Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Ağustos 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çaresizlikleri sorun gibi görmeye başlamamalısınız. Sevgilinizin işi gereği size arada bir yalnızlıklar yaşatması, ilişkinizin neredeyse temel sorunu olmaya aday gibi. İleriye doğru herşeyin düzeldiğini göreceksiniz. Sabır edin.

Bugünlerde sorunlarınızla ilgili büyük bir kalabalığınız olacak. Size çok söz düşebilir. İş yaşamınızda işlere tümüyle odaklanmanızı engelleyen bir şeyler var. Bunu keşfedip adını koymanız gerekiyor.

Para konularında bugünlerde titiz olmanızda yarar var. Çözümsüz para tartışmalarından uzak kalmalısınız. Daha hareketli alanlara kaydırmak istediğiniz birikiminiz, güvensizlikler yaşamanıza neden oluyor.

Bazı durumlarda ise merakınızı bastırmanız gerekiyor. Çoğu zaman bunun yararını görüyor olmanız, sizi gizli zararları görmekten alıkoyuyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geçici olarak üstlendiğiniz bir sorumluluğun vaktini doldurmuş olması, sizde bazı tedirginlikler yaratacak. Bu sorumluluğu almakta doğru mu, yanlış mı yaptığınız konusunda bir muhakeme karmaşası yaşayacaksınız. Önümüzdeki günlerde heyecanlanıp hareketleneceğiniz bir haberiniz olabilir. Çok fazla sorguladığınız bir dostluk ilişkisi içindesiniz. Baskıcılığınız haklılığınızı yok etmeye çalışıyor.

30 Ağustos 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 11:52 olana dek devam edecek Ay boşluk etkisi altında, ilişkiniz,hayatınız ve  ailevi konularda birilerine uymak zorunda kalabilirsiniz. Bu işinize gelmediği için baskı altına alındığınızı düşünürsünüz. Saat 11:52 itibariyle Akrep  burcunda ilerleyecek Ay, arkadaşlık ilişkilerinden partnerinizle olan özel paylaşımlara  kadar her konuda derinlemesine ve tutkulu tarzda düşünmenizi sağlıyor. Saat 23:41  Ay-Neptün olumlu görünümü, iyileştirici bir gücün daha yanınızda olmanızı sağlar. Bu güç size şifa verir ve sorunlarınızı mantık yoluyla çözmenizi sağlar. İletişimdeki becerikliliğiniz bu görünüm sayesinde yükselir ve dış dünyada kendiniz için uygun olanı saptamanız kolaylaşır. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun. Barış, sevgi, kardeşlik içinde nice bayramlara erişmemiz dileğimle,

30 Ağustos 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşam kaliteniz yükseliyor. Yeni projeler, yeni fikirlerin doğrultusunda, yeni organizasyonların ortaya çıkacağı ve kendinizi destekleyen kişilerle bir arada olacağınız günler olacak. Bu olayların tümüne birden içsel anlamda düşüncelerinizde meydana gelen "ruhi temizlenme" adı verilebilir. Gerilimleri ve stresleri de kaldırıp bir kenara koymalısınız.

30 Ağustos 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularda yoldan çıktığınızı düşünebilir ve bu düşüncenizi türlü bilgece cümleyle kendinize ima edebilirsiniz. Ancak, asıl olan şu ki, aslında tam da, olmaya ihtiyaç duyduğunuz yerdesiniz. Tüm burçlar için gün geneli: İlginç olaylar, beklenmedik gelişmeler veya ani açıklamalar gündeme gelebilir. Öğle saatlerinde gezegen etkileri keyifli olsa da ve sevgi temalı ilişkileri olumlu etkilese de, bugün, genelde yanlış yorum yapan veya bazı kişiler tarafından yanlışları yakalanan eleştiri odaklı kişilerin belli bir gün veya beli bir konu hakkında ne tür tepkiler verebileceği üzerine daha sık düşünüyor olabiliriz. Bu durumun üzerinde dururken üzerinde yoğunlaştığımız konuların zorluğu, karışıklığı ve mantığı üzerine de düşünmemizde fayda var.

30 Ağustos 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok konuda daha dikkatli olmanız lazım. Sizin dışınızda gelişebilecek olaylara hazır olmalısınız. Zira ortaklaşa alanda değişebilecek şartlar sizi yeni kararlara itebilir. Duygusal tepkileriniz ilişkilerinize olumsuz yansırken. Yanlış karar alma riskiniz çok fazla. Ortak bir zeminde buluşacağınız yeni projeler öne çıkarken, ikili ilişkilerinizde yapıcı olmalısınız.

30 Ağustos 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Kader Çarkı... Kaybetme korkusu ile devam ettiğiniz hiçbir işte başarılı olamazsınız. Risk almaktan kaçmak alışkanlık hali yaratmamalı.

30 Ağustos 2014, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşinizle ilgili bir meselede takdir hakkınızı kullandınız diye biraz endişelisiniz. Amirlerinize olayları zamanında açık açık anlattınız; ama onlar konuyla pek ilgilenmedi ve siz de inisiyatifinizi kullanmak zorunda kaldınız. Ya netice kötü olursa... Aslında kabahat sizde değil, biliyorsunuz. Bu gerçeğe göre hakkınızı savunursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal bir gündesiniz. Yaşama pembe gözlüklerle bakabileceksiniz. Böylece gününüz huzurlu ve mutlu geçecek. Bu moralli halinizi devam ettirebilirseniz his ve çalışma hayatınızda bunun olumlu yansımalarını görürsünüz. Pozitif enerjinizi kaybetmeyin.

29 Ağustos 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 44' 16" R
Ay
Boğa
13° 34' 58" R
Merkür
Koç
21° 39' 07"
Venüs
Boğa
10° 17' 23"
Mars
Koç
05° 31' 38"
Jüpiter
Boğa
25° 43' 29"
Satürn
Balık
17° 12' 30"
Uranüs
Boğa
22° 46' 53"
Neptün
Balık
29° 07' 33"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
21° 04' 35"
Lilith
Başak
24° 10' 27"
True Node
Koç
15° 22' 02"
Son Güncelleme : 07/05/2024 23:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>