Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Mayıs 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak gerilimli bir gün geçirebilirsiniz ancak bu gerilimleri sevgilinize yansıtmayacaksınız. Küçük bir kararsızlık yada çelişki yaşama ihtimaliniz olacaktır ve zihninizi belli konulara yoğunlaştırmakta zorlanabilirsiniz.

İşyerinizde bugün ortak çalışmalardan uzak durmak isteyeceksiniz ve yalnız çalışmak isteyeceksiniz. Bu işinizi geciktirmenize sebep olacak ve mesaiye kalmak zorunda kalabilirsiniz.

Maddi konularda çalışmalarınızın yoğunlaşacağı bir gündesiniz. Gelişmeler beklediğiniz kadar hızlı olmayabilir ve bazı gecikmeler yaşayabilirsiniz. Çeşitli konulara girişimlerde bulunabilirsiniz.

Kendinizi yeniliklere kapatmamaya çalışmalısınız ve yaratıcı olmalısınız.Projelerinizi gözden geçirmeli ve bu gibi konularda daha dikkatli olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde ilgi alanlarınızı netleştirmeniz yararlı olacak. Belirlenen ilgiler, enerjinizin ve dikkatinizin dağılmasını önleyebilir ve kararsız olduğunuz konularda olumluluk ve olumsuzluklar yer değiştirebilir. Kalıcı hale gelmesinden çekinilen bir soruna yaklaşımınızda, duyguları geri plana itmeniz gerekecek. Bu tutumla, konuyla ilgili endişeleri yok edebileceksiniz.

6 Mayıs 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Pazar gününe saat 09:20 Ay-Mars kavuşum etkisinde adım atıyoruz. Hedef saptamasında bulunursunuz. Rutin işlerinizi, görevlerinizi başarılı bir şekilde yerine getirmenin yollarını aramak durumundasınız. İlişkinize, hayatınıza, sağlığınıza özel önem veriniz. Bu kavuşum, amacınıza uygun şekilde kendinizi yönlendirmeniz anlamında sizi destekleyicidir. Saat 16:47-17:48 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Dışarıdan gelebilecek her türlü engel, kendinizi yetersiz, güvensiz hissetmenize neden olan her durumu avantaja dönüştürebilirsiniz. Bunun yolu, öncelikle sakin olmak ve enerjinizi belli bir alanda kilitlemektir. Çünkü böyle zamanlarda geri planda yapılan çalışmalar veya aksaklıkların tespiti gayet kolaydır. Saat 16:56 Güneş-Neptün görünümü, sizleri rahatlatıcı, güven duygusuyla sarıp sarmalayıcı, ideallerinize sahip çıkmanızı destekleyici enerjisidir. Size yararı olabilecek girişimler için şifalandırıcıdır. Dışarıda aradığınız gücü, kendi içinizde bulabilmenizde yardımcıdır. Zor deneyimlerin yarattığı endişeleri gidermenizde size fırsatlar sunabilir. Tam aşkı kaybettim derken, sizi aşkla yeniden buluşturabilir. Evet bazen yaşanılanların izlerini yüreğimizden atmak zaman alıyor. Pişmanlık ve öfke içimizde pusu kuruyor. İşte bu görünüm, size kaybettiğiniz zamanı geri getirebilir. Yeter ki, siz hayattan umudunuzu kesmeyiniz. Bu görünüm huzur vericidir. Saat 17:48 itibariyle Ay-Kova burcunda ilerleyecek. Böylece sözel iletişiminiz ve güven duygunuz ön planda. Gerekli kişilerle irtibata geçebilir ve fikirlerinizden, planlarınızdan söz ederek gücünüzü ortaya koydunuz mu, başarmamanız için bir sebep yoktur. Mali konularda görüşmeler olabilir veya aktif davranabiliriz. Bu arada bazı kişiler hayat görünüşünüze ve düşünce yapınıza uymayan bir eda ile size yönelebilirler. Keyifli bir Pazar günü dileğimle,

6 Mayıs 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hoşlandığın kişinin de sana ilgi duyduğunu öğrenebilirsin. Duygularının karşılıklı olması yüreğine su serpecek.

6 Mayıs 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün istediğiniz şeyleri yapmakta zorlanabilir ve önünüze çıkan aksiliklerde öfkenize yenik düşebilirsiniz. Sizler tam tersi bir tutum sergileyip bütün aksiliklerin üzerine gitmek isteyecek ve her şeyi yoluna sokmak isteyeceksiniz. Fakat bu konuda biraz daha sakin ve sabırlı olmanız olayların bu şekilde gecikmesinin hayrını anlayacağınız bir şekilde yaşamınıza tesir edecektir.

6 Mayıs 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay bugün burcunuzda ilerlerken, kişisel işlerinize daha çok ilgilenebilirsiniz. Yeni adımlar ve girişimler başarılı sonuçlar getirebilir.

6 Mayıs 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızdaki problemler çözülüyor ve pozitif duygular içerisine giriyorsunuz. Kendinizi ifade etmekte dürüst olduğunuz sürece o da arkanızda olacak.

6 Mayıs 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş arkadaşlarınızla aranızda çıkabilecek anlaşmazlıkları büyütmekten kaçınmalısınız. Aile bireylerinin sorunlarıyla ilgilenmekten sıkıntı duyabilirsiniz. Ancak, size ihtiyaçları var. Onlara gereken ilgiyi gösterin.

6 Mayıs 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşinizin daha çok sanatsal ve eğlenceli yönlerine odaklanmak arzusundasınız. Zira bazı konuşmalar canınızı sıkabilir. Aşk hayatınızdaysa çok mutlusunuz.

6 Mayıs 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey yolunda gidecek. Yeni bir insan hayatınıza girebilir. Ve yaşamınızı değiştirebilir. Agresif tavırlardan vazgeçip daha uyumlu olmaya çalışmalısınız. Aşk, sizi derinden etkileyen bu olguyla karşılaşmak, dengenizi bozuyor.

6 Mayıs 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 46' 49" R
Ay
İkizler
13° 42' 23" R
Merkür
Koç
23° 35' 24"
Venüs
Boğa
12° 53' 21"
Mars
Koç
07° 08' 46"
Jüpiter
Boğa
26° 13' 19"
Satürn
Balık
17° 22' 25"
Uranüs
Boğa
22° 54' 14"
Neptün
Balık
29° 10' 60"
Plüton
Kova
02° 05' 31"
Chiron
Koç
21° 11' 24"
Lilith
Başak
24° 24' 30"
True Node
Koç
15° 12' 48"
Son Güncelleme : 10/05/2024 01:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>