Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Ocak 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aile içi ihtilaflardan rahatsız olup, bunları tek başınıza çözümlemek isteyebilirsiniz. Özel yaşantınızın bu durumdan olumsuz etkilenmemesi için sorunlarınızı paylaşmalısınız.

Bugün çeşitli etkiler üzerinizde huzursuzluk yaratabilir. İşte yolunda gitmediğini düşündüğünüz konular yüzünden kuruntu yapabilirsiniz. Güvendiğinizarkadaşlarınızla birlikte hareket etmeniz doğru olacaktır.

Bugün maddi konumunuzu etkileyecek önemli birkonusunda sorumluluk almanız gerekebilir. Bu durum çok olumlu gözükse de sizi umduğunuzdan fazla baskı altında bırakması mümkün. Öğle saatleri yeni fırsatlar getirse bile bugün önlemi elden bırakmamalısınız.

Önlemci olmakta fayda var çünkü kolay kolay kontrol edemeyeceğiniz etkiler sizi fazlasıyla yorabilir. Negatif düşüncelerin esiri olmamaya bakmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşama karşı duyduğunuz coşkunun önünü kesen engelleri doğru tespit edemiyorsunuz. Sınırlı imkanlarınızı suçlarken, kimi tercihlerinizdeki handikabı gözden kaçırabiliyorsunuz. Bugünlerde varacağınız bazı sonuçlar, sizi ciddiye alınacak konular sıralamanızda bazı düzeltmelere sevk edecek. Seçicilik konusundaki iddialarınız ve yanılgılarınız aynı boyutlarda.

30 Ocak 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  saat 01:11 Ay-Merkür görünüm etkisi altında,  hem adil hem de mantıklı bir şekilde meseleleri ele almaya çalışırsınız. Fakat birileri akıl vermeye kalkarsa sinirlenirsiniz. Saat 01:27 Ay-Pluto görünümü, yuvanız içinde, bulunduğunuz çevrede yaşanabilecek çekişmeleri körükler. Bir taraf özgürce konuşur diğer taraf baskın olmaya çalışır. Saat 03:34-31 Ocak saat 05:50 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Ortaklaşa hareket etmek, elbirliğinde bulunmak, politik düşünmekte yarar var. Sinirlerinize hakim olduğunuz sürece, her sorunun altından kalkabilirsiniz. Saat 07:59 Merkür-Pluto kavuşumu, ailevi yaşamınız, yuvanız ve iç güvenliğiniz konularındaki dönüşümünüzün işareti olarak önem taşır. Miras, hisseli paralar, sigorta gelirleri, aile içi dönüşüm anlamındaki konuların konuşulmasını sağlayıcıdır. Aile büyüklerinizle alakalı mevzuların da göstergesi olan bugünkü kavuşum, üzerinizde baskı yaratabilecek bazı mevzuların gündeminizde yer almasını işaret edebilir. Eğer bir mülkün satışı ile ilgili işiniz varsa, bu mesele üzerinde uğraşmanız gerekebilir veya ailenizle oturup ne yapmanız gerektiği hususunda aklı başında bir strateji belirleyebilirsiniz. Saat 18:44 Venüs-Neptün  görünüm etkisinde, ev ve ailevi konularda ciddiyetle durmalısınız. Eğer mali, sağlık veile alakalı bir karar verilecekse derinlemesine gözden geçirilmedir. Kişi ideallerine uygun şekilde ilerlemekten yanadır. Güven olgusunu yüreğinin derinliklerinde hissetmek istiyor. Problem kaldıracak hali yok. Neyi arzuluyorsa, o yöndeki gelişmelerin olmasını istiyor. Güneş tüm aydınlığıyla bizleri kucaklasın. Moralimiz yerinde olsun, huzurumuz daim olsun. Güzel bir gün geçirmemiz dileğimle,

30 Ocak 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Korkusuzluk görülür ve büyük cesaret olmasına rağmen fakat gözü kara şekilde gerçekleşmez, temkinli ve sağduyulu davranışlarınızı da elden bırakmazsınız. Pozitifliğinize kardeşlerinizle alakalı alacağınız iyi haberler de eklenince tüm günü boyu adeta bulutların üstünde gezersiniz.

30 Ocak 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geceden sabaha geçen süreç biraz huzursuzluk hissetmiş olabilirsiniz, ama gün içinde rahatlayabilirsiniz ve özgüveniniz artabilir. Bu hafta sonu, arkadaş ya da tanıdıklarla tekrar bir araya gelmenizi sağlayacak planlar söz konusu olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bazılarımız gece saatlerini huzursuz ortamlarda veya uykusuz geçirmiş olabilirler. Ancak bu huzursuz enerji güne taşınmıyor. Gün içerisinde sadece iddiacı, ısrarcı, sorgulayıcı veya takıntılı tavırlar içerisine girmemeye çalışmalıyız. Gerçekler ortaya çıkabilir veya çıkması için araştırmacı bir tutum sergileyebilirsiniz. Bunun dışında, ikili ilişkilerimiz açısından duygusal ve romantik bir hafta sonundayız. İlişkilerimizde düşüncelerimizi en iyi şekilde ifade edebilir, olumlu ilişkiler veyabirlikleri kurabiliriz. Kini bir kenara bırakıp, affetme enerjisini kullanabiliriz. Yaratıcılık gerektiren çalışmalarımızda ve işlerimizde de yaratıcılığımızı kullanabileceğimiz günlerdeyiz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

30 Ocak 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonunda Ay burcunuzda ilerlerken, kişisel konulara daha çok önem verebilirsiniz. Dikkat çekmeniz de zor olmayacak.

30 Ocak 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Aşk... Aşk hayatınız yolunda giderken birden tökezleyebilirsiniz. İşiniz ve partneriniz arasında kalacaksınız. Para sizin için ikinci planda ancak yine de karışıksınız.

30 Ocak 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

30 Ocak 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yardımsever etkilerle, ailenizdeki sağlık konusunda sıkıntı yaşayan insanların bakımını üstlenmek isteyeceksiniz. Takıntılı davranabilir, bazı olayları kafanızda fazlasıyla büyütebilirsiniz.

30 Ocak 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haberlerden ve olaylardan kolay etkileneceğiniz bir gün. Fakat, bu haliniz gün içinde geçiyor. Kendinizi önceki günlerden daha rahat hissedecek ve düşüncelerinizi açıkça ifade edeceksiniz. Arkadaşlarınız ve yakınlarınızın desteğini alabilir, fikirlerinizi kolayca kabul ettirmeyi başarabilirsiniz.

30 Ocak 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddiyat ile ilgili düşüncelerinizin zihninizi tamamen meşgul etmesi olasıdır. Bazı parasal konular ile ilgili sert önlemler almayı veya hareket şeklinizi değiştirmeyi düşünebilirsiniz. Bugün girebileceğiniz bir sosyal ortamda yaptığınız harcamalar ile programınızı altüst edebilirsiniz.

30 Ocak 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 02' 27" R
Ay
Balık
02° 51' 27"
Merkür
Koç
18° 10' 06"
Venüs
Boğa
04° 19' 11"
Mars
Koç
01° 48' 05"
Jüpiter
Boğa
24° 35' 13"
Satürn
Balık
16° 48' 33"
Uranüs
Boğa
22° 30' 06"
Neptün
Balık
28° 59' 18"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 36"
Lilith
Başak
23° 38' 12"
True Node
Koç
15° 21' 37"
Son Güncelleme : 03/05/2024 02:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>