Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Şubat 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Akşamki tartışmadan sonra kalan umutlarınızda yok oldu. Ama onu incitmek istemiyorsunuz. Bu da, yaşadığınız onca güzel şeyden kaynaklanıyor. Beraberliği böyle kabullenip sürdürmeyi düşünüyorsunuz.

İş hayatının genel sorunları,yerinizdeki tüm çalışanlar üzerinde her haliyle gözleniyor. Siz de bu memnuniyetsizliğin içersindesiniz. Bir çıkış arıyorsunuz, ama ışık göremiyorsunuz.

Gelirinizi arttırmak için başka fikirleriniz var. Kazancınız sizi ancak ayakta tutuyor. Cesaretlisiniz, ama kısmen de olsa maddi desteğe ihtiyacınız var. Bugün böyle bir arayışa girerseniz mutlaka bulacaksınız.

Sizi yeterince tanımayan birtakım insanlar, işyerinizdeki problemlerde özel bir payınız olduğunu düşünüyor ve bu görüşlerini yaygınlaştırıyorlar

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sürprizlerle pek işiniz olmuyor. Olası hüzünlerinizden de, sevinçlerinizden de her zaman haberlisiniz. Şu günlerde kendinize haksızlık etmeye ya da haksızlığa uğramaya açık görünüyorsunuz. Çünkü bir zamandır, duygusallığınız ön planda. Sisteme, kurallara karşı duyarlılığınız, hamleci yanınızı bazen frenleyebiliyor. Yakında hazırlıklı olduğunuz bazı konularda ciddi sevinçleriniz olabilir.

9 Şubat 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler Saat 09:39 Ay-Mars kavuşumu kısa bir yolculuk veya bir aktivite için harekete geçmenizi sağlar. Spor karşılaşmaları, ekip çalışmaları, bireysel anlamda öne çıkma arzusu bir hayli etkilidir. Fanatik söylevler, grupların bir araya gelerek ortak eylem düzenlemesi şeklinde gelişmeler yaşanabilir. Özgürce hareket etmenizi, sivri dilinizi çekinmeden konuşmanızı, sert tepkilerde bulunarak birilerinin dikkatini çekmenize neden olabilir. Amaç ne ise, ona göre sonuçlanır. Eğer olumlu bir şey için harekete geçiyorsanız enerjiniz yüksek olacağından başarılı sonuçlar alırsınız. Eğer bir şeylere sinirlenmişseniz çok dikkatli olmakta yarar vardır. Araba kullanırken, sert sporlarla uğraşırken, egzersiz çalışmalarında riskten uzak durunuz. Saat 16:33 Merkür- Kuzey düğüm karşıtlığı, sosyal paylaşımların, dostlukların, yazmanın, konuşmanın, kendinizi ifade etmenin önemini vurguluyor. Aşkta ve toplumsal ilişkilerde bizi güçlendiriyor. Kendimize güvenerek, açık ve net bir dille fikirlerimizi dışa yansıtacağız. Saat 19:03 Ay-Neptün görünüm etkisi altında, karar vermekte zorlanmanıza neden oluyor. Özelliklehayatı, sağlık, evimiz ve ailemizi ilgilendiren konularda hassas düşüneceğiz. Saat 22:30 Ay-Kuzey düğüm görünümü, özgürce hareket etmemizi, sosyal hayatla birebir iletişimde bulunarak keyiflenmemizi sağlıyor. İnsan bu saatlerde keyiflenmek, yeni insanlarla tanışmak, yazışmak, konuşmak istiyor. Saat 23:32 Ay-Merkür görünümü, bizi rahatlatıyor. Yeniliklere açık olmamızı sağlıyor. Bir takım durumları yoluna sokabileceğimizi işaret ediyor. Sürprizlerle dolu, umduğunuzdan çok daha olumlu bir gün geçirmeniz dileğimle,

9 Şubat 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İletişim, kısa yolculuklar, görüşmeler ve ziyaretler açısından hareketli bir gün içinde olabilirsiniz. Bu yüksek tempoda bugün sağlığınıza ve beslenmenize biraz daha dikkat etmeniz, günlük temponuzu doğru ayarlamanız gerekebilir.

9 Şubat 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevrenizle ilgili bazı dedikodular sizi gerçeği anlama noktasında kararsız bir duruma sürükleyebilir. Kimin doğru kimin yanlış dediğini anlama konusunda yeteri kadar anlama kabiliyetiniz keskin olmayabilir bu noktada herkesten bir müddet uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Hızlı ve keskin kararlar vermekten uzak durmalı biraz suların dinmesini beklemelisiniz.

9 Şubat 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün zihinsel konularda fazla aktif olabilirsiniz. İş hayatınızda sözleşmeler gündeme gelebilir. Yakın çevrenizle birlikte program yapabilirsiniz. Keyif aldığınız konularla ilgilenebilirsiniz. Yeni işlere başlamak yerine toparlanması gereken işlere zaman ayırabilirsiniz. Gün içinde kardeşlerinize destek olacağınız konular olabilir.

9 Şubat 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün ailevi meseleler tartışmalar oldukça canınızı sıkabilir. Kararlarınızı alırken duygularınızla değil; mantığınızla hareket edin. Kariyerinizle ilgili sürpriz gelişmeler olabilir. Daha önce tamamlayamayıp, yarıda kalan işlerinizi toparlayın bugün. Zihninizi boşaltın. Detayları iyi hesaplayın; bu süreç sizler için kendinize ve işinize yatırım yapma zamanı. Ektiklerinizi biçeceksiniz. Kendinize ve yeteneklerinize güvenin. Rakiplerden kaynaklanacak engellemelere takılıp kalmayın. Kararlı olun ve ilerleyin. Yakın çevrenizden beklemediğiniz hoş olmayan durumlarla karşılaşmanız olası. Ayrıca kalabalık ortamlarda çok değer verdiğiniz bir şeyi de kaybedebilirsiniz; dikkatli davranın.

9 Şubat 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aile yaşamınıza ve ailevi konulara odaklanabilir, onların problemleri ile meşgul olabilirsiniz. Hayatınızla ilgili yeni kararlar alabileceğiniz bugün, ilişkilerinizde daha sıcak ve sevgi dolu tavırlarla yaklaşmayı tercih etmelisiniz.

9 Şubat 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, özellikle iletişimsel konularda kendinizi fazla zorlayabilirsiniz. Sinirli yapınızı dengelemeye özen gösterin. Aile hayatınızdaki konuşmalar ve gelişmeler sizi destekliyor.

9 Şubat 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Yay burcundaki seyahati sizin dünya vatandaşı olma isteğinizi tetikler. Gönlünüzden uzaklara gitme isteği geçer. Tekneyle açılmak, uzak yolculuklara çıkmak en büyük arzunuz. Diğer yandan eğitimler ve kurslar ilginizi çekecektir. Basın, yayın ve medyada hakkınızda çıkan tanıtım haberleri sizi mutlu eder. Hukuki konularda gelişme kaydedersiniz. Kardeşinize geleceği ile ilgili destek olmak sorumluluklarınızın arasında yer alır.

9 Şubat 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mesleki yaşamınızla ilgili oldukça farklı bir gün geçirebilirsiniz. Son andaki gelişmeler ve verilen kararlar, birkaç defa programınızı değiştirmenize sebebiyet verebilir. Değişkenliğe uyum sağlamak için esnek olmalısınız, bunu da sinirlenerek değil, sükunet ve mantıkla sağlayabilirsiniz.

9 Şubat 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 21' 49" R
Ay
Koç
07° 37' 42"
Merkür
Koç
19° 42' 41"
Venüs
Boğa
07° 16' 15"
Mars
Koç
03° 38' 40"
Jüpiter
Boğa
25° 08' 55"
Satürn
Balık
17° 00' 36"
Uranüs
Boğa
22° 38' 22"
Neptün
Balık
29° 03' 27"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 33"
Lilith
Başak
23° 54' 08"
True Node
Koç
15° 24' 38"
Son Güncelleme : 05/05/2024 12:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>