Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Şubat 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün partnerinizle aranızda sizden kaynaklanan bir sebepten dolayı tartışma çıkacak. Bu tartışma sonuçunda hem sizin hem de onun kalbi kırılacak. Günün sonuna doğru onu arayacak gönlünü almaya çalışacaksınız fakat pek başarılı olamayacaksınız.

Ekonomik gelişmeler işiniz konusunda sizi düşündürse de yetenek ve bilginizi çevrenize ispat ettiğiniz için her zaman yeni birbulma şansınız var.

Son günlerde kafanızı parasal konulara çok fazla yoğunlaştırmış durumdasınız. Sürekli aklınızda yatırım yapma planları oluşmakta. Fazla aceleci davranmamaya özen gösterin

Bugün sivri diliniz ve tutarsız tavırlarınız ile sevdiklerinizi incitebileceğiniz bir gün. Dikkatli olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakınlarınız arasında sevimliliğinizle, dürüstlüğünüzle özel bir yeriniz var. Zaman, zaman onların beklentilerine yanıt veremediğinizi düşünüyor, üzülüyorsunuz. Dostlarınızla son zamanlarda sık görüşmeler içindesiniz. Vefa duygunuz oldukça gelişkin. Gösterilen dostluğun, duygusal anlamda mutlaka karşılığını görmek istiyorsunuz.

1 Şubat 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler yeni haftamız, saat 05:28 Akrep-Kova burçları arasında oluşan sondördün etkisi altında başlayacak. Kazançlı çıkmak, isteklerimizi kabul ettirmek, maddi açıdan rahatlamak isteyeceğiz. Tutkuluyuz ve artık kontrolü bir başkasının eline bırakmaktan yana değiliz. Bir mücadele veriyoruz. Doğal olarak bazı insanlara kırgınız, kızgınız, hayatın bize karşı pek de adil davranmadığını düşünebiliriz. Sondördün etkisi altında, yepyeni bir sayfa açmaktan yana olacağız. Çıkarlarımızı ön planda tutacağız. Çünkü özgür olmak isteyeceğiz. Saat 05:42 Merkür-Uranüs arasındaki mücadeleci görünüm bir yandan, eve, aileye, geleceğe ait meseleleri ciddiyetle ele almamızı sağlıyor. Başarılı olma tutkumuz bir hayli yüksek. Ancak sürekli bir şeyleri derleyip toparlamak, birilerine hesap vermek, gerekliliklere göre yaşantımızı düzenlemek bir hayli yoruyor bizi. Diğer taraftan, beraberliğimizle ilgili konularda sanki bizim yaşadıklarımızı anlamazlıktan gelen bir partnerle, bir türlü yerli yerine koyamadığımız bir ilişkiyle baş etmek durumundayız. Hem geçmişi ve mevcut durumu sakinlikle ele almak lazım hem de ilişki meselelerinde iletişime dikkat etmekte yarar var. Saat 23:11 Ay-Merkür görünümü, inandığınız değerleri, fikirleri sonuna kadar savunduğunuzu gösteriyor. Yeniliklere açıksınız. Bu nedenle, eskiye ait problemlerle uğraşmak istemiyorsunuz. Özellikle aşk hayatınız ve mali konulardaki sıkışıklığın bir an önce bitmesini istiyorsunuz. Gerginliğinizin nedeni de bu yüzden olabilir. Saat 14:20 Ay-Pluto arasındaki olumlu görünüm, ne olursa olsun kazançlı çıkma arzunuz yoğunlaşır. Geleceğimizi garanti altına alma ihtiyacınız her zamankinden çok daha yükselir. Varsın çetin olsun YOLUMUZ hatta engellerle dolu NE ÇIKAR? Hiç mi cesaretimiz yok Bir KARINCA KADAR..... Mutlu, huzurlu, bereketli  ve  aydınlık dolu bir hafta geçirmeniz dileğimle,

1 Şubat 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bu dönemde sezgileriniz çok fazla çalışır. Evrenin nasıl işlediği, yaşam, ölüm ve mistik konular ilginiz çeker. Anlık korkular, takıntılarınız da bugün artarak sebepsiz sıkıntılara ve gözyaşlarına sebep olabilir. Korkularınız ve takıntılarınız ile yüzleşerek çözüme ulaştırmayı sağlamalısınız.

1 Şubat 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde, kendinizi kollamanız, sizin dışınızdaki faktörlere karşı dikkat etmeniz gerekiyor. Bazı durumlarda diğerlerine düşündüğünüz kadar ihtiyacınız olmadığını görebilirsiniz. Ancak, hafta içinde, alışılmadık teklifler veya davetler evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda olumlu olanakları, şansları veya fırsatları gündeme taşıyabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aşırı sahiplenici, iddiacı, kıskanç veya takıntılı tutumlar içerisine girebileceğimiz, yoğun duyguların ya da derin düşüncelerin ön plana çıkabileceği birkaç gündeyiz. Sinirli ya da sinir bozan kişilerle uğraşmamız gerekebilir, ama birkaç gündür bu etki sürdüğü için daha önce bu ruh durumunu yaşayanlar bugün rahat olabilirler. Bugünlerde, önemli kararlar almamak veya imzalar atmamak daha doğru olur. Zira, birkaç gün içinde netleşen olaylar, planlarda beklenmeyen değişiklikler ya da ortaya çıkan gerçekler sonradan pişmanlık duymamıza neden olabilir. Ancak, romantik etkiler, ilişkileri güçlendirmemizi sağlayan sevgi atmosferi veya yaratıcılığı arttıran etkiler de devrede. Olumsuz anların yanına şiirsel dokunuşlar ekleyebiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

1 Şubat 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda daha mücadeleci olacağınız bir gündesiniz. Sizi uğraştıran konular gündeme gelebilir. Gelecek yönünde beklentilerinizde değişiklikler olabilir. Başarılı olmak istediğiniz konularda daha fazla savaş verebilirsiniz. Karşınızdaki kişilere kendinizi ifade etmek için çaba gösterebilirsiniz.

1 Şubat 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

bütçenizi gözden geçirebilirsiniz. Parasal konulara yönelik hırslı bir tavır içine girmeniz mümkün. Şanslı bir dönemde olduğunuzu düşüneceksiniz.

1 Şubat 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün partneriniz ve yakın dostlarınızla birlikte eğitici öğretici faaliyetlere katılabilir, birbirinize daha fazla katkıda bulunabilir, birbirinizden yeni birçok şey öğrenebilirsiniz. Önemli diyaloglar, sevgi dolu paylaşımlar geliştirebileceğiniz gün içinde, yolculuklarınız da gündeme gelebilir. 18.00'dan sonra tutkulu ve yeni başlangıçlara açık bir enerji sergilerken, aile büyüklerinizle ilgili konular gündeme gelebilir

1 Şubat 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, özel hayatınızdaki iletişiminizde keyfiniz pek yerinde olmayabilir. Bazı konuları gözünüzde fazla büyütmeyin. Aile yaşantınızda bazı konuşmalara gereğinden fazla tepki verebilirsiniz.

1 Şubat 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çalışmalarınızı keyifle sürdüreceksiniz. Bu arada keyfinizi kaçırabilecek bazı durumlar olabilir. Fakat, bunlara aldırış etmeyeceksiniz. Parasal konulara yönelik gelişmeler beklediğinizden farklı olabilir.

1 Şubat 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bazı şeylerin gizli tutulduğuna dair bir kanıya sahip olmanıza neden olabilecek belirsizlikler ile karşılaşabilirsiniz. Vaktinizi, bu kanınızın doğru olup olmadığını öğrenmek için harcamanız mümkündür. Diğer taraftan, siz de bazı işlerinizi gizli yürütmeyi daha doğru bulabilirsiniz.

1 Şubat 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 39' 00"
Ay
Kova
27° 07' 21"
Merkür
Koç
17° 56' 44"
Venüs
Boğa
03° 49' 25"
Mars
Koç
01° 29' 29"
Jüpiter
Boğa
24° 29' 34"
Satürn
Balık
16° 46' 29"
Uranüs
Boğa
22° 28' 42"
Neptün
Balık
28° 58' 35"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 15"
Lilith
Başak
23° 35' 31"
True Node
Koç
15° 21' 09"
Son Güncelleme : 02/05/2024 17:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>