Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Şubat 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Arkadaş çevrenizde iletişiminiz yoğunlaşırken, yeni başlayan arkadaşlıkların aşka dönüşme ihtimali yükseliyor. Bu ihtimal aktif tavırlarınıza bağlı olacaktır.

İdeallerinizi gerçekleştirebilmek için sıkı çalışma ve sorumluluk alma eğilimindesiniz. Ay, bilinçaltı motivasyonlarınızın çok güçlü olacağı bir devrede olduğunuzu vurguluyor.

Öğleye kadar mizacınız pek rahat ve iyimser olmasa da ilerleyen saatler size hareket, öne çıkma ve kendini yaratıcı biçimde ortaya koyma şansı veriyor. Grup çalışmaları ve kazanç getirici eylemler için güzel bir gün olabilir.

Yeni adımlar atmaya eğilimlisiniz ama önünüzdeki engelleri görmezden gelmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Samimi davranışlarınızla dost çevrenize güven veriyorsunuz. Prensiplerinize bağlılığınız, kimi zaman zor bir insan da yapabiliyor sizi. Bazı kararlarınızı o kadar da ince eleyip sık dokumanız gerekmeyebilir. Bugünlerde ailenize düşkünlüğünüzün artması, duygusal bir ihtiyaca cevap verdiği gibi, aile içindeki bazı küçük sorunları da ortadan kaldırabilir.

10 Şubat 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler Saat 12:14 Ay-Güneş faydalı görünümü hem iletişimde sizi güçlendirici hem de aşk hayatınızla ilgili meselelerde olumlu yönde düşünmenizi sağlayıcıdır. Sosyal açıdan da destekleyicidir. Saat 19:37-10 Şubat saat 05:21 arası Ay-Boşluk etkisinde huzura ihtiyacımız var. Öyle bir şeyleri kurcalamak, didiklemek gerekmiyor. Bırakın hayat kendi bir nehir gibi kendi akışında ilerlesin. Siz sadece rahat olun. Bir şeyleri kontrol edeceksiniz, düzelteceksiniz diye enerjinizi boşuna akıtmayın. Kimse değişmeye kabul etmiyor. Kendinizi üzmeyin boş yere. Saat 21:42 Ay-Chiron görünümü, şu anda en önemli meselemizin, iş, sağlık, ilişki konularının akıllıca ele almak gerekliliğini işaret ediyor. Evet, birçok şey, sizin açınızdan tatmin edici değil. Ancak umutsuz da düşünmeyelim.

10 Şubat 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gökyüzü, özel yaşamında iyi gelişmelerin kendini gösterebileceğini işaret ediyor. İlişkin boyut atlayabilir.

10 Şubat 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızda bazı yerlerinde meydana gelen tıkanıklıklar ve zorlanmalar artık yerini olumlu gelişmelere bırakıyor olacak. Alacağınız haberler ve yapacağınız görüşmelerle kendinizi oldukça iyi hissedebilir, şimdiye kadar yaşamış olduğunuz hayal kırıklıklarını hiç ummadığınız şekilde çok kolay tamir edebilirsiniz.

10 Şubat 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ziyaretler, anlaşmalar ve yakın çevrenizdeki gelişmeler açısından oldukça destekleyici gözüküyor. Zihinsel açıdan da verimli olabilirsiniz.

10 Şubat 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ruhunuzda ki enerji yaşamınızın her safhasında kendisini güçlü bir şekilde hissettirecek. İş hayatınızda kontrollü davrandığınız sürece her şey istediğiniz yönde şekillenmeye başlayacak. Yeter ki kararlı tavrınızı disiplinli bir şekilde sürdürebilin. İşinizle ilgili yolculuklar söz konusu olabilir tereddüt etmeden yolculukları gerçekleştirin. Yeni fırsatlar yeni insanlar tanıyarak maddi anlamda karlı çıkacağınız durumlarla karşılaşabilirsiniz. Beraberliği olmayan Terazi'ler beraber olacağınız insanı siz seçeceksiniz. Güçlü kendinden emin yanında güven duyacağınız o özel insan karşınıza hiç beklemediğiniz bir şekilde çıkabilir. Aşk hayatınızda uzun zamandır yaşamadığınız heyecanlar sizleri karşılamakta.

10 Şubat 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yakın çevrenizle iletişim, ulaşım, ziyaret ve görüşmelerin öne çıkacağı bir gün geçirebilirsiniz. Kendinizi anlatırken veya ifade ederken sözlerinizin yanlış anlaşılmamasına ve alınganlıklara daha fazla dikkat edebilirsiniz.

10 Şubat 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özgür ruhunuzun öne çıktığı bir gün geçireceksiniz. Sevdiklerinizle beraber olmak isteyebilirsiniz, akrabalarınıza vakit ayırmak size iyi gelecek.

10 Şubat 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün güzellik, estetik, şıklık konularında aşırıya kaçabilirsiniz. Gereksiz estetik müdahalelerinden kaçının. Giyim mağazalarındaki tüm beğendiğiniz kıyafetleri satın almaya kalkmayın. Partnerinizden de aşırı ilgi ve alaka beklemeyin.

10 Şubat 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bazı şeylerin gizli tutulduğuna dair bir kanıya sahip olmanıza neden olabilecek belirsizlikler ile karşılaşabilirsiniz. Vaktinizi, bu kanınızın doğru olup olmadığını öğrenmek için harcamanız mümkündür. Diğer taraftan, siz de bazı işlerinizi gizli yürütmeyi daha doğru bulabilirsiniz.

10 Şubat 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 39' 10" R
Ay
Koç
12° 00' 52"
Merkür
Koç
19° 55' 44"
Venüs
Boğa
07° 38' 19"
Mars
Koç
03° 52' 26"
Jüpiter
Boğa
25° 13' 07"
Satürn
Balık
17° 02' 04"
Uranüs
Boğa
22° 39' 24"
Neptün
Balık
29° 03' 57"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 32"
Lilith
Başak
23° 56' 07"
True Node
Koç
15° 24' 46"
Son Güncelleme : 05/05/2024 19:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>