Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ocak 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün sevgi konularında kendinizi ifade etmekte zorlanabileceğiniz bir gündesiniz. Eşinizle yaşadığınız sorunların temelinde yatan sebep iletişim kopukluğu olabilir. Yaklaşımlarınızda daha ılımlı olmaya çalışmalısınız.

Evinizde özel uğraşlarınızla ilgilenmek ve sevdiklerinizle olmak isteyebileceğiniz bir gündesiniz. Grup çalışmaları ve organizasyonlarda başarılı olabilir, yaratıcı fikirlerinizle dikkat çekebilirsiniz. Amaçlarınız ve idealleriniz üzerinde söz sahibi olmak isteyebileceğiniz bir gün.

Kendinizi ruhsal yönden gelişime açık hissedeceğiniz bir gündesiniz. Bireysel çalışmalar bugün sizin açınızdan çok daha verimli olacaktır. Çevresel faktörlere duyarlı olduğunuzdan, beden ve ruh sağlığınıza da dikkat etmelisiniz. İkili ilişkilerde yaşanan olaylar bugün daha farklı bir boyutta devam edebilir. Parasal konular sorunları gündeminize girerken daha önlemci olmalısınız.

Çok rahat olduğunuz söylenemez, ama öğle saatlerinde alabileceğiniz önerilere karşı kapalı olmamalısınız. İkili ilişkilerde ısrar ve terslikler parasal açıdan etkileyebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendiliğinden oluştuğun düşünüp sevindiğiniz oluşumların arkasında ummadığınız destekler var. Kurcalarsanız, birtakım kişilerle ilgili yeni tespitlere girebilirsiniz. Önümüzdeki günlerde bir kalabalık grup içinde bulunma ihtimaliniz var. Sizin için hayli anlamlı olan bu grup içinde dikkatle gözleniyor, değerlendiriliyorsunuz.

29 Ocak 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, burcunuzda ilerleyen Ay, çevrenizdeki her şeyin birbiriyle uyum içinde olması hoşunuza gidecektir. Akılcı paylaşımlarda bulunmak, haksızlıklar karşısında objektif düşünmek, yaptığınız her işe kendi güzelliklerinizi katmak size keyif verir. İlişkinizde paylaşımı fazlasıyla önemsersiniz. Eğer bir şey düzgün bir şekilde söylenirse dinlemeye hazırsınızdır. Çekiliciliğinizi, cömert yüreğinizle harmanlayarak dışarıya güçlü bir şekilde sunabilir, her insanla ortak bir noktada buluşmayı arzularsınız. Kararlarınızı gözden geçirebilirsiniz. Saat 06:12 Ay-Venüs arasındaki görünüm, evimiz içinde huzur, sakinlik ve güven ihtiyacımızın yükselmesi anlamına geliyor. Herkesi ayrı idare etmek kolay değil. Bu da bizi bir hayli yorabilir. Kafamızın içindeki soru işaretlerinin bir an önce cevaplanmasını isteyeceğiz. Saat 10:54 Ay-Güneş olumlu görünümü, aşkın hızlı ve insanı değiştiren, yenileyen gücüne hayran olmanızı sağlar. Ancak partnerin bencil yaklaşımları ve taviz vermeyen halleri kimi zaman sinirinizi bozar. Genel olarak bu saatlerde,  aşkın tadını çıkarmak istersiniz. İnsanlarla bir arada olmaktan zevk alırsınız. Saat 21:12 Ay-Satürn görünümü,veya yakın çevremizde bulunan kişilerle bağımızı ciddi manada ele aldığımızın göstergesidir. Yolculuklar kısa süreli olup, hayati anlamda bir karar verilecekse mutlaka artı ve eksileriyle ele alınmalıdır. Yüreğinizde huzur, gözlerinizde  mutluluk  eksik olmasın. Güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,

29 Ocak 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ruhunuza dönük, sizi üzen ve takıntılarınız olan her konuyu hiç kimseden yardım almadan kolaylıkla masaya yatırır ve ortadan kaldırmanın huzuru içinde olursunuz. Hiçbir şeyden korkmamanız olayları daha kolay çözmenize ve başarıya odaklanmanıza yardımcı olur.

29 Ocak 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Size baskı uygulayan veya sizden fazlaca talepleri olan kişilerden uzak durmalısınız. Kararlarınıza bağlı kalmanızda fayda var. Aksi takdirde insanlar sürekli değiştiğinizi düşünebilirler. Sürekli ödün vererek huzuru sağlamak zor olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sosyal açıdan hareketli bir gündeyiz. Arkadaşlarımızla bir araya gelebilir istediğimiz aktivitelere zaman ayırabiliriz. Sadece sabah erken saatlerde ve Cuma gecesini Cumartesi bağlayan gece saatleri güne oramla daha huzursuz akabilir veya gün içerisinde takıntılı düşünceleri olan veya iddiacı kişilerle karşılaşabiliriz o kadar. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

29 Ocak 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde daha olumlu hissedeceğiniz bir gündesiniz. Kişisel olarak önem verdiğiniz konularda gelişmeler olabilir. Yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Gün içinde sorumlu olduğunuz konularda ilerleme kaydetmek için çaba gösterebilişiniz. Akşam saatlerinde harcamalarınıza dikkat etmenizde fayda var.

29 Ocak 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Birkaç konuda yardımcı olabileceğine inandığınız insanlardan destek istemeniz gündeme gelebilir. Gurur yapmadan fırsatlardan faydalanmaya çalışın.

29 Ocak 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

29 Ocak 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendinizi birçok açıdan rahat ve başarılı görebilirsiniz. Ailenize karşı bazı işlerinizi aceleye getireceksiniz. Bazı konularda ailenizle yoğun anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz.

29 Ocak 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün meydana gelen bir olay duygularınızı karıştırabilir. Ancak, mantıklı düşünebilir, isteklerinizi açıkça ifade edebilirsiniz. Zaten duygusal yoğunluğunuz gün içinde bir kaç saat sürecek. İsteğiniz artıyor.

29 Ocak 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayalci yönünüzün ağır basacağı ve karşınıza çıkan herşeyi sadece hoşlanacağınız şekilde görmeye eğilim göstermenize neden olacağı bir gün geçireceksiniz. Yeni tanıştığınız kişiler konusunda dikkatli olmalısınız. Onlardan daha ilk anda hoşlanmaya yatkın olabilirsiniz.

29 Ocak 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 01' 33" R
Ay
Başak
18° 25' 16"
Merkür
Boğa
02° 13' 28"
Venüs
Boğa
22° 07' 37"
Mars
Koç
12° 52' 47"
Jüpiter
Boğa
27° 59' 34"
Satürn
Balık
17° 54' 56"
Uranüs
Boğa
23° 20' 23"
Neptün
Balık
29° 22' 19"
Plüton
Kova
02° 03' 14"
Chiron
Koç
21° 34' 49"
Lilith
Başak
25° 14' 27"
True Node
Koç
14° 54' 21"
Son Güncelleme : 17/05/2024 13:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>