Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Mart 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak bazı sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. İç dünyanızda sizi rahatsız edecek duygulara kapılabilirsiniz. Duygularınız gün içinde değişken bir yapı gösterecektir. İyimserlikle karamsarlığı arka arkaya yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Bazı duygularınız tüm yaşamınızı etkileyebilir ve sizin olaylara yeterince konsantre olmanıza engel olabilir. Sevdiğiniz insanla aranızda çıkabilecek sorunları gözünüzde çok fazla büyütmemelisininiz. Duygusal konularda yeni bir karar almamalısınız.

Disiplinli bir şekilde çalışma imkanı bulacağınız bir gündesiniz. İşlerinizi belli bir düzene koymayı başarabilirsiniz ve bu yönde olumlu çalışmalarınız olacaktır. Gün içinde sürekli olarak zihniniz işlek olacaktır ve birden çok konuyu değerlendirmeye alacaksınız. Alacağınız kararlardan emin olamıyorsunuz ve iç dünyanızda bir gerilim olabilir. Kafanızdaki sorunlara ilişkin endişeleriniz ve kuşkularınız artabilir. İletişimsel bazı sorunlar yaşayabilirsiniz ve beklediğiniz gelişmeler gecikebilir.

Maddi konularda kendinizi rahatsız hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Alacağınız bazı kararların sonuçları sizin için olumsuz olabilecektir. Bugün maddi konularda yeni bir girişimde bulunmamalısınız.

Bugün küçük bazı ayrıntılar sizin için çok önemli olacaktır ve bunları gözden kaçırmamanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Biraz sorumsuz olarak tanıdığınız insanların bugün öğreneceğiniz büyük sorunları sizi şaşırtabilir. Elinizden tutmak, hayat içinde size destek olmak isteyen biri var. Ama mesafeli duruyorsunuz, içgüdüleriniz sizi frenliyor. Bugün tanık olacağınız bir olay sizi oldukça etkileyecek ve arkadaş seçimlerinizle ilgili tercihlerinizi beğeneceksiniz.

11 Mart 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 05:05 Ay-Satürn kavuşumu, günün ilk etkili görünümü olup, ailevi sorumluluklar,hayatımızla ilgili önemli işler önceliğimiz olacak. Biraz soğuk davranabiliriz. Kısıtlanmaya gelemeyiz. Duygular öyle sıcacık değildir. Saat 10:00 Merkür-Satürn görünümü, şartların bizi zorladığı zamanı işaret ediyor. İlişkimizde, ailevi konularda üstümüze gelinmesi halinde buna tepki gösteririz. Zorluk çıkaran insanlardan, bizi anlamamakta ısrar eden kişilerle konuşmak istemeyiz. Saat 14:23 Mars-Uranüs görünümü, yenilik arzumuzu işaret ediyor. Bu heveslilik o denli yüksek ki, belki de birçok noktayı gözden kaçırmaktayız. Çünkü düşünmekten yorulmuş olabilirsiniz. â€'Aman artık ne olacaksa olsun diyerek evet veya hayır diye bir meseleyi sonuçlandırmak isteriz. Ancak ben derim ki, gelin bir daha duruma bakın. Önemli kararları aceleye getirmeyin. Olasılıkları göz ardı etmeyin. Saat 14:56 Güneş-Pluto görünümü, şu andaki mevcut sorunlarımızdan bir şekilde kurtulma arzumuzun ve güce yeniden kavuşma ihtiyacının göstergesi. Kişi ister ailevi ister özel anlamda olsun sağlıklı ve güvenli yaşamaktan yana. Yeni bir düzen kurduysa başarılı bir şekilde onun devamını isteyebilir. Daha iyi imkanlarda yaşamak adına gayret göstermelidir. Bu görünüm sizin tekrar yapılanmanızda destekleyici olabilir. Saat 17:42 Ay-Neptün görünümü, huzurunuzu kaçıracak, canınızı sıkacak ne varsa ondan uzak durarak, ruhunuzu dinlendirmeniz gerektiğini gösteriyor. Tasarlama, hayalleri yazıya ve tuvale yansıtma gibi işlerde destekçinizdir. Duygular epeyce ciddidir. Hayal kırıklığı yaşadığımız olaylar bizi derinden etkilediği için kendi yaralarımızı kendimiz tedavi etmeye çalışırız. Güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,

11 Mart 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Değer verdiğin kişiyle problemini çözmek isteyeceksin. Bu sıralar, ilişkinle ilgili keskin kararlar alabilirsin.

11 Mart 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün bazı duygusal sorunlarınıza çözüm bulmaya çalışabilir ailenizle aranızda geçen huzursuz konulara cevap bulmak isteyebilirsiniz. Daha fazla aradaki mesafeyi büyütmeden yaşanan gerginliklere bir son vermeli ve aile kavramının ne kadar önemli olduğunu her iki tarafta kabul etmelidir. Aksi takdirde yaşamınızın her alanına yayılacak olan bu huzursuzluk sizleri giderek daha sıkıntılı ve agresif bir kişi yapabilir. Bu konuda ilk adımı atan taraf siz olabilirsiniz. Bunu yapmakla da inanın hiçbir şey kaybetmezsiniz. Özel ilişkisi olan teraziler bugün özellikle kafa karıştıracak davranışlardan uzak durmalılar.

11 Mart 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eve ait konular ve sizi duygusal açıdan meşgul eden konularla daha çok ilgilenebilirsiniz. Gereksiz alınganlıklara kapılmamalısınız.

11 Mart 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün yaşamınızda ki gölgeli günlerin yerini son derece parlak ve şanslı bir döneme bırakmakta, İş ve özel yaşamınızda ki her şeyin netlik kazanması ile birlikte daha sağlıklı kararlar alarak uygulama fırsatını yakalayacaksınız. Çözümsüz kaldığınız tıkanıp kalan ve bir türlü ilerleme kaydedilemeyen konularda gerçek dostlardan gelecek güçlü desteklerle rahatlayacaksınız. Bu dönemde size düşen bu olumlu etkilerin getirdiği şansları akıllıca ve çok çalışarak değerlendirmek olmalı. Özel yaşamınızda ise yeni başlangıçlar yaşayabilirsiniz bu sorunlu bir ilişkinin sonlanması ve huzura kavuşmanız olabileceği gibi yaşamınızı tamamlayacak bir hayat arkadaşı ile yeni bir ilişkiye adım atmanızda olabilir.

11 Mart 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca iletişim, seyahatler ve aşk hayatınızda ani ve sürpriz fırsatlar elde edecek bir enerjidesiniz. Bu zaman diliminde keyifli diyaloglar geliştirebilir, beklediğiniz haberleri alabilir ve aşk hayatınızda yeni teklifleri değerlendirebilirsiniz. İlişkisi devam edenlerin tatil planı yapabileceği ve keyifli görüşmeler gerçekleştirebileceği bugün, ruhunuzun ihtiyaçlarını belirlemeniz ve sizi gerçekten iyi hissettiren ortamlarda bulunmanız faydalı olacaktır

11 Mart 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızdaki bazı sorumluluklarınız size ağır gelebilir. İş alanlarınızda güzel sonuçlar elde edebilirsiniz.

11 Mart 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mars ile Uranüs?ün zorlu etkileşimi incir çekirdeğini doldurmayan bir sebepten ötürü bir anda ikili ilişkilerin kopmasına neden olur. Daha sonra bu durumdan pişmanlık duyarsınız. Olaylar karşısında hemen aksiyona geçmelisiniz. Aksi takdirde kaybettiğiniz zamanı geri kazanamazsınız.

11 Mart 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddi konuların üzerine eğilseniz de, bazı noktalarda hata yapma riskine sahip olduğunuzu unutmayın. Planları uygulamaya koymadan veya herhangi bir hamle yapmadan önce, herşeyi bir kez daha gözden geçirin.

11 Mart 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 14' 45"
Ay
Kova
21° 13' 52"
Merkür
Koç
17° 43' 37"
Venüs
Boğa
03° 18' 37"
Mars
Koç
01° 10' 14"
Jüpiter
Boğa
24° 23' 43"
Satürn
Balık
16° 44' 20"
Uranüs
Boğa
22° 27' 16"
Neptün
Balık
28° 57' 51"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 51"
Lilith
Başak
23° 32' 45"
True Node
Koç
15° 20' 47"
Son Güncelleme : 02/05/2024 07:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>