Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ocak 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde gözlerinizi yerden kaldırmanız, çevrenize bir bakınmanız yaşamınızda yepyeni başlangıçlar için yeterli olabilir. İçtenliğiniz ve aşka bakışınızla ideal bir sevgili olarak, ama yapayalnız duruyorsunuz.

Birkaç basamağı birden çıkma aceleciliğinden vazgeçmelisiniz. Bugün verimli görüşmeler için randevular kesilebilir. İlginç önerileriniz, çok yakında gerekli kişilerin ilgi alanına girecek gibi görünüyor.

Terazinin bir kefesi daima ağır basıyor, dengeleyemiyorsunuz Para harcama isteği sizde bir dürtüye dönüşmüş gibi. Bugünkü koşullar böyle bir rahatlığa hiç elverişli değil.

Aşkı, düşüncelerinizdeki kadar özgürce yaşama isteğinizde karşılaştığınız problemler, statükoya teslimiyetinize neden olmamalı. Kendiniz gibi bir aşığı bulmanız hiç de ihtimal dışı değil; belki de çok yakında.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yüreğinizde beslediğiniz derin sevgi, bugünlerde açığa çıkmak isteyebilir. Sakin görünüşünüz, kimi durumlarda heyecanlı, gergin bir kimliğe dönüşebiliyor. Kendi beslediğiniz umutları karartmaktan kaçınmalısınız. Bugün sıcak sürprizlere hazırlıklı olmanız gerekiyor. Beklenmedik gelişmelerle şikayet nedeniniz olan monotonluk, yepyeni coşkularla yer değiştirebilir.

5 Ocak 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 22:47 itibariyle oluşacak ilkdördün, geçtiğimiz 29 Aralık tarihindeki Yeniaydan bu yana yaşadıklarını tekrar gözden geçirmeleri anlamı taşımaktadır. Böylece eksiklerinizi saptamanız kolay olur. Ancak ilkdördün etkisi altında insan bencil düşünebilir. Sözgelimi ilişkinizle alakalı konularda partnerinizle aranızda sorun oluşmaması için, her ikinizin de birbirinize karşı anlayışlı olmanız şarttır. Karşıt burcunuz Koçta ilerleyen Ay, sorunları körükleyici olduğu kadar aranızdaki çekim gücünü de yoğunlaştırıcıdır. Olumlu yönde kullanabilmek için anlayışlı olmak lazımdır. Bugün partneriniz veyaortağınızın kendini ifade etme biçimi ile sizin güvence arayışınız arasında farklılıklar meydana gelebilir ve bunlar gayet doğaldır. Sizin arzunuz duygusal ve ruhsal açıdan geleceğinizi garanti altına almaktır. Eğer ilişkinizin kalitesi bunu sağlamaya yetmiyorsa doğal olarak gergin olabilirsiniz. Burada eşiniz veya sevgilinizin size karşı daha anlayışlı davranması ve sizi rahatlatması gerekir. Sizin de aynı şekilde karamsar düşünmeden, yapılması gerekenleri belli bir sorumluluk içinde ele alarak düzene sokmanız lazımdır. Bunlar elbirliği içinde yapıldığı takdirde hem siz kendinizi daha iyi hissedersiniz hem de partnerinizle aranızda sorun yaşanmamış olur. Ne olursa olsun moralinizi güçlü tutunuz. Birbirinize destek verirseniz 12 Ocak tarihindeki Dolunayda arzu ettiğiniz sonuçları alabilirsiniz. Huzursuzluktan uzak, birbirimizi kardeşçe kucaklayacağımız bir gün olsun. Gönülden sevgilerimle,

5 Ocak 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aceleci bir ruh halindesin. Sabırsız davrandığın konular, pek hoşuna gitmeyecek şekilde sonuçlanabilir.

5 Ocak 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aklınızdaki projeleri yakınlarınıza aktarabilirsiniz. Köklü değişiklikler söz konusu olabilir. Belli başlıklarda anlaşmaya varmadan önce, kime ne verebilirsiniz ona bakmalısınız. Günün Atmosferi:Temposu yüksek bir gün, akşam ise biraz stresliyiz

5 Ocak 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde eşinizle birlikte ilgilendiğiniz konular gündeme gelebilir. İkili ilişkilerinizde geliştirmeniz gereken durumlar olabilir. Dengede kalmak sizi zorlayabilir. Ani gelişen konulara daha kontrollü yaklaşmalısınız. Sorumlu olduğunuz işlerde başarılı olmak için çaba göstereceksiniz. Bugün sakin geçirmek isteyebilirsiniz.

5 Ocak 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün aldığınız bir haber sizi çok mutlu edecek. Çalışkan olmanız üstleriniz tarafından taktirle karşılanıyor. Özlem duyduğunuz kişilerle bir araya geleceksiniz.

5 Ocak 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde geçmişte yaşadığınız size yetersiz ve değersiz hissettiren olaylara takılabilir, geçmişi yoğun olarak düşünebilir ve ruhsal olarak kendi kendinizi üzebilirsiniz. Oysa ki bu atmosferi enerji çalışmaları, dua ve meditasyona kullanmanız sizi rahatlatacaktır. Öğleden sonraki zaman dilimine dek, sağlık vehayatı konusunda problemler yaşayabilirsiniz. Akşamüzerinden gece yarısına dek, finansal konularda başarı ve özgüveninizin yükselmesi ile sabah saatlerinde yaşadığınız olası üzüntüleri geride bırakacağınız kaliteli bir zaman başlıyor.

5 Ocak 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile hayatınızdaki iletişimsel sıkıntılar geride kalırken, yakın çevrenizle olan bağlantılarınıza pazar gününe kadar dikkat edin. Bu süreçte önemli anlaşmalardan da kaçınmalısınız.

5 Ocak 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkiniz mevcutsa yepyeni enerjilerle ve yeni bakış açılarıyla ona sarılabilirsiniz. Umutla yaşanacak olumlu günleri planlayabilirsiniz.Sıra dışı ilişkilere çekilebileceğiniz gibi çabuk başlayıp gelişen, gidişatı değişebilen ve hayatınıza hız katabilecek bir ilişkinin içine çekilebilirsiniz. Beklenmedik bir ortaklığa girişebilirsiniz. Günün teması ilişkiler olacaktır. Ancak fevrilik, bencillik ve dengesi kaçmış ilişkilerin de tamamıyla sonlanabileceği enerjilere sahip olduğunuzu da unutmamalısınız. İş ağınızla ilgili bir sorumlulukla yüzleşebilirsiniz.

5 Ocak 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz.

5 Ocak 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 09' 30"
Ay
Kova
19° 57' 37"
Merkür
Koç
17° 40' 52"
Venüs
Boğa
03° 11' 57"
Mars
Koç
01° 06' 03"
Jüpiter
Boğa
24° 22' 27"
Satürn
Balık
16° 43' 52"
Uranüs
Boğa
22° 26' 58"
Neptün
Balık
28° 57' 41"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 33"
Lilith
Başak
23° 32' 09"
True Node
Koç
15° 20' 44"
Son Güncelleme : 02/05/2024 04:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>