Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Şubat 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda ılımlı bir gün geçireceksiniz. Aslında sevgilinizle aranızda bazı çözülmeyen sorunlar var ve siz bu sorunları birbirinizi kırmamak için ortaya koymuyorsunuz ama bir zaman sonra bu sorunlar aranızda uçurumlar açılmasına neden olabilir.

Bugün içinizdeki yaratma gücü sizi güzel şeyler üretmeye zorlayacak. Yeni başarılar elde etmek için uygun koşullar içerisindesiniz. Bu şanslı günleri değerlendirmek sizin elinizde.

Bugün para kazanmaktan çok para harcama günü yaşayacaksınız. Bu arada kredi borçlarınızda bir artış olacak. Bu borçları ödemek konusnuda zorluk yaşamamak için tasarruflu olmaya bakın.

Sevgilinizle sorunlarınızı, arada sırada anlaşamadığınız konuları bir masaya yatırmanız ve anlaşabileceğiniz noktaları tespit etmeniz, ilerde daha sağlıklı bir şekilde ilişkinizi sürdürmenize yardımcı olacaktır

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ev yaşamına yönelik özlemler taşıyorsunuz. Son günlerdeki dağılmışlığınızın yanı sıra, bedensel yorgunluğunuz da etkili oluyor. En sağlam tercihlere oynamanız gereken profesyonel anlamda bir atılım söz konusu. Bunu artılarını ve eksilerini çok iyi hesaplayarak yapmalısınız. Bugünlerde yaşamınızla ilgili bazı muhasebeler içine gireceksiniz.

6 Şubat 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler Salı gününe, saat 06:56 Ay-Akrep seyir etkinliğinde uyanıyoruz. Para başta olmak üzere, ilişkilerimizde güç olgusu önemli hale geliyor. Kimsenin bizi zayıf görmesine, hafife almasına gönlümüz razı değil. Ya hep Ya hiç tarzı düşünüyoruz. Hesap kitap yapıyoruz. Elimizde olana veya olması gerekene bakıyoruz. Azla yetinmek niyetimiz yok. Ya siyah Ya beyaz modundayız. Bu yüzden de birilerine ihtiyacınız yokmuş görüntüsü verebilirsiniz. Bu tepkiler Ay Akrep geçişinde doğaldır. Büyütülecek bir durum değildir. Ancak dozunu bilmek gerekiyor. Ne kimseye ne de kendinize yüklenmeyiniz. Barış duygunuzu ve adaletinizi kimseden esirgememenizdir. Saat 17:05 Ay-Satürn görünümü, ev veya ofiste kullanılacak bir araç gereç satın alabilirsiniz. Ekonomik açıdan en yararlı ve doğru ürünü seçebilirsiniz. Günün ışıkları yüzümüzü güldürsün. Kalben sevgilerimle,

6 Şubat 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Başladığınız işleri sürdürmeye devam edeceksiniz. Bugün biraz gergin ve duygusal tepkilerinizi kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Ancak, içinizden yükselen istekleri gerçekleştirmek için büyük bir gayret gösterebilirsiniz.

6 Şubat 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailevi, konularda bazı konularda baskı ve zorlanmalar gününüzü stresli geçirmenize sebebiyet verebilir. Anlık öfke enerjisine kapılmadan, sakinlikle hareket etmenizde fayda var. Sosyal çevre ilişkilerinizde güven sorunu yaşayabilir, çok iyi tanıdığını bildiğiniz kişilerden şaşıracağınız haberler duyabilirsiniz. Herkese fazlasıyla bağlı olmaktan kaçınmalı, bir gün yanılabileceğimiz bilerek hareket etmeliyiz.

6 Şubat 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde gelirlerinizle ilgili değişiklikler gündeminize gelebilir. Harcamalarınızı kontrol altında tutmak isteyebilirsiniz. İş hayatınızda desteklendiğiniz konulara yönelebilirsiniz. Yeteneklerinizi kullanacağınız işlerinize daha fazla zaman ayırmak isteyebilirsiniz. İşlerinizi hareketlendirmek isteyebilirsiniz ama dikkatli olmanızda fayda var.

6 Şubat 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugüne kadar üzerinizde hakimiyet kuran herkese karşı galip geleceğiniz dengeleri değiştireceğiniz haklarınıza sahip çıkacağınız bir süreçtesiniz. Daha önce var olan şartlarınızdan çok daha iyi şartlarla karşılaşacak ve deneyimlerinizi sonuna kadar kullanarak kendiniz için en iyi ve doğru kararları alarak uygulayacaksınız. Duygularınız kararlarınız istekleriniz daha önce olmadığı kadar netleşecek ve cesur adımlar atacaksınız. Sizinle aynı değerlerde buluşan fikir ve görüşlerinize önem veren insanlardan alacağınız destek vebirlikleri yaşamınız da yep yeni bir dönemin müjdecisi adeta. Özel yaşamınızda ise sürüncemede kalan bir ilişkinin bağlarını tamamen kendi isteğinizle koparak özgürlüğünüze kavuşacaksınız.

6 Şubat 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşk hayatınızda beklemediğiniz yaklaşımlar sizi şaşırtabilir ancak memnun da edebilir. Sevdiklerinizden sürpriz jestlerle mutlu olabileceğiniz bir gün olabilir. Değişik kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

6 Şubat 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parasal harcama isteğiniz yüksek olsa bile, kendinizi tutmanız gerekecek. Aile hayatınızda keyfiniz yerinde olacak. Yapmanız gerekenlerle ilgili konularda biraz tembel olabilirsiniz.

6 Şubat 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Akrep burcundaki seyahati dış dünyayla olduğu kadar iç dünyanızdaki dinamiklerle de bağlantı kurmanıza aracılık edecek. Şifacılık yeteneğinizi keşfedebilir ya da öngörüsü açık olan bir kadından gelecek hakkında bilgi edinebilirsiniz. Kazancınızın bereketini artırmak için bolluk olumlaması yapın. Meditatif enerjilerle şifalanın.

6 Şubat 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Enerjinizin oldukça yüksek olacağı ve sizi de sürekli olarak hareket halinde tutacağı bir gündesiniz. Sosyal hayata ve kalabalıkların arasına karışma dürtüsü duysanız da, yakın çevrenizdeki insanlarla veya onların ciddi sorunlarıyla uğraşmak zorunda kalırsanız, bunu memnuniyetle yapacaksınız.

6 Şubat 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 26' 39" R
Ay
Koç
08° 51' 06"
Merkür
Koç
19° 46' 18"
Venüs
Boğa
07° 22' 24"
Mars
Koç
03° 42' 31"
Jüpiter
Boğa
25° 10' 06"
Satürn
Balık
17° 01' 00"
Uranüs
Boğa
22° 38' 40"
Neptün
Balık
29° 03' 35"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 56' 49"
Lilith
Başak
23° 54' 42"
True Node
Koç
15° 24' 41"
Son Güncelleme : 05/05/2024 14:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>