Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ocak 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizinilişkilerinden rahatsızlıklarınız var. Bu problemi ona açıklamanın yolunu bulmalısınız. Kendi kendinize yaşadığınız sıkıntı sizi agresif davranışlara yöneltebilir.

Özverili çalışmalarınız, iddiasız insan görüntüsü içinde olmanıza hiç uygun değil, buna dikkat etmenizde yarar var. Ortalama beklentiler içindesiniz. Bu tokgözlülük, sizi hırslı kişiliklerin istismarına açık bırakıyor.

Birtakım hayalleriniz için paraya herkesten çok ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsunuz. Gelecek günlerde, parayla ilgili sorunlarınızda büyük umutlar görünüyor.

Fedakarlıklarınız ve yeteneklerinizin karşılığını bulması,ilişkileriniz içinde bunları iyi pazarlayabilmenizle doğru orantılı. İş dünyanızda imaj tazelemeye ihtiyacınız var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birkaç kişiyle birlikte kovaladığınız enteresan işte şansa ihtiyacınız var. Bu tür geçmiş girişimlerinizdeki şanssızlıklarınız umudunuzu kırmamalı. Daha renkli bir hayat istiyorsunuz. Ama bunun için paranın hiç de gerekli olmadığı yolundaki inancınız, artık yerini daha gerçekçi bir bakışa bırakmış gibi. Mevcut koşullarınızı daha sempatik görme yolunu seçebilirsiniz.

7 Ocak 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 09:45 Güneş-Pluto kavuşumu Cumartesi günümüzün ilk etkili enerjisi olup, aile hayatımız ve toplum içinde kendimizi güçlü bir şekilde ifade etme arzumuzu işaret ediyor. İster evli, ister ailemizle veya yalnız başımıza hayatımızı sürdüren biri olalım, güçlü olmak, ailenize, sevdiklerinize sahip çıkmak bizim için önemli olacak. Bazıları, yeni bir düzen kurmak isteyecek, kimileri düzenini korumaktan yana olacak. Size göre, dışarıdan gelebilecek her türlü müdahalede kalenizi güçlü bir şekilde korumaktan yanasınız. Ancak bir şeye dikkat ediniz. Sorumluluk bilinciyle hareket etmek ve ne istediğinizi biliyor olmanız çok önemlidir. Saat 15:56 Ay-Neptün görünümü, finansal konularda hesabımızı iyi yapmak, açılmamak gerektiğini işaret ediyor. Gerçekçi olmanın önemi büyük... Bekleriz, gelecek gibidir, ancak iyice netleşmeden hayal kurmayalım. Saat 23:57 Ay-Mars görünümü, sizi yakından ilgilendiren ve aklınızı meşgul eden konular üzerinde moralinizi yükselticidir. Hedefiniz büyük bunu biliyoruz. Yorulmamak için gücünüzü en iyi şekilde toplamalısınız. Kaçış göstermeden ve asla bıkmadan hedefleriniz yönünde düşününüz. Eğer bir yola adım atacaksanız, yeni bir yaşam kurmak istiyorsanız, tutarlı olmak şarttır. Planlarınızı en ince ayrıntısına kadar hesaplayınız. Sonrası kendiliğinden gelecektir. Karmaşık yolları değil, güvenli olanları tercih etmeyi sakın unutmayınız. Huzur ve güvenliğin gün boyunca etkili olması dileğimle,

7 Ocak 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailende ve yaşam alanında bir sorunla karşılaşmak istemiyorsun. Bugün tüm sorunları çözmek isteyebilirsin.

7 Ocak 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli kişiler özelinde fikirleriniz aksi yönde değişebilir. Bu değişimi açıkça göstermeli ve gerekirse dile getirmelisiniz. Böylelikle var olan sorunlar daha çabuk çözülebilir. Bu hafta sonu, kafanızı dinleyin. Yaratıcı zekanızı harekete geçerek planlarınızı hayata geçirmeye başlayabilirsiniz. Günün Atmosferi:Baskılara direniyoruz

7 Ocak 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ortaklaşa konulara ve eşinizin maddi konularına daha duyarlı olabilirsiniz. Aradığınız güveni bulmak konusunda fazla hayalci davranabilirsiniz.

7 Ocak 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı karışıklıklar olabilir fakat projelerinizi gerçekleştirmek için kararlı davranacaksınız ve konusunda uzman olan kişiler ile görüşeceksiniz. Çeşitli seminerler ve eğitim programlarına katılabilirsiniz. Büyük organizasyonlar içinde yer alıp bol bol davet edilebilirsiniz. Şimdiye kadar yapmış olduğunuz işlerin dışında çok farklı konulara ilgi duyarak girişimde bulunacaksınız.

7 Ocak 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sizin için önem teşkil edebilecek görüşmelerde yer alabilir, ikili ilişkiler ve özel hayatınızda sürpriz tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Haberleşme, görüşmeler ve yakın çevre ilişkilerinde fırsatlar elde edebileceğiniz bugün, akşam saatlerinde iletişim alanında geçmiş düşüncelere yer vermemeye ve bugüne odaklanarak sevdiklerinizle iletişim kurmaya yönelmeniz faydalı olacaktır.

7 Ocak 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Alacağınız kararlarla ve yapacağınız yardımlarla güçlü kişiliğinizi aile büyüklerinize gösterebilirsiniz. Ailenizde sizin üzerinizde güç sahibi olan bir insandan destek görebilirsiniz.

7 Ocak 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Her türlü metafizik, ölüm, cinsellik, maddi ve manevi yükümlülüklerle ilgili farkındalıklar geliştirebilirsiniz. Bu konularla ilgili çalışmalar için uygun bir gündesiniz. İnsanlarla olan iletişiminizdeki sadakat ve uzlaşma enerjisi sayesinde ortak kazanımlar ve maddi yükümlülüklerin karşılanması konularında ilerleme kaydedebilirsiniz. Güven, sağduyu ve vefa duyguları sayesinde maddi ve manevi olarak olumlu bir gündür.

7 Ocak 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bütün olumsuzluklar üstüste geliyor. Sanki sizin sabrınızı deniyorlar. Umutlu olmalı ve pozitif düşünmelisiniz ki herşey istediğiniz gibi olsun. Dostlarınızı aramıyor sormuyor, doğum günlerini hatırlamıyorsunuz. Size böyle davranılınca çok üzülüyorsunuz. Parasal durumdan çok sıkışıksınız.

7 Ocak 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 53' 19" R
Ay
Yay
20° 36' 23"
Merkür
Koç
16° 10' 12"
Venüs
Koç
27° 46' 58"
Mars
Balık
27° 42' 40"
Jüpiter
Boğa
23° 20' 57"
Satürn
Balık
16° 20' 30"
Uranüs
Boğa
22° 11' 55"
Neptün
Balık
28° 49' 40"
Plüton
Kova
02° 05' 52"
Chiron
Koç
20° 30' 38"
Lilith
Başak
23° 02' 53"
True Node
Koç
15° 28' 05"
Son Güncelleme : 27/04/2024 19:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>