Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Kasım 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yüreğinizde kabaran duyguları çok iyi tanıyorsunuz. Ama aşkın, her şeye rağmen yaşanılası bir duygu olup olmadığı konusunda bir zihin karmaşası yaşıyorsunuz.

Destek aldığınız insanları yanıltma kaygınızı, bir karabasan gibi yaşıyorsunuz. Bu baskılanma bazı tökezlenmelere yol açabilir. Yakında kendiliğinden açılacak bir fırsat kapınız olacak.

Ani kararlar vermemelisiniz. Bu sizi maddi zararlara uğratabilir. Şu günler, para kaybı için hiç de uygun görünmüyor. Birçok masraf musluğunu kapattığınızı düşünürken, biraz iyimser baktığınız belli oluyor.

Tecrübeyi yaşla çok özdeşleştiriyorsunuz. Bu size bazı yanılgılar getirebiliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bir şaşkınlığınız olabilir. Çoktandır görmediğiniz biriyle karşılaşabilir ve onun, hiç anımsamadığınız bir nedenle size kırgınlık duyduğunu öğrenip şaşırabilirsiniz. Arkadaş çevrenizde kendinizi sakınıp katılmak istemediğiniz bir guruplaşma var. Bu guruplaşmanın belli bir insanın amaçlarına hizmet edeceği inancı içindesiniz.

6 Kasım 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Saat 05:43 Ay-Mars görünümü, hızlı karar vermeye neden olur. Ancak harcamalarınıza lütfen dikkat edin. İhtiyaçlarınızı önem sırasına göre belirleyin. Saat 09:40 Güneş-Neptün görünümü, çevremizle ılımlı, iyimser, şefkatli paylaşımlarda bulunmamızı, rahatlamamızı sağlayıcıdır. Duyarlıyızdır, hayatın zorluklarını düşünmek istemeyiz. Bir olumsuzluk söz konusu olsa bile, biz halledilir diye düşünürüz. Saat 11:19-16:03 arasındaki Ay boşluk etkisinde, ilişkiniz,hayatınız ve ailevi konularda birilerine uymak zorunda kalırız. Bu hiç hoşumuza gitmez. Saat 16:03 itibariyle Akrep burcunda ilerleyecek Ay, arkadaşlık ilişkilerinden partnerinizle olan özel paylaşımlara kadar her konuda derinlemesine ve tutkulu tarzda düşünmenizi sağlıyor. Saat 16:04 Ay-Uranüs karşıt etkisinde, değerlerimize önem veriyoruz. Ancak bizim asıl isteğimiz maddi-manevi anlamda güvence. Tepkisel olmamızın nedeni de budur. Değişim arzumuz oldukça yüksektir. Saat 16:56 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisinde sosyal hayatla ilişkiniz pek güçlü değildir. Bazı insanlar, olaylar, hal ve hareketler sizi rahatsız edebilir. Maddi-manevi anlamda sadece kendi çıkarını kollayan kişileri anlamakta ve onlarla anlaşmakta zorlanırsınız. Gün boyunca şans yanınızda olsun. Yüzünü gülümseten güzellikler yaşamanız dileğimle,

6 Kasım 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, öğle saatleri itibariyle boşlukta hareket edecek. Bugün bazı konularda sabırsız davranabilirsin. En radikal çıkışları sen yapıyorsun. Sevdiklerin ile tercihlerin arasında kaldın ancak artık ruhunu sadece kendi isteklerin üzerine kuracaksın. Ancak kariyerinde ve sosyal çevrende tam tersini yaşayarak ben olmak duygusundan uzak durman sana avantaj sağlayacaktır. Bugün aynı zamanda etrafındaki insanlarla belli konularda fikir ayrılığı yaşayabilirsin. Duygularını karşılıklı yaşayamadığın insanları hayatından çıkarma kararı alacaksın. Akşamüzeri yakın akrabalarınla ilgili karışıklıklar gün yüzüne çıkabilir. Taraf olmaman ve fikir beyan etmemen ilerleyen zamanlarla senin için bir avantaj olacak.

6 Kasım 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizle ilgili beklentilerinizde bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Beklentileriniz istediğiniz doğrultuda gerçekleşmeyebilir buna çok fazla takılmadan önünüze bakmanız da fayda var.

6 Kasım 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sabah saatlerinde evde dinlenmek isteyebilirsiniz. Gün içinde ailevi konular gündeminize gelebilir. Babanızla ilgili konulara dikkatli yaklaşmanızda fayda var. Geçmişle ilgili olaylar canınızı sıkabilir. Güven arayışı içine girebilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla birlikte sorumluluklarınıza yoğunlaşmak size iyi gelebilir.

6 Kasım 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş hayatınız ve kariyeriniz açısından muazzam etkiler sunan bugün, etkiligörüşmeleri yapabilir, kariyeriniz ve çalışma hayatınızda destek görebilir, daha fazla insana ulaşabilir ve hedeflerinize daha kolay ulaşabilirsiniz. Bugün ayrıca yeni insanlarla tanışma ve ilişkilerinizde etkili görüşmeler yapma fırsatınız da olacak.

6 Kasım 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabah saatlerinde beklediğiniz işler rahatlıkla gelişebilir. Önemli anlaşmalar sonuçlanabilir. Düşüncelerinizi paylaşıp, öneri alabileceğiniz bir gündesiniz. Öğleden sonra ortam anlam veremedeğiniz bir biçimde karışabilir. Durup dengelenmek ve öfke ile karar vermemek önemli.

6 Kasım 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş ile Neptün arasındaki olumlu etkileşim, bugün sizi yüksek bilince taşır. Düşüncelerinizi, hislerle birleştirip yeteneklerinizi kağıda dökerek açığa çıkarabilirsiniz. Şiir yazmak, beste yapmak için harika bir gün. Üçüncü gözü açık, duru görü sahibi kişilerle yapacağınız sohbetler paha biçilmez olacaktır.

6 Kasım 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde zekanızdan yararlanmanız ve tam anlamıyla akılcı olmanız gerekmekte. Süregelen işbirliği varsa karşı tarafın hareketlerine çok dikkat edin. Bir kısmetiniz var bunu kıskanan biri sizinle uğraşacak. Dost sandığınız bu insanın tutumu sizi şaşırtacak.

6 Kasım 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 46' 42" R
Ay
Oğlak
16° 15' 19"
Merkür
Koç
16° 39' 33"
Venüs
Boğa
00° 10' 44"
Mars
Balık
29° 12' 41"
Jüpiter
Boğa
23° 48' 06"
Satürn
Balık
16° 30' 60"
Uranüs
Boğa
22° 18' 33"
Neptün
Balık
28° 53' 16"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 16"
Lilith
Başak
23° 15' 50"
True Node
Koç
15° 22' 31"
Son Güncelleme : 29/04/2024 18:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>