Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Mayıs 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün aşk yaşamınızda hiç beklenmedik sürprizler yaşayabilir, ilginç yaklaşımlar alabilirsiniz.Hareketli bir gün geçirebileceğiniz görülüyor.

Bugün işbirliği ve ortaklık konularında beklenmedik gelişmeler yaşayabilir, yeni bir ortaklık ilişkisine de sürprizli bir şekilde adım atabilirsiniz. İş ilişkilerinizde ve ortaklıklarınızda yeniliklere açık olacağınız bir gündesiniz.

Maddi konulardaki ortaklıkların da gündeme gelebileceği bu devrede hesaplarınızı dengelemekte güçlük çekebilirsiniz. Bugün yatırımlarınızı yönlendirme konusunda ani kararlar almaya meyillisiniz.

Eğer süregelen sağlık probleminiz varsa bu konuda önlem almalı ve kendinize zaman ayırmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizi yakından ilgilendirecek bir oluşumla ilgili bilgilendirileceksiniz. Fakat, bu oluşumun negatif yanlarını oluşuma dahil olduktan bir süre sonra göreceksiniz. Pratik zekanızın, son günlerde egemen olan duygusallığınızın önüne geçmesi gereken bir dönem. Sorumluluklarınızla barış halinde olabilmeniz, bu sorumlulukların bir kısmının tasfiyesine bağlı.

8 Mayıs 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar günün ilk etkili görünümü, saat 00:58 Venüs-Neptün arasında gerçekleşecek. Çevrenizle temasınızda,hayatınızla ilgili konularda ve de ilişkilerinizde aklımız başımızda olsun. Bazen insan en yakınındaki kişiler nedeniyle kendinden bir çok özveride bulunur. Ancak bu özverinin sınırı ayarlanmadığında bir müddet sonra zorlanmanız mümkündür. İş alanınızla ilgili bazı konularda prensiplerinizden vazgeçmenize, haklarınızın çiğnenmesine ve sizi gergin hale getirebilecek kişilere karşı tedbirli olunuz. Zekice analizler yapınız. Bu size becerikli çözümler bulmanızda yardımcı olur. Hayali ve gerçekle yakından uzaktan ilişkisi olmayan işlerle uğraşmayınız. Kendi düşünceleriniz ile başkalarınınki arasındaki farkı gözeterek hareket ederseniz, sizi kimseninortamında veya farklı konularda üzmesine izin vermemiş olursunuz. Saat 02:25 Ay-Venüs görünümü,görüşmelerinde parasal açıdan dikkatli düşünmenin işaretçisidir. Sağlığınızı ilgilendiren konularda para harcamalarınız olabilir. Ancak bu gerekli olabilir. Bakımınıza özen göstermek ve bazı ufak tefek değişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Saat 05:08 Kova burcunda oluşacak sondördün, hayatta kalabilme mücadelenizin, kendinizi güçlü bir şekilde dışa yansıtma isteğinizin göstergesidir. Belki şu aralar paraya çok fazla ihtiyaç duyuyor ve arzu ettiğiniz bir şeye ulaşmak istiyorsunuzdur. Sondördün, kişinin kendiyle olduğu kadar, dış dünya ile olan mücadelesinin de göstergesidir. Ancak bütün olasılıklar mutlaka gözden geçirilmelidir. Şartlar size uygun değilse, yapmak istedikleriniz gücünüzü aşıyorsa, sonradan pişman olacağınız kararlardan kaçınmalısınız. Geçmişte yaşadıklarınızı unutmayınız. İşinizi sağlam kazığa bağlamadan, enine boyuna düşünmeden hareket etmeyiniz. Saat 07:11 Ay-Jüpiter görünümü, paranın insanı özgür kılan tarafları olduğu gibi, insanlarla aramıza duvar ören yanları olduğunu düşünürüz. Dostlukta, ilişkimizde, yapılan işte sadece çıkarların ön planda olması canımızı sıkar. Saat 15:50 Ay-Merkür görünümü, maddi yöndeki hesaplama ve planların göstergesidir. Bütçemiz çerçevesinde duruma bakarız. İşlerinizin rast gitmesi ve gönlünüzün hoş olması dileğimle,

8 Mayıs 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bazı gelişmeler tüm hayatını değiştirebilir. Gökyüzü, resmi işlerinde dikkatli olman gerektiğini işaret ediyor.

8 Mayıs 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konularda kendinizi geleceğe karşı güvensiz ve bir o kadar da güçsüz hissedebilirsiniz. Ancak bir an önce kendinizi toparlayıp hedeflerinize yönelmeniz ve sosyal çevre ilişkilerinizi güçlendirerek kariyer hedefinize giden yolda ilerlemeniz gerekmektedir. Aşk ve ilişkilerde ise sadece yaşadığınız ana odaklanın.

8 Mayıs 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bütçenizi planlamak isteyebilirsiniz. Parasal konularda daha ölçülü davranamaya özen gösterin. Fikirlerinizi yaymak için daha tutkulu olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinize başkalarını dâhil edebilirsiniz. Kişisel yeteneklerinizi geliştireceğiniz alanlara yönelebilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konularda karar vermekte zorlanabilirsiniz.

8 Mayıs 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinize kardeşiniz kadar yakın gördüğünüz kişilerle iletişiminiz yoğunlaşacak. Bugün kendinizi daha pozitif hissedip projelerinizi gözden geçireceksiniz.

8 Mayıs 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ailenizdeki kişiler ya da anne ve babanızın sözleri üzerinizde bugün biraz daha fazla baskı unsuru yaratabilir ya da güçlü kişilerle diyaloğunuz olabilir, sakinliğinizi korumalısınız. Günlük ilişkilerinizde aradığınız güven unsurunu bugün yakalamanız biraz daha zor olabilir.

8 Mayıs 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Alacağınız güzel haberleralanlarınızda yaşadığınız sıkıntıları geride bırakmanızı sağlayacak. Arkadaş ortamlarınızda düşüncelerinizi, fikirlerinizi paylaşırken fazla abartmayın.

8 Mayıs 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün başarı, güç elde, etme ve hedefe odaklanma konusunda şans sizden yana.Sadece çevrenizle kuracağınız diyaloglarda kırıcı olmamaya, sert tavır takınmamaya özen göstermelisiniz. Resmi makamlarla pek çok işi halledebileceksiniz. Ev ortamında kavgacı diyaloglardan şiddetle kaçınmanızı tavsiye ederiz. Temizlik yapmak yeni bir düzene geçmek için uygun bir süreç.

8 Mayıs 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın çevrenizin baskısına maruz kaldığınızı düşünmenize neden olacak olaylar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Diğer taraftan, baskı kuran, ısrar eden kişi siz de olabilirsiniz. Kendinizi kontrol edin, sert tepkilerden ve ısrarcılıktan kaçının.

8 Mayıs 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 26' 42" R
Ay
İkizler
23° 11' 33" R
Merkür
Koç
24° 16' 16"
Venüs
Boğa
13° 44' 08"
Mars
Koç
07° 40' 22"
Jüpiter
Boğa
26° 23' 02"
Satürn
Balık
17° 25' 35"
Uranüs
Boğa
22° 56' 37"
Neptün
Balık
29° 12' 05"
Plüton
Kova
02° 05' 22"
Chiron
Koç
21° 13' 36"
Lilith
Başak
24° 29' 04"
True Node
Koç
15° 08' 60"
Son Güncelleme : 10/05/2024 18:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>