Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Mayıs 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ay, iyimser bir ruh halinde olabileceğinizi vurguluyor. Hevesli yaklaşımlarınız partneriniz tarafından olumlu karşılanabilir. Bugün aşk konusunda arzu ettiğiniz girişimleri gerçekleştirebilirsiniz.

Bugün planlı ve programlı davranarak kendinizi pek çok aksaklıktan koruyabilirsiniz. Yeni konularla ilgilenmek için motivasyonunuz oldukça yüksek. Ufuklarınızı geliştirebileceğiniz çalışmalara katılabileceğiniz görülüyor.

Maddi ihtiyaçlarınız artabilir ve bunu karşılamanın arayışına girebilirsiniz. Yakınlarınızdan kaynak sağlayabilirsiniz.

Yabancı çevreler ya da tanımadığınız kişilerden alacağınız önerilere açık olmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi bağlanmış hissettiğiniz bir ilişkide çarpıcı yanılgılar içindesiniz. Değişim niyetleri taşıdığınız alanlarda iyimser baktığınız bazı paylaşımların, beklediğiniz verimi sağlamaması sizi üzecek. Fakat bununla ilgili olası tartışmalarda göstereceğiniz uzlaşmacı tavır, önem verdiğiniz birtakım ilişkileri zedelenmekten koruyacak.

7 Mayıs 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 11:52 itibariyle etkili Merkür-Pluto görünümüyle yeni haftayı karşılıyoruz. Bir yanıyla değişim arzumuzu işaret etse de, diğer yanıyla sorumlulukların hayatımızdaki önemini vurguluyor. Nereye gidiyorsun, ne yapacaksın, mali anlamda durumun müsait mi, istediklerini gerçekleştirecek kuvvetin var mı diye bizi uyarıyor. Tabii ki bu uyarıyı es geçemeyiz. Biraz daha sabırlı olacağız. Saat 15:30 Ay-Kuzey düğüm karşıtlığı, her konuda geleceğimizi önemsememizi sağlıyor. Yeni hafta, hepimize güzellikler yaşatsın. Canı gönülden sevgilerimle,

7 Mayıs 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Oldukça hareketli geçecek bir güne hazır mısın? Hızla birden fazla işi halledeceksin. Özel sektörde çalışan bir Oğlak burcuysan, prim haberleri duyabilirsin. Kendi işini yapıyorsan, finansal sıkıntılar banka kredilerine başvurmana neden olabilir. İlişkisi olmayan bir Oğlak burcuysan, gün içerisinde tanışacağın kişi tekrar görüşmek isteyebilir. Evliysen, eşin ve baban arasında geçen samimi diyaloga sen de inanamayacaksın. Akşamüzeri, ortak sosyal gruba ait olduğun bir kişi ile tanışman bazı gerçekleri öğrenmene neden olabilir.

7 Mayıs 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün hem finansal hem de hukukla ilgili konularda bazı önemli girişimlerde bulunmak isteyebilir ve bunları hızlıca hayatınıza dahil etmek isteyebilirsiniz. Bu kadar aceleci davranmanız sizin bazı detayları gözden kaçırmanıza neden olabilir. Sizlere önerim bu konuda biraz daha sabırlı ve temkinli davranmanız gerektiği konusunda olacaktır.

7 Mayıs 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Geleceğiniz ile ilgili konularda doğru kararlar vermek için daha fazla araştırma yapma isteği içinde olacaksınız. Sorumlu olduğunuz konularda alternatif planlar yapabilirsiniz. Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. Parasal konularda başkalarından alacağınız destekler var. Yenilenmeye gitmek isteyebilirsiniz.

7 Mayıs 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün akraba kardeş gibi yakınlarınızın iğneleyici sözlerinin sinirlerinizi gerebileceğine işaret etmekte. Siz kimsenin işine gücüne yaptıklarına karışmazken insanların sizin hemen her işinize müdahale etmeye çalışmaları karşısında sabrınız taşabilir. Haksız da sayılmazsınız. İnsanlar nerede durmaları gerektiğini sizin kararlarınıza saygı duymayı öğrenmeli. Kaldı ki sizler saygı sınırlarını aşmadığı sürece yapıcı eleştirilere her zaman açıksınızdır. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanın sevgi dolu yaklaşımları ile gergin ruh halinizden kolayca sıyrılarak hayatın keyifli yönlerine yönelerek enerjinizi yükselteceksiniz bu olumlu enerjinizdehayatınıza yansıyacak sizlere başarı ve kazanç olarak geri dönecek. Olabildiğince negatif insanları çevrenizden uzaklaştırın ve siz yolunuza bakın.

7 Mayıs 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş hayatınız ve kariyeriniz açısından muazzam etkiler sunan bugün, etkiligörüşmeleri yapabilir, kariyeriniz ve çalışma hayatınızda destek görebilir, daha fazla insana ulaşabilir ve hedeflerinize daha kolay ulaşabilirsiniz. Bugün ayrıca yeni insanlarla tanışma ve ilişkilerinizde etkili görüşmeler yapma fırsatınız da olacak.

7 Mayıs 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevrenizdeki yanıltıcı durumlarilişkilerinizde aldanmalara neden olabilir. Şartlar konusunda gözünüzü dört açın. İş ilişkilerinizde bazı sorunlar ve hayal kırıklıkları oluşabilir.

7 Mayıs 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bazı gelişmeler yüzünden sıkıntı duyabilirsiniz. Son derece duygusal ve alıngan bir tutum içine girmeniz mümkün. Olayları gereğinden fazla büyütebilirsiniz. Enerjinizin yüksek olması, sorunları aşmanızı sağlayacak.

7 Mayıs 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok hareketli ve bereketli bir gün. Para konusunda da oldukça talihlisiniz. Şansınız oldukça açık durumda. Bu şansınızı zorlamadan dikkatli davranırsanız karlı çıkarsınız. Birlikte olduğunuz kişi hakkında söylenen sözlere hemen inanmanız üzülmesine neden oluyor.

7 Mayıs 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 27' 30" R
Ay
İkizler
23° 22' 56" R
Merkür
Koç
24° 17' 07"
Venüs
Boğa
13° 45' 09"
Mars
Koç
07° 40' 60"
Jüpiter
Boğa
26° 23' 14"
Satürn
Balık
17° 25' 38"
Uranüs
Boğa
22° 56' 40"
Neptün
Balık
29° 12' 07"
Plüton
Kova
02° 05' 22"
Chiron
Koç
21° 13' 39"
Lilith
Başak
24° 29' 10"
True Node
Koç
15° 08' 55"
Son Güncelleme : 10/05/2024 18:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>