalı ve enerjini yansıtabileceğiniz kişilerle aynı ortamı paylaşmalısınız. Yeni projeler gündeme gelecek.

3 Aralık 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşam tarzınızda yapacağınız değişiklikler daha önce asla mümkün olduğunu düşünmediğiniz alanlarda ilerlemenize veya yenilikler yapmanıza neden olabilir. Eski planlarınızı veya fikirlerinizi gündeme alarak, olmayacağını düşündüğünüz işlerin yürümeye başladığına tanıklık edebilirsiniz. İşleri kendi bildiğiniz yöntemlerle ele almaya özel önem vermeniz gerekiyor.Günün Atmosferi:İlişkiler zorlaşıyor; öğleden sonra ritim düşüyor İlişkileri yönetmekte zorluk yaşayabiliriz. Hassas bir süreçteyiz. Agresif ve gergin olabiliriz. Bağımsız hareket etme isteğimiz arttığı için, baskın tavırlar bizi sıkıntıya düşürebilir. Fazla hayalperest ve gerçeklerden uzak olmak sorun teşkil edebilir. Öğle sonrası saatlerde ise belli belirsiz durumlar ve bir yol çizememek işlerin tıkanmasına neden olabilir.

3 Aralık 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken duygusal açıdan önemsediğiniz konular içindesiniz. Kendinize, sağlığınıza daha çok önem vermelisiniz.

3 Aralık 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kilonuzla ilgili değişiklikler sizi biraz yıpratabilir. Beslenme düzeninize daha fazla dikkat edin. Sofranızda eksik etmemeniz gereken besinlere dikkat edin!

3 Aralık 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün maddi konularda aradığınızı tam olarak bulamayabilir, ilişkilerinizde bastırılmış öfkenin yarattığı gerilim ve gizlenmiş duyguların açığa çıkması gibi durumlar yaşayabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, daha güçlü, moralli ve kuralları koyan taraf olabileceksiniz. Ani tavırlar göstermek yerine, ilişkilerinizde anlatmak istediklerinizi sakince paylaşmanız faydalı olacaktır.

3 Aralık 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün Merkür'ün sizin burcunuza geçmesiyle beraber ifade konusunda rahatlıyorsunuz. Kendinizle ve hayatınızla ilgili konuşmalarınız artabilir. Önemli görüşmeler ve anlaşmalar içine girebilirsiniz.

3 Aralık 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi ve manevi potansiyellerinizin akılcı tasarımını yapabilirsiniz. Gelişmiş teknik ve interaktif finans sistemlerini kullanırken dikkatli olmanız gerekebilir. İletişimlerinizde dikkatli fikir alışverişleri yapmalısınız.Maddi ve manevi değer katabileceğiniz konularda daha özgürlükçü ve geleneksellikten soyutlanmış bir zihin yapısıyla ilerlemeyi seçebilirsiniz. Özellikleve hizmet alanınızda iletişimsel yanlış anlama ve aktarma durumları nedeniyle zor durumda kalabilirsiniz. Bilginin sizin için değerli olduğu bir sürece başlıyorsunuz.

3 Aralık 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınalarıyaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var.

3 Aralık 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 02' 38" R
Ay
Yay
22° 40' 43"
Merkür
Koç
16° 11' 57"
Venüs
Koç
27° 58' 46"
Mars
Balık
27° 50' 04"
Jüpiter
Boğa
23° 23' 11"
Satürn
Balık
16° 21' 22"
Uranüs
Boğa
22° 12' 27"
Neptün
Balık
28° 49' 58"
Plüton
Kova
02° 05' 54"
Chiron
Koç
20° 31' 11"
Lilith
Başak
23° 03' 57"
True Node
Koç
15° 27' 33"
Son Güncelleme : 27/04/2024 23:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>