Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Şubat 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizde daha önce önem vermediğiniz konulara karşı daha duyarlı olabilirsiniz. Bu arada eski ilişkilerinize ait düşünceler kafanızı daha fazla meşgul ediyor olabilir.

Bugün yüksek enerjinizi neşenizle birleştirerekarkadaşlarınıza her konuda yardımcı olacaksınız. Gözünüzden kaçmayan eksiklikler için bile hoşgörüyü elden bırakmayacaksınız.

Bugün, maddi konulara yönelebilirsiniz. Yapacağınız kişisel girişimlerde hızla yol alabilirsiniz. İstediklerinize ulaşmak bugün çok daha rahat olabilir.

Hesapta olmayan gelişmeler günlük yaşamınızı aniden değiştirebilir. Bugün, duygusal hareket etmemekte fayda var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Zamanlama konularında gösterdiğiniz eksiklik, çok değerli ayrıntıların elinizden kaçmasına neden olabiliyor. Bu gün bu konuda yeni şaşkınlıklarınız olabilir. Yaşamınıza yeni giren birisi sizi yakından izliyor ve sizinle yakın dost olmak istiyor. Onun bu yakınlığını şu sıralar fark edecek durumda görünmüyorsunuz.

4 Şubat 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 00:47 itibariyle burcunuzda ilerleyecek Ay, size çekici kılıyor. Huzurunuz kaçsın istemediğiniz için, pozitif düşünebilen, ortamı germeyen kişilerle olmayı tercih edebilirsiniz. Saat 02:46 Güneş-Kuzey düğüm karşıtlığı, hayattan zevk almamızı sağlayacak aktivitelere ihtiyacımız olduğunu işaret ediyor. Hem kendimizi ifade edebileceğimiz hem de zevkli paylaşımlarda bulunacağımız bir hayatın özlemini duyuyoruz. Mecburiyetler, birilerine uyma zorunluluğu bizi yoruyor. Bu karşıtlık ilgiye, sevgiye, beğenilmeye açık olduğumuzun göstergesidir. Fakat bunu sadece birilerinden beklemek yerine, biz bunu önce kendi içimizde oluşturmalıyız. Ona buna bağımlı kalarak, bize önem verilmediğinde gururlu tepkilerde bulunarak veya tam tersi sürekli birilerini memnun edeceğim diye kendimizden vazgeçerek nasıl mutlu olabiliriz ki? Saat 09:07 Venüs-Jüpiter görünümü, bireysel değerlerimize sahip çıkışımızın göstergesidir. Ne olursa olsun bunları önemseriz. Bir duruş sergileriz. Belki koşullar bugün bizi bir hayli zorlayabilir. Bu nedenle isyan ederiz. Eğlenmek, keyiflenmek öyle kolay olmaz. Bir şeyleri kafamıza takarız. Çözmeye çalışırken, ister istemez kendimize göre ele alırız. Parasal konularda da durum böyledir. Standart hayat kalitemizi kaybetmek istemeyiz. Birileri veya bir nedenle bu kaliteyi düşürmesinden çekiniriz. Giderlerimiz olabilir. Ödemelerimizi yapmak zorunda kalışımız, doğal olarak istediğimiz gibi harcamanın önüne geçebilir. Kaygılar olabilir. Bunları en aza indirmek için, öncelikle gerçekçi olmak gerekiyor. Gereksiz alışverişlerden uzak duralım. Aşırılıktan kaçınalım. Saat 09:50 Ay-Satürn görünümü, ailevi veya bir takım nedenlerle duygularımızı ifade etmenin, huzur bulmanın önüne geçiyor. Saat 10:11 Ay-Mars görünümü, yapmak istediklerinizi belirlemenin işaretçisidir. Kendinizden eminsinizdir. Gerekeni bilirsiniz. Ona göre tavrınızı belli edersiniz. Saat 11:29 Ay-Merkür görünümü, önemli konularda yeni çözümler bulmamızda bize yardımcı oluyor. Mutlu Pazarlar dileğimle,

4 Şubat 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken kendinize zaman ayırmaya daha çok ihtiyaç duyabilirsiniz. Ancak istek ve beklentilerinizin sonu, sınırı olmayabilir, tam olarak ne istediğinizi iyi bilmelisiniz.

4 Şubat 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinize hayatı zehir etmekten vazgeçip hayatın tadını çıkarmaya çalışın. Çünkü bu hayatın bir tekrarı yok. Herkes için yaşam farklı yönde ilerliyor. Elimizdekinin kıymetini bilir, her şey de bir güzellik olduğunu görürsek inanın mutlu olmamanız için bir sorun olmadığını görürüz. Her şey para demek değildir. Eğer içimizdeki yaşam sevincini kaybetmişsek o zaman mutluluğu sürekli dışarıda ararız. Bence mutluluk önce içimizde başlar.

4 Şubat 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geçmişten kaynaklanan ve üzerinizde duygusal bir yük yaratan konular olabilir. Kendi kendinizi yıpratmamaya bakmalısınız.

4 Şubat 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün isyankar tavırlar içinde olmamanız için uyarıyor sizleri. İş hayatınızda ki anlaşmazlıkları büyütmemeli pozitif yaklaşımlar içinde olmalısınız. Dostlarınızla aranızda ki tüm köprüleri yakmayın. Özel yaşamınızda yersiz kıskançlıklar eş ya da sevgilinizi kırmanıza ve ilişkinizi yaralamanıza neden olabilir.

4 Şubat 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde finansal konular, aşk hayatınız, kendi enerjinizi ve yeteneklerinizi sergileyeceğiniz alanlarda ve çocuklarınızla ilişkilerinizde problemler yaşayabileceğiniz bir zamanda iken, 17.00 sonrasında çok daha rahat iletişim kurabileceğiniz, aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilişkilerinizde etkili paylaşımlarda bulunabileceğiniz, enerjinizin yükseldiği bir zamanda olacaksınız.

4 Şubat 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ailenizle bazı konularda çok yoğun anlaşmazlıklarınız olabilir. Bu hafta sonu harcamalarınızı kontrol altında tutmaya gayret etmelisiniz.

4 Şubat 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yönetici gezegeniniz Venüs ile Jüpiter arasındaki gergin görünüm aşk hayatınızda suların bir türlü durulmasını engelliyor. Fikir ayrılıklarını sakince çözmekte zorlanırsınız. Bu nedenle kendi kendinize kalıp fikirlerinizi tekrar gözden geçirin. Bugün yapacağınız alışverişlerde harcamalarınız çok müsrifçe olabilir. Yapacağınız alışverişlerde parlak renkleri tercih edebilirsiniz.

4 Şubat 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev ve aile meseleleri, tüm dikkatinizi üzerlerinde toplayabilirler. Ailevi sorumluluklar, evin ihtiyaçları, halledilmesi gereken sorunlar ve benzeri konular nedeniyle arkadaşlarınıza vakit ayırmakta zorlanabilirsiniz. Yine de üzerine eğildiğiniz her işi hızla tamamlamanız olasıdır.

4 Şubat 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 17' 23" R
Ay
Terazi
03° 55' 28"
Merkür
Boğa
03° 59' 10"
Venüs
Boğa
23° 44' 28"
Mars
Koç
13° 52' 42"
Jüpiter
Boğa
28° 18' 09"
Satürn
Balık
18° 00' 10"
Uranüs
Boğa
23° 24' 57"
Neptün
Balık
29° 24' 09"
Plüton
Kova
02° 02' 40"
Chiron
Koç
21° 38' 46"
Lilith
Başak
25° 23' 11"
True Node
Koç
14° 56' 14"
Son Güncelleme : 18/05/2024 21:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>