Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Kasım 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sosyal ilişkileriniz, doyurucu özel zevklerinizle yetiniyor gibisiniz. Birkaç güne kalmadan, bunların her şeye yetmediğini hissettiren birtakım elektriklenmeleriniz olabilir.

Problemli bir kişilikle sorun yaşıyorsunuz. Bütün öncelikleri elinden aldığınız düşüncesi, onda bir tür takıntı haline gelmiş gibi. Ama hırsınız ve becerileriniz karşısında pek şanslı görünmüyor.

Geçenlerde tanık olduğunuz seviyesiz para tartışması sizi oldukça etkilemiş görünüyor. Koşullara göre iyi kazanıyorsunuz. Eğlencenize, hobilerinize de para ayırabiliyorsunuz.

Bir dönem çok özel şeyler yaşayıp çok değerli şeyler paylaştığınız eski dostunuz, sizden uzun zamandır haber alamıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İleri derecede ilgi duyacağınız bazı duyumlarınız olabilir ve bunları hiç ummadığınız birinden alabilirsiniz. Bazı dostlarınıza kendinizi tekrar, tekrar anlatma çabası içindesiniz. Onlar tarafından, biraz gününü gün eden biri olarak bilinmeyi kabullenemiyorsunuz. Son günlerde edindiğiniz bazı izlenimler, bir akraba ilişkinizde problemlere yol açabilir.

5 Kasım 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler gün boyu, burcunuz üzerinde ilerleyecek Ay, öncelikle sağlığınızla ilgili konularda, ardından çevrenizle olan ilişkiniz, fiziksel görünümünüz anlamında sizi destekleyicidir. Çekiliciliğinizi, cömert yüreğinizle harmanlayarak dışarıya güçlü bir şekilde sunabilir, her insanla ortak bir noktada buluşmayı arzularsınız. Yaşanan bazı zorlu durumları veya kararlarınızı gözden geçirebilirsiniz. Şu aralar en çok ihtiyacınız olan şey, birilerine uymak zorunda kalmadan hayatınızı kurgulamak. Çünkü biliyorsunuz ki, kafanızdan geçenleri uygulayamadığınızda, kendiniz gibi olamadığınızda pek huzur bulmak, hayattan tat almak kolay olmayacak. Saat 20:56 Ay-Pluto görünümü, yuvanız içinde, bulunduğunuz çevrede yaşanabilecek çekişmeleri körükler. Bir taraf özgürce konuşur diğer taraf baskın olmaya çalışır.

5 Kasım 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Burcunuzda ilerleyen Ay size güç ve enerji katıyor, girişimde bulunmak, cesur ve rekabetçi yönlerinizi ortaya koymak için uygun bir gün olabilir. Geriye ve geçmişe dair konuların etkisinde çok kalmamaya çalışın.

5 Kasım 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinizde geleceğe yönelik kaygılarınız olabilir. Şu an sizde ne hissettiğinizi tam olarak bilmiyor olabilirsiniz. Kendinize güven duyun.

5 Kasım 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Kişisel açıdan ilgilendiğiniz konulara yönelebilirsiniz. Değişken koşullara ayak uydurmanız gereken zamanlar var. Zekâ gerektiren konularla ilgilenebilirsiniz. Kişisel hassasiyetiniz olan olaylar gündeminizi etkileyebilir. Akşam saatlerinde arkadaşlarınızla plan yapabilirsiniz.

5 Kasım 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hep güzel görünmek istiyor ve kişisel bakımlarınızı aksatmıyorsunuz. Bu durumunuz aşkta şansınızı arttırıyor. Ancak durumu abartmayın. Daha sakin olmalısınız.

5 Kasım 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün görüşmelerinizde, arkadaş çevrenizle ilgili konularda, sosyal etkinliklerde ve aşk hayatınızda beklentilerinizi yüzdeyüz karşılamayan etkiler sözkonusu olsa da, öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, ani tekliflere ve ilişkilerinizle ilgili sürpriz gelişmeler yaşamaya açık bir enerjiden geçmektesiniz.

4 Kasım 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geçmişte ilgi duyup, karşılık alamadığınız ilişkilerde sonlanmalar olabilir. Gün boyu huzur arayışınız sürerken, değişken ve agresif davranabilirsiniz. Başlayıp bıraktığınız hobilere, işlere dönmek için imkanlarınız olabilir.

5 Kasım 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Beklemediğiniz bir haber alabilir ve duygusal tepkiler gösterebilirsiniz. Yapmak istediklerinizle, meydana gelen gelişmeler farklı olabilir. Tabii bunlar yüzünden gerilim duymanız mümkün. Fakat, akıllıca davranacaksınız.

5 Kasım 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğinizle bazı sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Uyarılarını dikkatle dinleyin. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin.

5 Kasım 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 46' 30" R
Ay
Balık
13° 44' 02"
Merkür
Koç
18° 36' 58"
Venüs
Boğa
05° 15' 08"
Mars
Koç
02° 23' 03"
Jüpiter
Boğa
24° 45' 51"
Satürn
Balık
16° 52' 24"
Uranüs
Boğa
22° 32' 42"
Neptün
Balık
29° 00' 37"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 07"
Lilith
Başak
23° 43' 14"
True Node
Koç
15° 22' 40"
Son Güncelleme : 03/05/2024 20:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>