Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Şubat 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin sorumsuzlukları ve tedbirsizliklerinden çok sıkıldınız ve bu konuda çıkış yolu bulamıyorsunuz. Her yolu denediniz fakat sevgiliniz bazı huylarından vazgeçemiyor.Son kararı yine siz vermelisiniz.

İşyerinizde rutin ve günlük işlerinizi bitirdikten sonra kendinize vakit ayırabileceksiniz ve bazı konular üzerinde daha rahat düşünme olanağı bulacaksınız. Bir arkadaşınız size bu konuda yardım etmek isteyecek.

Harcamalarınıza aysonu gelmeden ağırlık verdiniz ve kara kara düşünmeye başladınız.Üzülmeyin açığınız bir yerden kapanacaktır fakat bundan sonra harcamalarınıza daha çok dikkat etmeniz gerekiyor.

İkili ilişkiler konusunda daha dikkatli olmalısınız. Bazen insanlara karşı kırıcı davranışlar sergileyebiliyorsunuz ve kontrolü kaybedebiliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gün içinde maddi konular, harcamalar ve alışverişlerde daha dikkatli ve temkinli davranmanız gerekebilir. Akşam saatlerinde ise iletişimle ilgili konulara ağırlık verebilirsiniz.

8 Şubat 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, Saat 00:57 Ay-Jüpiter kavuşum etkisinde, maddi-manevi açıdan çıkarlarımızı korumak, güçlenmek ve değerlerimize sahip çıkmaktan yanayız. Günlük hayatın içinde karşılaştığımız her duruma bu bakış açısıyla yaklaşırız. Saat 10:16-16:53 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Paranın insanlar üzerindeki tesirinin ne kadar önemli olduğunu düşünebilirsiniz. Kimileri bu gücün altında ezilmekte, bazıları ise dilediğince yaşamaktadır. Evet, sizin için de kaliteli bir yaşam için bu para önemli bir güçtür. Ancak hiçbir zaman insani duyguların önüne geçmemiştir. Bu saatlerde hem dostluk hem para hem de değer verdiğiniz olgular üzerinde bir değerlendirmede bulunabilirsiniz. Saat 16:53 itibariyle etkili olacak Ay-Yay burcu geçişi, kiminle bu saatte beraber olursanız olun veya hangi işle uğraşırsanız uğraşın, arzularımızı coşturuyor. Güçlü bir ifadeyle ilgiyi üzerinize çekebilirsiniz. Bu enerji, girişimde bulunma cesareti aşılayıcıdır.

8 Şubat 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Son derece keyifli ve eğlenceli çalışmalar yapabilir, kendinizi daha güçlü hissetmeye başlayabilirsiniz. Bu arada kararlarınızı bir kez daha gözden geçireceksiniz. Yakınlarınızın sorunlarıyla ilgilenmeye devam edeceksiniz.

8 Şubat 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konularda karşılaştığınız zorluklar sizleri yeni arayışlara doğru itebilir, bu noktada kararsız kalabileceğiniz durumlar yaşayabilirsiniz. Aşk'ta ise kıskançlıkların oluşabileceği bir gün. Karşınızdaki kişiye bu anlamda baskı yapmaktan kaçınmalı, sorunları kaçarak değil konuşarak halletme yoluna gitmelisiniz. Kıskanma sebebinizin gerçekliğini anlatmalı bazı konularda ondan kendini değiştirmesini isteyebilirsiniz.

8 Şubat 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde gelirlerinizle ilgili değişiklikler gündeminize gelebilir. Harcamalarınızı kontrol altında tutmak isteyebilirsiniz. İş hayatınızda desteklendiğiniz konular olabilir. Yeteneklerinizi kullanacağınız işlerinize daha fazla zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Öğleden sonra yakın çevrenizle ilgili konular gündeme gelebilir. Sözleşmelere dikkat edin.

8 Şubat 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün özel yaşamınızı ilgilendiren konularda; 'Ben' demek yerine; 'Biz' diyebilmenin olumlu etkilerini yaşayacağınızı müjdelemekte. İlişkinizde sorunların getirdiği ağırlıklarla bir yandan kendi isteklerinizi öne sürmeye çalışırken; Diğer yandan beraber olduğunuz insanı önemseme zorunluluğunuz; doğal olarak içsel bir gerilim yaratabilir. Bu gerilim ise ilişkinin iplerini her iki tarafın da, karşılıklı olarak çekiştirerek koparmasına neden olabilir. Bu enerjiler isteklerle duyguların çatışması; daha önceden oluşmuş sorunlarla bugüne kadar gelindiyse; son derece dikkatli olunması gereken zamandır. Pişman olacağınız kararlar almadan once 2 kez düşünün…

8 Şubat 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sizin için önem teşkil edebilecek görüşmelerde yer alabilir, ikili ilişkiler ve özel hayatınızda sürpriz tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Haberleşme, görüşmeler ve yakın çevre ilişkilerinde fırsatlar elde edebileceğiniz bugün, akşam saatlerinde iletişim alanında geçmiş düşüncelere yer vermemeye ve bugüne odaklanarak sevdiklerinizle iletişim kurmaya yönelmeniz faydalı olacaktır.

7 Şubat 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi eğlenceli ortamlarda bulunacaksınız. Güzel organizasyonlar sevdiğiniz insanla aranızdaki buzları eritecek. Bu aralar her şeyi güzel ve pozitif algılamak isteyebilirsiniz.

8 Şubat 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Uranüs arasındaki destekleyici görünüm sizi orijinal fikirlerle hareket eden bir topluluğun için çekecektir. Şimdiye kadar deneyimlemediğiniz ilişkiler ilginizi çeker. Bir sanat akımındaki orijinallik sizi adeta cezbedebilir. Sıra dışı olan her türlü konuya bugün ilgi duyun.

8 Şubat 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın arkadaş çevrenizde ne söyleseniz yanlış anlaşılacak bir haftadasınız. Aman dikkat diyoruz; iletişim kazaları yaşayıp sonra da üzülebileceğiniz bir haftaya başlıyorsunuz.

8 Şubat 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 32' 19" R
Ay
Koç
10° 16' 47"
Merkür
Koç
19° 50' 32"
Venüs
Boğa
07° 29' 35"
Mars
Koç
03° 46' 60"
Jüpiter
Boğa
25° 11' 28"
Satürn
Balık
17° 01' 29"
Uranüs
Boğa
22° 38' 60"
Neptün
Balık
29° 03' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 57' 09"
Lilith
Başak
23° 55' 20"
True Node
Koç
15° 24' 43"
Son Güncelleme : 05/05/2024 16:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>