Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Kasım 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkta kapanmış olan sayfaları arada bir karıştırabiliyor, hiçbir anının unutulamayacağına inanıyorsunuz. Bugünlerde ilginç tesadüfler dikkatinizi çekebilir.

Çoktandır beklediğiniz haber bugünlerde size ulaşacak. İşlerinizi geliştirme uğraşlarınız, bu haberle olumsuz anlamda biraz da olsa etkilenebilir. Hafif dinlenmeler bile size yarar sağlayabilir.

Bugün gelirinizin yetersizliği ile alakalı bir görüşmeniz olabilir. Bu görüşmede şanslı olacaksınız. Son harcamalardan sonra tekrar doğrulmanız biraz zaman alabilir.

Onu sıkça arayarak, kesin bitmiş şeyleri düzeltmeye çalışarak yanlış bir yol izliyorsunuz. Bitmiş aşk ilişkinizi dostluğa dönüştürmenin daha başka yolları olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Büyük üzüntü ve birazda kıskançlıkla yolcu ettiğiniz dostunuzdan gelen haber sizi sevindirecek. Onun yeni yaşamındaki mutluluk, sizi biraz kışkırtabilir de. Bugünlerde içinizde her şeye karşı bir isteksizlik hissediyorsunuz. Yaşadığınız bu geçici bunalımın arkasında neyin olduğunu görüyor, ama bu sorunun çözümünün sizin elinizde olmadığını da biliyorsunuz.

6 Kasım 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler Saat 05:43 Ay-Mars görünümü, hedefinize uygun ilerlemenin göstergesi. Heyecan verici gelişmeler yaşanabilir. Aşk hayatınız canlanıyor. Saat 09:40 Güneş-Neptün görünümü, parasal konularda ılımlı düşünmemize, değerlerimize sahip çıkmamıza, iyimser bir şekilde hareket etmemize yardımcı olur. Kişi inandıklarına sevgiyle sarılır. Empatide bulunur. Paranın önemini, sağlığın kıymetini, her şeye rağmen hayatın ne kadar güzel olduğunu hissedebilir. Saat 11:19-16:03 arasında etkili Ay boşluk süresince, sen ve ben demek yerine biz olmalısınız. Durumunuzu gözden geçirmekte yarar vardır. Saat 16:03 itibariyle Akrep burcunda ilerleyecek Ay, paraya düşkün olmanın işaretidir. Kazancınızı yükseltmenin, size sağlayacağı konforun, gücün peşindesiniz. Saat 16:04 Ay-Uranüs karşıtlığı, maddi-manevi anlamda rahat etmek arzumuzu vurguluyor. Bazen elde olmadan geriliyoruz, birilerine veya bir şeylere isyan ediyoruz. Bunun nedeni, kendimizi kısıtlanmış hissetmemizden kaynaklanıyor. Saat 16:56 Ay-Kuzey düğüm görünümü, başkalarının çıkarcı davranışları, hal ve hareketleri sizi rahatsız edebilir. Bazı kişilerle anlaşmakta zorlanırsınız. Aranıza mesafe koyabilirsiniz. Gün boyunca şans yanınızda olsun. Yüzünü gülümseten güzellikler yaşamanız dileğimle,

6 Kasım 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, öğle saatleri itibariyle boşlukta hareket edecek. Bugünün senin için rekabetçi bir ruhu var. Etrafındaki insanlarla ufak ufak zıtlaşsan da günün sonunda kimsenin kalbi kırılmayacak. Duygusal olarak yönlendireceğin insanlar olabilir. Eğer yurtdışında yaşasan biri isen ya da eğitim amaçlı orda bulunuyorsan ailenin yanına, doğduğun-büyüdüğün topraklara geri dönmek konusunda karşıt fikirler geliştirebilirsin. Hırslarını ortaya koyarak destek alacağın konularda bu durumla birlikte şansını kaçırabilirsin. İlişkisi olan bir Terazi burcuysan, sevgilinin kariyeriyle ilgili yaşanacak gelişme senin için de büyük bir sürpriz olacak. Son zamanlarda artan bir baş ağrısıyla uğraşıyorsan, profesyonel yardım almanda fayda var. Ne de olsa her şeyin başı sağlık değil mi?

6 Kasım 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Alım-satım işleriniz ya da gayrimenkul konuları gündeminizde olabilir. Yaşamak istediğiniz alanı değiştirme konularınız gündemde olabilir.

6 Kasım 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde yeni başlangıçlar yapmak için şartlar daha uygun. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularla ilgilenebilirsiniz. İmaj değişikliği için uygun bir gündesiniz. İlişkilerinizde daha özgürlük arayışında olabilirsiniz. Yaratıcılığınızı ilgilendiğiniz alanlara yönlendirebilirsiniz. Gün içinde beslenmenize dikkat etmelisiniz.

6 Kasım 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün insanlara dışa dönük ve güleryüzlü davranacaksınız. Ancak bu durumunuzu kıskananlar olabilir.

6 Kasım 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Işığınızı, enerjinizi ve yeteneklerinizi en iyi şekilde sergileyip, ilişkilerinizde güzel bir teklifle karşılaşabileceğiniz, basın, yayın, yurtdışı bağlantılı işler, yolculuklar, eğitimler ve medyadan destek görebileceğiniz, ilişkilerinizde etkili iletişim kurabileceğiniz pozitif bir günden geçmektesiniz.

6 Kasım 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabah saatlerinde talihiniz yüksek. Hatırlanmak ve anılmaktan doğan memnuniyet içinde olabilirsiniz. Öğleden sonra finansal konular sizi meşgul edecektir. Eskiden kalan alışverişlerin telafisi gerekebilir.

6 Kasım 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün para paylaşımları, hesap kitapla ilgili sakın önemli kararlar almayın. Zira bolca hata yapabilirsiniz. Yalnızlığı yaşamak, hayatın yoğun temposundan kaçmak için ideal bir zamandır. Eskiye, geçmişe ait konular sık gündeme gelebilir, eski dosyalarınızı arşivlemek, eski dostlarla karşılaşmak için harika bir gün.

6 Kasım 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Birkaç işi de birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı sürprizler sizi bekliyor olabilir. Bunlar genelde olumlu sürprizler ve duyduğunuzda hoşunuza gidecek olan gelişmeler. Parasal konularınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı.

6 Kasım 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 46' 05" R
Ay
Balık
13° 38' 00"
Merkür
Koç
18° 36' 42"
Venüs
Boğa
05° 14' 37"
Mars
Koç
02° 22' 43"
Jüpiter
Boğa
24° 45' 46"
Satürn
Balık
16° 52' 22"
Uranüs
Boğa
22° 32' 41"
Neptün
Balık
29° 00' 36"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 06"
Lilith
Başak
23° 43' 11"
True Node
Koç
15° 22' 40"
Son Güncelleme : 03/05/2024 20:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>