Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ocak 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Geçmişle alakalı bir ilgi yoğunluğunuz var. Bu ilgi, netlik olarak ortaya koyduğunuz birçok şeyin hala kafanızda sorulara açık olduğunu gösteriyor. Duygu, mantık ikilemi arasında yanlış zamanlamalı tercihler kullanıyorsunuz

Kimsenin talip olmadığı uzun vadeli biryolculuğuna siz istekli olacaksınız. Bu, şu günlerdeki duygusal yorgunluğunuza çok iyi gelebilir. Yapmayı düşündüğünüz birçok şey, koşullar tarafından erteleniyor.

Bir ikiye bölünmüşlük içindesiniz. Bu yüzden masraflarınız biraz daha artmış görünüyor. Aile içinde birilerini, bir satış işi için ikna etme çabalarına gereceksiniz. Fakat bu, kısa zamanda çözümlenecek bir işe benzemiyor.

Dost öğütlerinin çok yararlı olacağı günler yaşıyorsunuz. Bazı hataları yaşayarak kavramaya azimli görünüşünüz, çok ciddi dostlar kaybetmenize neden olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Belli ki, şu günlerde duygusallık ve sağduyuyu bir arada dengelemeniz gerekecek. Gerçekçi dostların öğütlerine açık olmalısınız. Önümüzdeki günlerde eskimişlik ve yeni bir başlangıç karmaşası yaşayabilirsiniz. Yeniliklerin vaatleriyle birlikte gelmeme olasılığı oldukça fazla. Yakında neşeli ortamlarda mutlu saatler geçirebilirsiniz.

8 Ocak 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler Saat 04:03 Ay-Pluto görünümü, arasındaki güçlendirici görünüm, şöyle bir iç dünyamızda hesaplaşmalarda bulunmamızı, hani benzetme yerindeyse, sap samanı birbirinden ayırmamızı sağlıyor. Saat 05:23-9 Ocak saat 01:06 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında, zihin sürekli olarak içinde bulunduğu durumu, maddi konulardaki güvenliğini, geleceğini sorgulama gereği duyabilir. Ancak bu saatlerde verilecek bir karar daha sonra pişmanlık uyandırabilir. Sakince durumları ele almak yararlıdır. Saat 10:53 Ay- Chiron olumlu görünümü, sizi yakından ilgilendiren, uzun süredir aklınızı meşgul eden konular üzerinde moralinizi yükselticidir. Hedefiniz büyük bunu biliyoruz. Yorulmamak için gücünüzü en iyi şekilde toplamalısınız. Kaçış göstermeden ve asla bıkmadan hedefleriniz yönünde düşününüz. Eğer bir yola adım atacaksanız, yeni bir yaşam kurmak istiyorsanız, tutarlı olmak şarttır. Bunları en ince ayrıntısına kadar hesaplayınız. Sonrası kendiliğinden gelecektir. Karmaşık yolları değil, güvenli olanları tercih etmeyi sakın unutmayınız. Saat 22:29 Venüs-Kuzey düğüm görünümü, gerçeklerin can acıtı veya rahatsız edici yanlarını görmek yerine, farklı bir dünya, hayat özlemimizin işaretçisidir. Bedenimiz ve ruhumuz yorgundur. Ancak bizim mevcut koşullar çerçevesinde ilişkimize, işimize, sağlığımıza özen göstermemiz gerekir. Günün güzellikleri hepimizden yana olsun. Canı gönülden sevgilerimle,

8 Ocak 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Merkür retrosunun sona ermesiyle senin için yeni bir dönem başlıyor. Ailendeki insanlarla ilişkilerini onaracaksın.

8 Ocak 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kişilerle ilgili fikirleriniz tamamen değişebilir, değişen duygularınız konusunda açık olmalı ve ortaya çıkan durumları hızla çözmelisiniz. Bu hafta sonu, dinlenmeye vakit ayırın. Hayal gücünüzü kullanarak sevdiklerinizle birlikte farklı planlar yapma şansınız olabilir.Günün Atmosferi:Sabah saatlerinde duygu ve düşüncelerimiz net, sağlam adımlar atabiliriz. Hislerimizi gizlemeyi bırakalım. Gün genelinde sakin ve dingin olma isteği duyabiliriz. Fakat bir taraftan Merkür'ün durağanlaşması bir taraftan boşluktaki Ay, bizi şaşırtabilir ve ne yapacağımızı kestiremeyebiliriz. İletişim sorunları, teknik bir takım aksaklıklar ya da karşılıklı ilişkilerde tutarsızlıklar ve anlaşmazlıklar gündeme gelebilir. Fakat 12 Ocak itibariyle Merkür'ün tüm eksi etkileri ortadan kayboluyor.

8 Ocak 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi gereksiz endişelerin kurbanı etmemelisiniz. Başkalarından beklentilerinizde daha dikkatli olmaya bakın.

8 Ocak 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Sessizlik... Bugün kartınızın da belirttiği gibi mistizim ve yalnızlık durumunda bulunmak istiyorsunuz. Partnerinizle ayrı geçirdiğiniz günlerin acısını bugünün içine sığdırıyorsunuz.

8 Ocak 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aile yaşamınıza ve ailevi konulara odaklanabilir, onların problemleri ile meşgul olabilirsiniz. Hayatınızla ilgili yeni kararlar alabileceğiniz bugün, ilişkilerinizde daha sıcak ve sevgi dolu tavırlarla yaklaşmayı tercih etmelisiniz.

8 Ocak 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Merkür'ün bugün düze dönmesiyle birlikte aile içi iletişim artarken, anlaşmazlık yaratan konularda artık ilerleme sağlayabilirsiniz. Geçmişiniz ve ailenizle ilgili düşüncelerinizde daha objektif olabilirsiniz.

8 Ocak 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatınızın krizli alanlarının tamirinde önemli ilerlemeler sağlayabileceğiniz bir süreç geçiriyorsunuz. Çevrenizdekilerle olan iletişiminizdeki vefa ve sevgi prensibi sayesinde ortak kazanımlar, maddi yükümlülüklerin karşılanması konularında ilerleme kaydedebilirsiniz.Üstelik Merkür bugün sosyal ilişkilerinizle ilgili alanda ileri hareketine başlıyor. İletişim alanınızda iletişim gezegeninin harekete geçmesi size olumlu gelişmeler yaşatacaktır. Yarın haftaya bu pozitif bilinçle başlamanın heyecanıyla akşamki Ay boşluğunda akışta kalın.

8 Ocak 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Siz hiç yorulmazmısınız? Arı gibi çalışıyor dinlenmeye hiç vakit ayırmıyorsunuz. Herşeyin bir yeri ve zamanı var. Böyle giderseniz sağlığınız bozulur. Gezin, eğlenin, değişik hobiler edinin. Sevdiğiniz de bundan şikayetçi. Sizin bir işkolik olduğunuzu düşünüyor. Ona da zaman ayırın.

8 Ocak 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 36' 15" R
Ay
Oğlak
00° 12' 27"
Merkür
Koç
16° 19' 14"
Venüs
Koç
28° 41' 23"
Mars
Balık
28° 16' 45"
Jüpiter
Boğa
23° 31' 14"
Satürn
Balık
16° 24' 30"
Uranüs
Boğa
22° 14' 25"
Neptün
Balık
28° 51' 02"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
20° 33' 09"
Lilith
Başak
23° 07' 47"
True Node
Koç
15° 25' 42"
Son Güncelleme : 28/04/2024 13:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>