Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Kasım 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ona çok ısrarcı davranıyor, onun sizden ne kadar uzakta olduğunu net olarak göremiyorsunuz Dostlarınız kendinizi küçülttüğünüzü, karşınızdakini de abarttığınızı düşünüyorlar.

İş yaşantınızda çözümsüz gibi görünen sorunlar bir bir ortadan kalkıyor İş takibinde çok özel becerileri olan biriyle dayanışma içindesiniz. Bu dayanışma, bazı yeni projelerle bir ortaklığa dönüşebilir.

Çok ekonomik yaşayabildiğiniz için, temel gereksinimleriniz dışındaki sıkışmalarınıza maddi sorun diye bakmıyorsunuz. Bugünlerde bir yakınınıza büyük bir para desteğiniz olabilir.

Arada bir sergilediğiniz edilgenlikten kurtulmanız gerekiyor. Bazı durumlarda aldığınız kararlar size ait olmayabiliyor, bazı insanların etkisinde kalabiliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevinçli bir gününüzde, coşkulu dostlarınızın arasındasınız. Ama bu sevinci ve coşkuyu yeterince hissedemiyorsunuz. Sevinci asıl paylaşmak istediğiniz kişinin durgunluğu sizi de keyifsizleştiriyor. Yakında sizi bir konuda kararsızlığa düşürecek bir duyum alacaksınız. Bu bilgi uzun zaman kafanızda yer edecek. Aydınlanmak için birkaç kişiyi kırmayı göze alacaksınız.

4 Kasım 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Saat 10:26-12:01 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Günü kendimizce planlarken, gecikmeler olabileceğini mutlaka göz önüne alalım. Saat 12:01 itibariyle etkisini hissedeceğimiz Ay-Terazi burcu geçişinde, ilişkilerin hayatımızdaki önemi belirgin şekilde artıyor. Nezaketi, uyumu ve huzuru biz de istiyoruz. Ancak bunun sağlanması tek taraflı olmamalı diye düşüneceğiz. Karşımızdaki insanın da, bizim değerlerimize, prensiplerimize saygı göstermesi halinde herkesle anlaşabiliriz. Saat 13:05 Ay-Kuzey düğüm görünümü,ve özel hayatımızla ilgili konularda haksızlığa izin vermeyeceğiz. Yarınlarımızı sağlam şekilde oluşturmaktan yanayız. Buna uygun şekilde karar vereceğiz. Uyumlu, paylaşıma açık, adil davranan kişilerle bağlantıdan yanayız. Çıkarlarımızı düşüneceğiz ve geleceğe dönük planlar yapacağız. Saat 21:02 Ay-Satürn görünümü, her konuda ciddi düşünmeye, sorumluluklarla baş edebilmek için güçlü olmaya işarettir. Birilerini idare etmemiz kolay olmaz. Mutlu ve keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

4 Kasım 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni birteklifi alman önümüzdeki günlere dair planlarını değiştirebilir. Bazı fırsatlar ayağına kadar geliyor, değişim korkusundan bunları geri göndermen doğru olmaz. Hedeflerine adım adım yaklaşmayı başarabilirsen, hemhayatında hem de sosyal hayatında terfi haberleri ardı ardına gelecektir. Eğer ilişkin varsa, sevgilin hayatındaki değişikliklere adapte olmakta zorlanabilir. Bekâr bir Oğlak burcuysan hoşlandığın kişiye dair fikirlerin değişebilir. Bu anlamda bugün kendine daha çok önem veriyor olacaksın. Hayatın merkezinde durduğunu hissetmen, bazı detayları kaçırmana neden olabilir. Mide problemin varsa, en yakın tarihe doktor randevusu almanda fayda var.

4 Kasım 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün hem sağlığınız hem de gündelik yaşamınızla ilgili size sıkıntı veren sorunları çözümleyebileceğiniz bir gün. Pratik fikirler bulabilir ve bunları yaşamınıza kolaylıkla adapte edebilirsiniz.

4 Kasım 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın bugün sorumluluklarınız daha fazla olabilir. Aynı zamanda ailenize yönelik gelişmeler de mümkün.

4 Kasım 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ani tepkilere açık oldukça hareketli bir gün yaşayabilirsiniz. Öfkeli kişilerden kaçınmalı, ufak tefek sakarlıklara veya kazalara karşı tedbirli olmalısınız.

4 Kasım 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün maddi konularda aradığınızı tam olarak bulamayabilir, ilişkilerinizde bastırılmış öfkenin yarattığı gerilim ve gizlenmiş duyguların açığa çıkması gibi durumlar yaşayabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, daha güçlü, moralli ve kuralları koyan taraf olabileceksiniz. Ani tavırlar göstermek yerine, ilişkilerinizde anlatmak istediklerinizi sakince paylaşmanız faydalı olacaktır.

4 Kasım 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabah saatlerinde yalnızlık ve mahremiyet arzunuz yüksek. Öğlen kısa yollar sizi işaret ettiği için hareket başlayabilir. Dinlenme arzunuzla sorumluluklar çatışabilir. Gün boyu kendinize vakit ayırıp dinlenin, sağlığa dikkat etmek önemli.

4 Kasım 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Terazi burcuna geçişiyle kariyerinizde beğeni toplayıp herkesin ilgisini çekeceksiniz. Giyim tarzınız, makyajınız ve güzelliğiniz dilden dile dolaşabilir. Zerafetinizle beğeni toplarsınız. Sizin kadar adalet kavramına saygı duyan biri az gelir.

4 Kasım 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz.

4 Kasım 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 49' 12" R
Ay
Oğlak
16° 50' 02"
Merkür
Koç
16° 40' 24"
Venüs
Boğa
00° 13' 55"
Mars
Balık
29° 14' 41"
Jüpiter
Boğa
23° 48' 43"
Satürn
Balık
16° 31' 13"
Uranüs
Boğa
22° 18' 42"
Neptün
Balık
28° 53' 21"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 25"
Lilith
Başak
23° 16' 07"
True Node
Koç
15° 22' 26"
Son Güncelleme : 29/04/2024 19:02

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>