Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Şubat 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin geçmişte yaptığını hatalar sizi şu sıralar çok düşündürüyor ve sürekli onunla tartışıyorsunuz. Geçmişi unutmaya çalışın.

İnsanlara gösterdiğiniz saygıdan dolayı işyerinizde kısa bir zaman içinde sevilen insan haline geldiniz. Bu tutumunuzu devam ettirdiğiniz sürece işinizde yükselmemeniz için hiçbir sebep yok.

Uzun zamandır çektiğiniz maddi sorunlar yakında kendini güzel günlere bırakacak ve rahatlayacaksınız.

Çevrenizdeki insanlara fazla güvenmemelisiniz çünkü yakın bir arkadaşınız size karşı bir tuzak kurma düşüncesinde. Dikkatli olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlerleyen saatlerde edineceğiniz bazı bilgiler, yakın ilginizi isteyecek. Bilinçli yaklaşımlar gerektiren tartışmalara girebilirsiniz. Net, kararlı tavırlarla kazançlı çıkacaksınız. İçinden çıktığınız yorucu, yoğun tempo sizi hayli yormuş görünüyor. Birkaç gündür süregelen bitkinlik hissiniz, sizi başka nedenler aramaya yöneltip boşuna kaygılandırabilir.

5 Şubat 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Saat 03:27 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisinde,ve özel hayatımızla ilgili konularda haksızlığa izin vermeyeceğiz. Yarınlarımızı sağlam şekilde oluşturmaktan yanayız. Buna uygun şekilde karar vereceğiz. Uyumlu, paylaşıma açık, adil davranan kişilerle bağlantıdan yanayız. Çıkarlarımızı düşüneceğiz ve geleceğe dönük planlar yapacağız. Saat 05:35 Ay-Güneş görünümü, ev sınırları içinde olur olmaz şekilde ani çıkışlarda bulunmanız mümkün. Kafanızın içi oldukça dolu. Para veya farklı bir konuda herhangi bir sürpriz durum yaşanması halinde tepkiniz sıra dışı olabilir. Kendinizden eminsiniz ancak hayat bu belli olmaz diye düşünmektesiniz. Saat 12:22 Ay-Pluto görünümü, özellikle çevrenizdeki insanlar veya genel olarak dış dünyada ilişkilerinize özen göstermek mecburiyetinizi işaret etse de, siz gayet iradeli bir şekilde bunun ayarını yapabilirsiniz. Saat 18:33 Ay-Venüs görünümü,hayatınız ve maddi konular üzerinde bir hayli durursunuz. Herkesin toplum içinde özgürce hareket etmesi, inandıkları doğrultusunda yaşaması gerektiğini düşünürsünüz. Farklı seslere pek tahammül edemezsiniz. Saat 21:46-6 Şubat saat 06:56 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Kimileri ilişkisi, bazıları ev veya aileyle alakalı mevzulardaki değişimler üzerinde düşünebilirsiniz. Ancak acele etmemelisiniz. Yenilikler için uygun bir bütçe mutlaka şart, bunu unutmayınız. Boşluk saatleri içinde, bitirilmesi gereken işlerinize öncelik veriniz. Çevrenizde bulunan kişilerle politik tarzda iletişimde bulunmak, anlaşmaya çalışmak gayet yararlıdır.

5 Şubat 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hedefleriniz ve planlarınız doğrultusunda kendinizi baskı altında hissedebileceğiniz durumlar söz konusu olabilir. Güçlü ve önemli kişilerle karşılaşabilirsiniz. Bu kişiler sizden yaşça büyük veya olgun, tecrübeli kişiler olabilir.

5 Şubat 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün hem kariyer hayatınızda hem de ailevi ilişkilerinizde bazı isteklerinizi dile getirirken daha ılımlı ve sakin bir yol izlemeniz sizin faydanıza olacakken, tam tersi yol izlemeniz, hiç yok yere yanlış anlaşılmanıza neden olacak ve bu da sizde gereksiz bir öfke birikimine neden olacaktır. İş yaşamınızda üzerinize düşen görevleri fazlasıyla yerine getiriyor ve vicdanen kendinizi rahat hissediyorsanız, üstlerinizin baskısına çok da aldırış etmeden hareket etmeli, boş yere kendinizi üzmemelisiniz. Siz sadece kendinizi her şeyin olabilirliğine alıştırıp yaşamda karşılaştığınız her olayda bir tecrübe edinin ve olayları fazlaca büyütmeden hareket edin yeter.

5 Şubat 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İşlerinizde mücadele gerektiren koşullar oluşabilir. Üstlerinizle ilişkinizi sıkı tutmak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda en iyisini yapmaya çalışacaksınız. Mücadele etmeniz gereken konularda daha çalışkan olabilirsiniz. Alacağınız kararları uygulamaya başlayabilirsiniz. Beklediğiniz maddi kazanımlar gelmeye başlayabilir.

5 Şubat 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünhayatınızda önemli bir teklif alabilir uzun zamandır beklediğiniz olumlu haberin gelmesi ile büyük bir sevinç yaşayabilirsiniz. Sevincinizi kimlerle paylaşacağınıza dikkat edin bir anda sizi engellemeye çalışan rakipleriniz yakınlarınız ya da dost bildiğiniz insanların engelleri ile karşılaşabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinize karşı sevgi dolu yaklaşımlarınızla mutlu olup mutlu edeceksiniz. Bekar Oğlaklar sizlerde bugün baş döndürücü gelişmeler le karşılaşabilirsiniz.

5 Şubat 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde yolculuklar, eğitim süreçleriniz, olası devam eden davalar, ortaklar, yakın dostlar ve partnerinizle iletişim konusunda geçici kaygılar, problemler yaşayabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek iletişim problemlerinin giderildiği, sosyal ortamlarda bulunabileceğiniz, partnerinizle olumlu kararlar alabileceğiniz bir zamanda olacaksınız.

5 Şubat 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Haftanız önemli işlerde denge sağlama arzusuyla başlıyor. Göz önünde olacağınız ortamlardabitirici özelliğiniz devrede olabilir. Aile hayatınızda aradığınız huzuru bulmakta bugün biraz zorlanabilirsiniz.

5 Şubat 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Terazi burcunda seyahat ederken kariyerinizde parlak bir gün sizi bekler.Organizasyon yeteneğiniz sayesinde kalabalık bir etkinliği başarıyla yürütürsünüz. Seminer, workshop gibi çalışmalar için oldukça uygun bir gündür. Ayrıca annenizin ihtiyaçlarını gidermek onunla vakit geçirmek isteyebilirsiniz.

5 Şubat 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aklınızın sürekli olarak parasal konulara takılmasını ve sizi de maddi kararlar vermeye zorlamasını engellemelisiniz. Bugün, pek de gerçekçi olduğunuz söylenemeyeceğinden, para ile ilgili planlama ve kararlardan uzak durmanız, bütçeniz açısından daha faydalı olacaktır.

5 Şubat 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 04' 21" R
Ay
Başak
18° 59' 42"
Merkür
Boğa
02° 17' 19"
Venüs
Boğa
22° 11' 12"
Mars
Koç
12° 54' 60"
Jüpiter
Boğa
28° 00' 15"
Satürn
Balık
17° 55' 08"
Uranüs
Boğa
23° 20' 33"
Neptün
Balık
29° 22' 23"
Plüton
Kova
02° 03' 13"
Chiron
Koç
21° 34' 58"
Lilith
Başak
25° 14' 46"
True Node
Koç
14° 54' 25"
Son Güncelleme : 17/05/2024 15:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>