Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Nisan 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal anlamda oldukça aktif olacaksınız ve duygularınızı içinizden geldiği gibi yaşamak isteyeceksiniz. Sevdiğiniz insana karşı oldukça açık sözlü olacaksınız ve davranışlarınızda spontanlık hakim olacaktır. Ancak bazı küçük gerilimler ve yanlış anlaşılmalar yaşama ihtimaliniz de olacaktır. Aşk hayatınıza ilişkin yeni gelişmeler olabilir ve kalabalık ortamlara girebilirsiniz. Hayatınıza ilişkin ani kararlar alabileceğiniz bir gündesiniz. Bir süredir beklediğiniz gelişmelere ilişkin yeni adımlar atabilirsiniz.

İş yaşamınızda oldukça aktif olacağınız bir gündesiniz ve amaçlarınıza ulaşmak için ara vermeden çalışmak zorunda kalacaksınız. Düşünceleriniz pratik ve verimli olarak çalışacaktır. Zihinsel faaliyetlerinizde bir artış olabilir. Aynı anda bir çok işle ilgilenmek ve yeni fikirler geliştirmek sizin için zor olmayacaktır. Yapacağınız girişimlerde sabırsız davranma eğiliminiz bazı fırsatları kaçırmanızla sonuçlanabilecektir. İnandığınız konularda sabit fikirli davranacaksınız ve sizi yolunuzdan döndürmek kolay olmayacaktır.

Maddi konularda rahat hareket edecğeiniz bir gündesiniz ve harcamalarınıza dikkat etmeyeceksiniz. Beklenmedik bazı harcamalarla karşılaşabilirsiniz ve bu anlamda dikkatli olmalısınız.

Bugün sizi aşırı yoracak aktivitelerden ve stres oluşturucu durumlardan uzak durmaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel olarak enerjik bir gündesiniz ve bir süreden beri ertelediğiniz işlerinizi bugün tamamlayabilirsiniz. Kendinizi harekete geçmeye hazır hissediyorsunuz ve yeni başlangıçlar yapmaya uygun bir gündesiniz. Ancak davranışlarınızda genel bir sabırsızlık hakim olacaktır ve oldukça hızlı hareket edeceksiniz. Zihinsel olarak da son derece aktif olacağınız bir gündesiniz. Yaşamınızda bazı yenilikler yapmak için fırsatlarınız olacaktır ancak bu konuda abartılı tutumlar edinmemelisiniz. Genel anlamda olumlu etkiler altında olacağınız bir gündesiniz ve başarılı sonuçlar alabilirsiniz.

8 Nisan 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Salı günümüz saat 12:50 olana dek Ay-Boşluk etkisi altında geçecektir. Çevremizdeki kişilerde veya bizim üzerimizde  hassasiyet yüksek olur. Sizden daha fazla ilgi bekleyebilir veya en ufak bir söz onu etkileyebilir. Siz de doğal olarak kendinizi  baskı altında hissedersiniz. Enerjiniz bir miktar düşebilir. İlişkinizle ilgili bir problem varsa,  boşluk süresince  kendinizi savunmak, birileri tarafından yargılanmak istemezsiniz. Herkes kendi sınırlarını, sorumluluklarını bilmeli diye düşünürsünüz. Bazılarınızda bu durum tam tersi gelişebilir. Siz ilgi beklersiniz, görmediğinizde minik kaprisler yaparak ilgiyi üzerinize çekebilirsiniz. Ancak unutmayalım ki Ay, karşıt burcumuzda ilerliyor ve boşluk etkisi altında birbirimize anlayışlı olmak zorundayız. Saat 11:02 Ay-Kuzey düğüm görünüm altında hassasiyet yükselir. Sözgelimi ailenize bakıyorsanız, hiç kimseden bir yardım göremiyorsanız, bir de kafanızın içinde düşlediğiniz hayallere kavuşamıyorsanız, gelecekten endişe duyarsınız. Oysaki bu bakış açısıyla hayata yaklaşmak yanlış olduğu gibi, kolayca pes etmenin de göstergesidir. Saat 12:50 itibariyle  Ay-Aslan burcu geçişinde,  duygularınızı kolaylıkla ifade edebilmeniz,  keyiflenmeniz, mutlu olmanız için,  hayatında her şeyin çok iyi gidiyor olması gerekir. Sözgelimi, maddi açıdan bir sıkıntınız varsa veya partnerinizle aranızda bir anlaşmazlık yaşanıyorsa, kendimizi pek rahat hissetmeyiz. Genelde hem içe dönük bir şekilde hayatı gözden geçireceğiz hem de düşüncelerimizden taviz vermeyeceğiz. Dış etkenlerin üzerimizde baskı kurmaması için insanlarla aramıza belli bir mesafe koyabiliriz. Saat 15:55 Ay-Merkür olumlu görünümünde, mali açıdan bir an önce güçlenip, şöyle gönlünüzce bir yaşam sürmek istersiniz. Sözgelimi şöyle yeni bir yere taşınmak, rahat edeceğiniz bir iş, sağlıklı bir hayat, değişim, yenilik arzusu zihninizde belirir. Gün boyunca işlerinizin olumlu yönde ilerlemesi dileğimle,

8 Nisan 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Düşüncelerinizi istediğiniz yönde yapılandırmak istiyor ve gerekli tüm detayları gözden geçiriyorsunuz. Bugün, zıt ay'ın verdiği etkileri olumlu bir şekilde kullanmak için bir çok vasıflara sahipsiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerin değişik fikirlerinden yararlanabilirsiniz.. Destek gördüğünüz zaman kendinize olan güveniniz daha da artıyor.

8 Nisan 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Talepkar kişiler veya artan istekler stres yaratabilir. Eski arkadaşlarınız veya sevdiğiniz kişiyle yapacağınız planlar kendinizi daha iyi hissetmenize yardım edebilir. Tüm burçlar için gün geneli: İş, aşk, sağlık, ticaret v.b her tür konuya alışılmadık açılarda yaklaşmanın faydasını görebileceğimiz bir gün. Biz kendi yolumuzda giderken meydana gelebilecek olaylara karışmamanın faydasını görebiliriz. Olayların dışında kalmayı başarabilirsek olaylar yararımıza sonuçlanabilir. Soğukkanlı olmalı.

8 Nisan 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ortaklar ve rakipler konularında beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz. Tartışmaları uzatmayın ve sağduyulu davranmaya çalışın. Bazı anlaşmalarda pürüz yaşayabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla fikir ayrılığı oluşabilir. Panik yapmayın. Günün sonunda her şeyin tekrar yoluna girmesi sizin elinizde. Yeni destekler bulmayı ihmal etmeyin.

8 Nisan 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BİLİNÇALTINDA biriktirdiğiniz olumsuz düşünceleri dağıtın. Kendinize olan güveninizi sürdürmeniz için bu şart.

8 Nisan 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşinizle ilgili bir meselede takdir hakkınızı kullandınız diye biraz endişelisiniz. Amirlerinize olayları zamanında açık açık anlattınız; ama onlar konuyla pek ilgilenmedi ve siz de inisiyatifinizi kullanmak zorunda kaldınız. Ya netice kötü olursa... Aslında kabahat sizde değil, biliyorsunuz. Bu gerçeğe göre hakkınızı savunursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakathayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz fikirler ve tutarsızlığınız buna sebep.

8 Nisan 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 38' 38" R
Ay
Terazi
08° 17' 20"
Merkür
Boğa
04° 29' 34"
Venüs
Boğa
24° 11' 38"
Mars
Koç
14° 09' 29"
Jüpiter
Boğa
28° 23' 21"
Satürn
Balık
18° 01' 36"
Uranüs
Boğa
23° 26' 14"
Neptün
Balık
29° 24' 39"
Plüton
Kova
02° 02' 30"
Chiron
Koç
21° 39' 52"
Lilith
Başak
25° 25' 37"
True Node
Koç
14° 56' 34"
Son Güncelleme : 19/05/2024 06:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>