Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Kasım 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde aşk için parmağınızı bile kıpırdatacak haliniz yok gibi. Moral durumunuz bu duyguyu yaşamaya hiç elverişli görünmüyor. Aşk size yeni sürprizler hazırlamaya çalışabilir. Buna da hazırlıklı olmanız gerekiyor.

İş yaşamınızda bazı hazırlıklar içindesiniz. Ama sonuca ulaşmanız biraz zaman alacak gibi görünüyor. İşyerinizdeki bir çalışma arkadaşınıza duyduğunuz güven önümüzdeki günlerde doruklara çıkacak.

Yüklü miktarda emanet bir paranın kullanımının gönülden bir tavırla yetkinize sunulması sizi çok duygulandıracak, ama bunu yapmayacaksınız. Yakında bir alım satım işiniz olabilir.

Sorunlarınızı çözme konusunda yeterince cesaretli davranmıyorsunuz. Bugün karşınıza çıkacak fırsatları değerlendirmek için atak davranmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok sorunlu bir ikili ilişki içindesiniz. Bu ilişkinin, diğer ilişkileriniz açısından da bir an evvel çözüme kavuşması gerekiyor. Bu problemde duygusallığınız temel sorun gibi görünüyor. Önümüzdeki günlerde uzakça bir yerden davet alacaksınız. Bu davetin, sizi mutlu etme, size hayatla yeni bağlar kurdurma olasılığı çok fazla. Gurup içinde, dostlarınızın gözündeki değerinizle gururlanacaksınız.

3 Kasım 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, günün ilk etkili enerjisi Saat 02:40 Ay-Güneş olumlu görünümü attığınız adım, giriştiğiniz bir mesele ve genel olarak moraliniz üzerinde faydalı bir tesirdir. Kendinize güveninizi yükseltir. Amacınız ne ise onun peşine düşersiniz. Saat 08:22 Ay-Neptün karşıtlığında, bir yandan hayatın görünen yüzündeki doğru ve yanlışları, inancımızı, düşüncelerimizi, bizi biz yapan her şeyi ayrıntılı bir şekilde gözden geçiriyoruz. Bu sorunları bir yana bırakıp, sevdiklerimizle bir araya gelip keyiflenebilsek. Belki de yeni biriyle tanışırız veya sevdiğimiz kişiyle hoş bir ortamda vaktimizi değerlendirebiliriz. Şöyle dışarıdan içe yönelip, zihnimizi rahatlatabiliriz. Ne dersiniz? Saat 17:15 Ay-Pluto görünümü, sizi gerek aşk, gerekse hedefleriniz anlamında destekliyor. Bu gücün özünde başarı hırsı yatmakta. Birilerinin kontrolü ele geçirmemesi için, siz onlardan önce davranarak ipi göğüsleyen taraf olmak niyetindesiniz.

3 Kasım 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hislerini iyi yönetebildiğini biliyorsun ancak bu dönem sırf bu yüzden kaygılarını kontrol edemediğin oluyor, öyle değil mi? Şimdi mantığını kullanmak için kendini şartlarına hazırlıyorsun. Bugün senin için sıradan geçmeyecek. Günün rehavetine kapılmadan önce halletmen gereken konuların olduğunu sen de biliyorsun Bazı konularda açık sözlü olmakta bir sakınca görmesen de söylediklerin etrafındaki bazı insanları rahatsız edebilir. Özellikle sevgiline karşı sarf edeceğin cümleleri bugün iki kez düşünmende fayda var. Gereksiz kıskançlıklar söz konusu olabilir. Akşamüzeri uzun zamandır görüşmediğin arkadaşın aklına düşebilir. Merak edip telefona sarılabilirsin.

3 Kasım 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün ilişkiler bazında artık güçlendiğinizi ve kontrolün elinizde olduğunu hissetmek isteyebilirsiniz. Ancak bu durumu dengeli bir şekilde kullanmanız ve karşınızdaki kişinin de duygularına önem vermeniz gerekebilir.

3 Kasım 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay Başak burcunda ilerlerken yolculuklar, eğitsel uğraşlar hayatınıza yeni şeyler katabilir. Hareketsiz kalmamalı ve dışarı çıkmalısınız.

3 Kasım 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı kapıları kapayıp farklı kapılar çalabilirsiniz. İş yerinizde yeni bir görevle vazifelenebilirsiniz.

3 Kasım 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bulunduğunuz ortamın dışında kendizi daha fazla gösterebileceğiniz, daha iyi hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Seyahat etmek ya da en azından birkaç yer görmek isteyebilirsiniz ve bunun için harekete geçebilirsiniz. Uzaktaki kimselerden haber alabilirsiniz.

3 Kasım 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arzularınızın gerçekleşmesi konusunda baskıcı davranabilirsiniz. Hayaller ve realite uyuşmayabilir. Geçmişten gelen husumetler nedeniyle kinci tutumlardan kaçınmak önemli. Tahammül gücünüz düşebilir, biraz yalnız kalmak iyi gelir.

3 Kasım 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başak burcunda seyahat eden Ay, sizin yabancılar, eğitimler, akademiler uzak yolculuklar alanınızı aydınlatıyor. Çok çalışarak üretmek, akademik eğitimlere gönül vermek, öğretmen, öğrenci ilişkisini deneyimlemek için size sunulan fırsatları kaçırmayın. Seyahate çıkmaya karar verir, deniz aşırı ülkelerle ticarete girebilirsiniz.

3 Kasım 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok hareketli ve bereketli bir gün. Para konusunda da oldukça talihlisiniz. Şansınız oldukça açık durumda. Bu şansınızı zorlamadan dikkatli davranırsanız karlı çıkarsınız. Birlikte olduğunuz kişi hakkında söylenen sözlere hemen inanmanız üzülmesine neden oluyor.

3 Kasım 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 43' 52" R
Ay
Oğlak
15° 36' 09"
Merkür
Koç
16° 38' 36"
Venüs
Boğa
00° 07' 08"
Mars
Balık
29° 10' 26"
Jüpiter
Boğa
23° 47' 26"
Satürn
Balık
16° 30' 44"
Uranüs
Boğa
22° 18' 23"
Neptün
Balık
28° 53' 10"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 06"
Lilith
Başak
23° 15' 30"
True Node
Koç
15° 22' 38"
Son Güncelleme : 29/04/2024 16:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>