Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ağustos 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevdiğiniz insanla aranızdaki iletişimlerde bazı kopukluklar olacak. Özellikle kendi iç dünyanıza fazla yoğunlaşmanız duygusal açıdan ihmalkarlıklar içine girmenize yol açacak ve bu durum sevgilinizin sizden uzaklaşmasına sebep olacaktır.

İş yaşamınızda istikrarlı davranacağınız tepkimelerin altında kalacaksınız bugün. Öğleden sonraki saatlerde ise aynı anda bir çok işi yürütmeye çalışacaksınız ve yeni fikirler üretebileceksiniz.

Maddi konularda sabah saatleri hesapta olmayan harcamalar yapacaksınız ancak günün ilerleyen saatlerinde bu konuda daha dikkatli olmayı tercih edeceksiniz ve bazı kısıtlamalara gideceksiniz.

Karşınıza yeni fırsatlar çıkabilir ve hoş sürprizler yaşayabilirsiniz. Bu konuda girişimlerinizi dikkatli bir biçimde yaptığınız takdirde olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son derece sakin bir gün geçireceksiniz. Özellikle sabah saatlerinde kendinizi bir çok konuda isteksiz hissedebilirsiniz. Bu isteksizlik sizi işlerinizi ve randevularınızı iptal etmenize sebep olabilir. Gün içinde genellikle dinlenmeye ve hobilerinizle meşgul olmaya çalışacaksınız. Akşam saatlerini evinizde geçirebilirsiniz.

1 Ağustos 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler Saat 01:42-13:54 arasında Ay-boşlukta ilerleyecek. Dilediğimiz gibi hareket etmemiz, kararlar almamız, yenilikleri uygulamamız sakıncalı olabilir. Saat 13:54 Ay-Koç burcunda ilerleyecek. Partnerinizin kendine dönük davranması, sizi rahatsız eder. Buna alışkınsanız bir sorun çıkmaz. Ancak bu tavırlardan hoşlanmıyorsanız, ters bir tepkide bulunabilirsiniz. Benim tavsiyem, istemediğiniz bir şeyi ılımlı şekilde belirtmenizdir. Buna uymuyorsa belli bir mesafe koymakta yarar var. Saat 19:05 Ay-Mars görünümü, partnerimizin ilişkideki tavırları, yaklaşım biçimi, kendinden yana düşünmesi bizim pek işimize gelmez. Arzumuz, tabii ki ortaklaşa hareket etmektir. Bizim biraz daha arkadaşça yanaşmamız, onun da dengeli davranması hoşumuza gidecektir. Bu görünüm özellikle ilişkisinde problem olanların dikkat etmesi gereken bir durumdur. Henüz ilişkisi yeni başlayanlar açısından bu görünüm, karşı tarafın kendine has duruşundan etkilenmeniz anlamına gelebilir. Saat 20:44 Ay-Satürn görünümü, başkalarının sürekli kendi isteklerini size dayatması canınızı sıkar. Oysaki siz yaşamak, canlanmak, huzur bulmaktan yanasınız. Bu saatlerde sabırlı olmakta zorlanırsınız. Sizi mutlu edecek haberler almanız dileğimle,

1 Ağustos 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, günün büyük bir bölümünde boşlukta olacak. Yapıcı olduğun kadar aksilikleri, hareketi bol bir güne merhaba diyorsun. Çalışma alanında yaşayabileceğin aksilikler canının sıkılmasına neden olabilir. Ast-üst ilişkisinin net olduğu bir gün yaşayacaksın. Eğer ilişkisi olmayan bir Terazi burcuysan eski aşkına özlem duyabilirsin. Evli bir Terazi burcuysan, eşinin ilişkinize dair daha adaletli davranmasını isteyebilirsin. Olumsuz giden bazı ilişkilerinin hata olduğunu anlayabilirsin. Günün sonunda ?Bazen vazgeçmek gerekir? dediğin bir gün olduğuna karar vereceksin.

1 Ağustos 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinizde geçmişte almış olduğunuz yaralar ve pişmanlıklar üzerine sorunlar yaşayabilir ve içinizde kopan bu fırtınaları dinleyerek kendinizle baş başa kalmak isteyebilirsiniz. Nedenleri ve niçinleri tekrar tekrar düşünmek ve yeni bir hayat görüşü edinmek için ideal zamanlar.

1 Ağustos 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumluluklarınızda daha hırslı olmanız söz konusu olabilir. Gün içinde iyi organize olmanız gereken işlerle uğraşabilirsiniz. Zaman zaman çalışma ortamında dengenizi korumakta zorlanmanız olası. Çalışma arkadaşlarınızla ortak payda da buluşmak zor olabilir. Yorulduğunuzu hissedebilirsiniz. Kendi içinize dönüp dinlenebilirsiniz.

1 Ağustos 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Hayal... Hayaller sizi gerçeklerden uzaklaştırıyor. Küçük adımlar atmayı başarmazsanız büyük adımlar atamazsınız.

1 Ağustos 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

1 Ağustos 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınızla beraber, özel hayatınız ve sosyalliğiniz renkleniyor. İş alanlarınızda fedakar yaklaşımlarınız ve hayır diyememeniz sizi bazen zor durumda bırakıyor.

1 Ağustos 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Partnerinizin heyecanı dorukta. Adeta bir çocuk gibi isyankar ve talepkar bir tavır sergileyebilir. Ona sabırla yaklaşmalısınız. İlişkilerin aniden kopmasına asla izin vermemelisiniz. Zira bugün alınan kararlar kalıcı olamayacaktır. İkili ilişkilerde sinir kat sayısı çabuk yükselir, tahammülün az olduğu bir günle karşı karşıyasınız. Hak, hukuk, adalet peşinde koşayım derken karşınızdakilere çok fazla tolerans göstermek uzun vadede sizi yorabilir.

1 Ağustos 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Para konusunda gerçekçi olmanız gerektiğini unutmayın. Talih oyunlarında bu günlerde şansınız yok. Paranızı çarçur etmeyin. Evde ve işte bazı sorunlar olacak. Akılcı ve sakin olmalısınız. Evde masraflara dikkat etmelisiniz. İş hayatınızda yeniliklerden kaçınmalısınız.

1 Ağustos 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 04' 09" R
Ay
Terazi
01° 12' 45"
Merkür
Boğa
03° 40' 25"
Venüs
Boğa
23° 27' 33"
Mars
Koç
13° 42' 14"
Jüpiter
Boğa
28° 14' 54"
Satürn
Balık
17° 59' 16"
Uranüs
Boğa
23° 24' 09"
Neptün
Balık
29° 23' 50"
Plüton
Kova
02° 02' 46"
Chiron
Koç
21° 38' 05"
Lilith
Başak
25° 21' 39"
True Node
Koç
14° 55' 57"
Son Güncelleme : 18/05/2024 15:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>