Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ocak 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk konularında şanslı birisiniz. Deneyimlerinizi doğru değerlendirmeniz, doğru önseziler geliştirmenizi sağlıyor. Ama bunun aşırı seçicilik gibi bir kötülüğü de olabiliyor.

İş ilişkilerinizde bazı güvensizlikler gözleniyor. Bu güveni oturtmaya yönelik girişimlerinizde yalnız bırakılmayacaksınız. Eski bir çalışma arkadaşınız, ilginç bir öneriyle bugün kapınızı çalabilir.

Yakında bazı duyumlarla, bir yolculuk yapabilirsiniz. Büyük miktarda bir para hesabı içinde olacaksınız. Bu konuda verici, paylaşmacı biri oluşunuz, çevrenizde övülüyor.

Arkadaş arasında olur, denilen türden bir sürtüşme, planlı olarak şekillendirilmeye çalışılıyor. Dost çevrenizdeki bu gelişmede, sandığınızdan fazla toparlayıcı rolünüz olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanın içini ısıtan dostluklar arasında mutlusunuz. Bu sıcaklık, temel sorunlar dışındaki problemlere kapalı ve ilgisiz olmanızı sağlıyor. Bu bir tür genişlik, arada bir kendinizi beğenmemenize yol açabiliyor. Yakında hareketli günler içine girebilirsiniz. Umut bağladığınız yaşamsal projelerinizle ilgili bazı koşuşturmalarınız olabilir.

6 Ocak 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler Saat 01:16 Ay-Pluto görünümü, bilinçaltınızda yerleşmiş geçmiş tatsız olayları hatırlatabilir. Siz bu deneyimleri unutmadığınız için, fevri davranabilirsiniz. Özellikle partnerinizle aranızda bu yüzden sorunlar yaşanabilir. Saat 07:15 Ay-Uranüs kavuşumu, partnerin beklenmedik tepkilerde bulunabileceğini, ilişkinin niteliğine göre sürpriz bir karar verebileceğini işaret ediyor. Oysaki geri hareket dönemindeyiz. Bir daha duruma bakmakta yarar var. Saat 09:06 Ay-Jüpiter karşıtlığı, ilişkide bir tarafın sadece kendi çıkarlarını düşünmesi, ters davranması ve sürekli bizim alttan almaya çalışmamız canımızı sıkar. İsteriz ki, uzlaşıyla sorunları çözelim. Bu görünüm özellikle sorunlu ilişkilerde dikkatli olmanın işaretçisidir. Saat 09:37 Ay-Satürn görünümü, başkalarıyla anlaşmakta ve özellikle partnerimizle ortaklaşa hareket etmekte zorlanmanın işaretçisidir. Kimseye uymak istemeyiz. Amacımız özgür olmak ve üstümüzdeki baskılardan kurtulmaktır. Durumumuzu her anlamda gözden geçirmek yönünde bu görünüm bir hayli etkilidir. Kendimizce tespitlerde bulunabiliriz. Saat 21:41-23:18 arasında Ay-Boşluk etkisi altında olacağız. Partnerinizin tutumu, işlerinizin istediğiniz gibi gitmeyişi, aşırı yoğunluk ve hassasiyet, yaşadığınız dünyadaki sorunlar gibi geniş bir alanda hassas tepkilerde bulunabilirsiniz. Olaylara, durumlara müdahalede bulunmanız pek mümkün olmaz. Mecburen sakin olmanız gerekir. Saat 23:18 Ay-Boğa burcu geçişinde, güvenlik olgusunun ne kadar önemli olduğunu bir kez daha düşünürsünüz. Kayıp-kazanç anlamında yaşadığınız her şeyi gözden geçirirsiniz. Her ne olursa olsun, insanın kendi ayakları üzerinde durması gerektiğini ve yaşanılan hiçbir şeyin tesadüf olmadığını bilirsiniz.

6 Ocak 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bazı konularda sakinliğini korumakta zorlanabilirsin. Önemli bir görüşmen varsa, beklediğin gibi geçmeyebilir.

6 Ocak 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenizi etkilemek için gereksiz alışverişler yapmak zorunda değilsiniz. Şartlara göre bir yaşam kurmanız gerekiyor. Yakınlarınıza, çalışma arkadaşlarınıza farklı bir açıdan bakmaya başlayabilirsiniz.Günün Atmosferi:Ani gelişmeler karşısında hazırlıklı olunmalı

6 Ocak 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda daha fazla yaratıcı olmanız gerekebilir. Bazı konular duygusal yönden sizi zorlayabilir. Sakin olmalı ve dengede kalmalısınız. Sorumlu olduğunuz konuları güçlendirmek isteyebilirsiniz. İşlerinizde ilerlemek için rahat olmanızda fayda var. Teknik konularda çözümler gelebilir. Eğitim konularıyla ilgilenebilirsiniz.

6 Ocak 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Uzun zamandır düşündüğünüz konu ile ilgili fikirlerinizi artık söylemeye karar verebilirsiniz. Duygular yerine aklınız ile hareket edebilir, böylece isteklerinizi açık bir biçimde ortaya koyabilirsiniz. Arkadaşlarınız ile aranızdaki iletişim kuvvetli olacak. Bilgisine güvendiğiniz kişilerin desteğini alabilirsiniz ve projelerinizi anlatabilirsiniz.

6 Ocak 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Işığınızı, enerjinizi ve yeteneklerinizi en iyi şekilde sergileyip, ilişkilerinizde güzel bir teklifle karşılaşabileceğiniz, basın, yayın, yurtdışı bağlantılı işler, yolculuklar, eğitimler ve medyadan destek görebileceğiniz, ilişkilerinizde etkili iletişim kurabileceğiniz pozitif bir günden geçmektesiniz.

6 Ocak 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdiğiniz insanla birbirinizi destekleyen bir iletişim içinde olabilirsiniz. Ev ve aile hayatınızda eski konuları ve meseleleri halletmek bugün kolay olacak. Şanslı etkiler altındasınız.

6 Ocak 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatınızın krizli alanlarının tamirinde önemli ilerlemeler sağlayabileceğiniz bir süreç geçiriyorsunuz. İnsanlarla olan iletişiminizdeki sadakat ve uzlaşma enerjisi sayesinde ortak kazanımlar ve maddi yükümlülüklerin karşılanması konularında ilerleme kaydedebilirsiniz.Güven, sağduyu ve vefa duyguları sayesinde maddi ve manevi olarak olumlu bir gündür. Üstelik zihinsel olarak size sunulan fırsatları da iyi değerlendirebileceğiniz göstergelere sahipsiniz. Diğer taraftan duygusal anlamda kardeşlerin desteğine de sahip olabileceksiniz.

6 Ocak 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor. Yeni arayışlar içindesiniz.

6 Ocak 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 43' 54" R
Ay
Oğlak
01° 55' 60"
Merkür
Koç
16° 21' 07"
Venüs
Koç
28° 51' 06"
Mars
Balık
28° 22' 50"
Jüpiter
Boğa
23° 33' 03"
Satürn
Balık
16° 25' 13"
Uranüs
Boğa
22° 14' 52"
Neptün
Balık
28° 51' 17"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
20° 33' 36"
Lilith
Başak
23° 08' 40"
True Node
Koç
15° 25' 18"
Son Güncelleme : 28/04/2024 16:09

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>