Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Mart 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sezgileriniz bugün çok kuvvetli olacak ve sevgilinizin bazı hareketlerini önceden kestirebileceksiniz. Bu durum sizin için faydalı olacak ve hatta bazı olumsuzlukların gelişimini böylece durdurmanız mümkün olacak.

İş yerinizde bugün olaylara çok fazla dikkat etmeyeceksiniz ve bazı ayrıntıları gözden kaçırabilirsiniz. Yapacağınız bazı konuşmalar ve alacağınız haberler sizi mutlu edecek. Bir süreden beri beklediğiniz bir gelişme bugün ortaya çıkabilir.

Bugün maddi konularda oldukça başarılı fikirler üretebileceksiniz ve gelişmeler olumlu yönde olacak. Senetlerle ilgili bir takım harcamalar yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Trafikle ilgili konularda bugün çok dikkatli olmalısınız. Özellikle bu günlerde kafanızı toparlayamıyorsunuz ve bu durum bazı tehlikelere yol açabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeniliklere çok hazır ve katılımcı olacağınız bir dönem. Statükonun tüm alanlarda etkilerine, bu sıralar kapalısınız. Yine de dostluk toplantıları içinde, yeni tanışmalarda fazla ısrarcı olmamanız gerekebilir. Özgürlüğünüzden ödün vereceğiniz korkusu, önünüze kadar gelen bir fırsata negatif bakmanıza yol açıyor. Bu konuda yanılgı içindesiniz.

5 Mart 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 00:25 Merkür-Chiron görünümüyle yeni haftaya adım atıyoruz. Hem kendimiz hem de çevremizdeki kişilere rehberlik edebilmemizi sağlayan bir kuvvetin işaretidir. İçimizdeki asıl özümüzle teması sağlayan bu oluşum sayesinde bildiğimiz her şeyi dış dünya ile paylaşabilir, diğerlerine de ışık olabiliriz. Bu şifa verici olan kavuşum, birilerinden medet ummak yerine sorunlarımızın ana kaynağına ulaşarak onların kökünden halletmemizde bize destektir. Aslında ne kadar kuvvetli biri olduğumuzu görmemizi sağlar. Bazen hayat tüm terslikleriyle üzerimize gelir ve bizi testten geçirir. Eğer kendimizden emin değilsek bizi yerden yere vurabilir. İşte tam bu noktada kaderi suçlamaya başlarız ve dış dünyadan uzaklaşırız. Bu kavuşum ise bize kendi gerçeğimize sahip çıkarak hayatı kotarabilmemizde bize yardımcı olur. Saat 02:00 Venüs-Chiron kavuşumu, çevremizdeki insanlarla, partnerimizle olan ilişkimizi ki buna akrabalarımız da dahildir. Nasıl iletişimde bulunuyoruz, neler bizi zorluyor veya nelere hayır diyemiyoruz. Yaşadığımız mahalleden, şehirden, işimizden memnun muyuz? Bu kavuşumda dikkat edilmesi gereken nokta, problemlere gerçekçi bakabilmektir. Böyle yapmak yerine eksiklerimizi gözden geçirsek bu kavuşum pekala faydalar getirir, şifalandırır. Saat 03:00 Ay-Mars görünümü, fikirlerinizi titiz ve dikkatli bir şekilde ifade etmeye çalıştığınızı ancak bir çok konuda yeteri kadar kendinizi gösterememenin verdiği gerilimin işaretidir. Ancak bu gerilim öylesine ateşler ki sizi, yaydan fırlamaya hazır bir ok gibisinizdir. Kimi zaman çalışarak kimi zaman duruşunuzla bazen de istemeden de olsa kendinize yüklenebilirsiniz. Saat 09:19-16:23 arası Ay-Boşluk etkisindeyiz. Bu süreçte, kimileri ilişkisi, bazıları evinizle alakalı durumunuzu gözden geçirebilirsiniz. Saat 16:23 Ay-Akrep burcu geçiş etkinliğinde her konuda kararlısınız. İçgüdüleriniz güçlüdür. Nereden ne gibi yarar ve zarar göreceğinizi hissedersiniz. Sizi rahatsız eden durumları mutlaka çözüme kavuşturursunuz. Hiçbir şeyden çekinmeyip, gerektiği zaman, tavrınızı belli edersiniz.

5 Mart 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hep aynı düzenin içinde, aynı şeyleri yaşıyor olmaktan iyice sıkılacaksın. Beklemediğin yerden para gelecek.

5 Mart 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün yakın çevrenizle aranızda geçen samimiyetin boyutlarını kafanızda tartabilir ve gereğinden fazla fedakârlık yaptığınızın farkına varabilirsiniz. Aşırı verici tarafınız yüzünden kendi benliğinizin ezildiği duygusunu hissetmeniz normaldir. Fakat bu bağlamda yapmanız gereken şey aslında çevrenizle iletişimde ne kadar verici olmanızın gerektiğini fark etmenizdir. Sizler de bilirsiniz ki normalden aşırıya kaçan durumlar her zaman yaşamımızda bazı sıkıntılı durumlara neden olabilir. Bu dengeyi çok iyi korumalısınız.

5 Mart 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kariyerinizde beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Ani tepkiler vermemeye, gerilimlerden uzak durmaya dikkat edin. Gün içinde işler üstünüze yığılmış gibi hissetseniz de akşam saatlerinde kendinizi toplayıp bütün işlerin üstesinden geleceksiniz. Akşam saatlerinde geleceğinizle ilgili beklentilerinizi yenilemek üzere harekete geçebilirsiniz.

5 Mart 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş hayatınızda yaşanacak olumlu gelişmelerle yeteneklerinizi gösterebileceğiniz fırsatlarla karşılaşacaksınız. Kazançlı ortaklıklar yapabilirsiniz. Hayatınızı kendi istediğiniz doğrultuda yaşamaya başlamanın keyfi kariyer hayatınızda hızla ilerleyerek maddi şartlarınızı da bir hayli yükseltmenizi sağlayacak. Akşama doğru ise özel yaşamınız da sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Uzun zamandır devam eden bir arkadaşlığınız aşka dönüşebilir ve kendinizi bir anda nikah masasında bulabilirsiniz. Evli olan Oğlaklar ise çocuklar la ilgili problemler yaşayabilirler özellikle de yetişkin çocukları olanlarınız, Onların sizler üzerinde ki tahakkümlerinin son bulması ve sizin istediğiniz doğrultuda gelişen ilişkilerin rahatsızlığı ile hak etmediğiniz üzücü davranışları ile karşılaşabilirsiniz.

5 Mart 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sabah saatlerinde özellikle ev ortamınızda elektrikli ve teknolojik cihazlardan doğabilecek aksaklıklara, sorunlara karşı tedbirli olmalısınız. Akşama doğru Ayın burç değiştirmesiyle sosyal bir gündeminiz olabilir.

5 Mart 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Göz önünde olacağınız yerlerde duygularınız sizi biraz zorlayabilir. Yarım kalan işlerinizi halletmelisiniz. Gün içinde arkadaşlarınızdan çok önemli haberler alabilirsiniz.

5 Mart 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Merkür kavuşumu sizin iletişim, yetenek, kardeş ve yakın akrabalarla ilişkiler alanınızı temsil eden 3. evinizde yer alıyor. Bugün kendinizi romantik düşüncelere dalmışken yakalayıp şair yönünüzü ortaya çıkarabilirsiniz. Kitap yazmak, blog açmak, internet sitesi kurmak için uygun bir dönem. Eğitim almak veya eğitim vermek konusu gündeme gelip seyahat edebilirsiniz.

5 Mart 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bazı maddi konular sizin ilgilenmenizi bekliyor olsalar da gerçekçi olmadığınız için bunları ertelemeniz daha doğru olabilir. Olmayacak planlar kurmanız veya çevrenizdeki insanların sizi kasıtlı olarak yanıltması mümkündür. Bu nedenle ince eleyip sık dokumanız gerekir.

5 Mart 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 58' 44" R
Ay
Başak
17° 50' 51"
Merkür
Boğa
02° 09' 38"
Venüs
Boğa
22° 04' 01"
Mars
Koç
12° 50' 34"
Jüpiter
Boğa
27° 58' 53"
Satürn
Balık
17° 54' 44"
Uranüs
Boğa
23° 20' 13"
Neptün
Balık
29° 22' 15"
Plüton
Kova
02° 03' 15"
Chiron
Koç
21° 34' 40"
Lilith
Başak
25° 14' 07"
True Node
Koç
14° 54' 16"
Son Güncelleme : 17/05/2024 12:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>