Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ağustos 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk ilişkinizde gerilimler yaşayabilirsiniz. Sevgilinizle fikir ayrılıklarına düşebileceğiniz görülüyor. Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz.

İş konusunda kendinize yeni alanlar yaratabileceğiniz ve yaratıcılığınızın ön planda olacağı şanslı birgünündesiniz. İşlerinizde başarılı olabileceğiniz görülüyor. Enerjinizi dikkatli kullanmalısınız.

Maddi konularda kararsız davranabileceğiniz bir gündesiniz. Para hareketleri harcamalarınızı arttırabilir ve kaynaklarınızı tekrar gözden geçirmek isteyebilirsiniz.

Bugün ikili ilişkilerinizde politik davranmanız gerekiyor. Özellikleçevrenizdeki ikili ilişkilerinizde.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kişisel fikirlerinizde değişim arzusu yaşayabileceğiniz bugünde aktif bir hayal gücüne sahip olabilirsiniz. İkili ilişkileriniz konusunda oldukça hassas ve duyarlısınız. Objektif olmakta güçlük çekebileceğiniz bir gündesiniz. Bugün yaşadığınız yer ile ilgili sorumluluklar gündeme gelebilir.

31 Ağustos 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Ay-Akrep burcu seyri altında, elinizde olanlar ile olmayanları derinlemesine gözden geçirebilirsiniz. Saat 02:16 Güneş-Ay arasındaki görünüm, içsel anlamda garip bir yalnızlık duygusunu üzerinizde hakim kılsa da, bu yalnızlıkta ne kadar güçlendiğinizin de farkındasınız. Birilerinin artık hakkınız olanı vermesini bekliyorsunuz. Gün gelecek bunun da gerçekleşeceğini bilerek yolunuzda ilerleyiniz. Saat 07:00 Ay-Jüpiter görünümü, kızım sana söylüyorum gelinim sen anla misali hareket ederiz ve inandığımız değerlerimizden asla taviz vermeyiz. Saat 09:09 Ay-Pluto arasındaki olumlu görünüm,  özel yaşamınızla ilgili mevzularda sizi zayıf  noktanızdan vurmaya çalışan kim varsa onunla mücadeleye hazır olduğunuzu düşündürüyor. Saat 22:10 Ay-Satürn kavuşum etkisi altında, eğer bizi baskı altına alan meseleler varsa onları ciddi manada gözden geçirmemiz lazım. Düşüncelerimiz pek öyle pozitif olmayabilir. Ne söylemek istiyorsak bunu baskın bir ifade tarzıyla dışa yansıtabiliriz. Karşıt görüşte olan kişilere de pek söz hakkı vermeyiz. Gün boyu bir yıldız gibi parlamanız, huzur içinde paylaşımlarda bulunmanız dileğimle,

31 Ağustos 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşam kaliteniz yükseliyor. Yeni projeler, yeni fikirlerin doğrultusunda, yeni organizasyonların ortaya çıkacağı ve sizi destekleyen kişilerle bir arada olacağınız günler olacak. Bu olayların tümüne birden içsel anlamda düşüncelerinizde meydana gelen "ruhi temizlenme" adı verilebilir. Gerilimleri ve stresleri de kaldırıp bir kenara koymalısınız.

31 Ağustos 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Tavır veya tepkilerinizi gözden geçirmeniz durumunda en iyi tutuma ve sonuca ulaşabilirsiniz. Bu sayede, kötü sonuçların oluşmasını da engellemiş olacaksınız. Tüm burçlar için gün geneli: Bazı kişilerin bazı konuların tekrar gözden geçirilmesi veya yeniden düzenlenmesi gerektiği şeklindeki öneri, yorum veya tavsiyelerine itiraz etmeden önce, aslında söylenmek istenen şeyin olayların, çevrenin, tecrübenin veya taleplerin gerçeğe uygun olması ya da gerçeği yansıtması gerekliliğini anlayabilmemizi sağlamak olduğunu aklımızda tutmalıyız. Olumlu eleştiri veya öneriler gelişmenin en önemli yapı taşlarıdır, tepki vermek yerine kullanmayı bilmeli.

31 Ağustos 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok konuda daha dikkatli olmanız lazım. Sizin dışınızda gelişebilecek olaylara hazır olmalısınız. Zira ortaklaşa alanda değişebilecek şartlar sizi yeni kararlara itebilir. Duygusal tepkileriniz ilişkilerinize olumsuz yansırken. Yanlış karar alma riskiniz çok fazla. Ortak bir zeminde buluşacağınız yeni projeler öne çıkarken, ikili ilişkilerinizde yapıcı olmalısınız.

31 Ağustos 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Genel yaşamınızayaşamınızı endekslemeyin. Ufak dalgınlıklarınız bir çok işinizi alt üst edebilir. Kısa yolculuklara sıcak bakmalısınız.

31 Ağustos 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşinizle ilgili bir meselede takdir hakkınızı kullandınız diye biraz endişelisiniz. Amirlerinize olayları zamanında açık açık anlattınız; ama onlar konuyla pek ilgilenmedi ve siz de inisiyatifinizi kullanmak zorunda kaldınız. Ya netice kötü olursa... Aslında kabahat sizde değil, biliyorsunuz. Bu gerçeğe göre hakkınızı savunursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor. Yeni arayışlar içindesiniz.

31 Ağustos 2014, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 28' 56" R
Ay
Boğa
09° 44' 18" R
Merkür
Koç
21° 25' 35"
Venüs
Boğa
09° 57' 53"
Mars
Koç
05° 19' 29"
Jüpiter
Boğa
25° 39' 46"
Satürn
Balık
17° 11' 14"
Uranüs
Boğa
22° 45' 58"
Neptün
Balık
29° 07' 07"
Plüton
Kova
02° 05' 55"
Chiron
Koç
21° 03' 43"
Lilith
Başak
24° 08' 41"
True Node
Koç
15° 22' 46"
Son Güncelleme : 07/05/2024 16:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>