Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Şubat 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal reaksiyonlarınızı dengelemeniz pek kolay olmayabilir. İkili ilişkilerde huzursuzluk ve kararsızlık gerçekleri görmenize engel olabilir.

Her ne kadar istekli olsanız da bugün değişik sürprizlere gebe. Aşırı duygusal tepkiler vermeniz mümkün ve buyerinde bazı sorunlar yaratabilir.

Tek başına hareket etmek yerine ortaklıklardan yararlanmaya bakın. Değişik teklifler oldukça cazip gelebilir. Öğleden sonra yapıcı çalışmalar için uygun.

Kararsızlık ve kötümserlik var. Ay, izi harekete geçiriyor ama tartışma ve çatışmalara hazırlıklı olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Umutlar bağlayıp gelişmesini beklediğiniz bir konu var. Konu şu günlerde sizi gerçekten umutlandıracak bir boyutta. Fakat olumlu değerlendirmeler şimdikinden daha fazla çabayı gerekiyor. Bu hafta sonu değerlendiremediğiniz fırsatları, hafta içinde yeniden yaratma çabalarınız olacak. Bu konudaki ısrarcılığınız göze batabilir.

11 Şubat 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

02:47-04:28 itibariyle Ay, boşlukta ilerlemesine devam edecek. Saat 04:28 olduğunda ise Boğa burcuna geçiş yapıyor. Gün boyunca finansal konularınıza vakit ayırabilirsiniz. Borçlarınız ve ödemeleriniz vaktinizi alabilir. Miras konusu gündeminizde varsa lehinize bir ilerleme olabilir. Saatler ilerledikçe güzel zaman dilimlerine doğru geçiyoruz. Ay ve Venüs akşam saatlerinde güzel bir açıyla kontak kuruyorlar. Bu görünümle beraber duygusal hayatınızda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Maddi durumunuzda da beklediğinizden fazla para elinize geçebilir. Sevgiler, Astromeri

11 Şubat 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularına hâkim olacaksın!Bugün arabuluculuk yapman gereken bir gün ise, mükemmel olabilir. İki yakın arkadaşının barışmasına ve ilişkilerine yarayacak bu durum kendini iyi hissetmene neden olacaktır. Güçlü dürtülerin sayesinde savaşmak zorunda kalmayacağın duygularına hâkim olabileceksin. Eğer öğrenci bir Terazi burcuysan zamanını en yakın arkadaşının evinde ve ödevlerinin sorumluluğunu atlamadan geçirmek isteyebilirsin. İlişkisi olan ya da evli bir Terazi burcuysan, değer verdiğin kişiyle yaşam alanınızda yeni düzenlemeler yapmak isteyebilirsin. Ailesinden uzakta yaşayan bir Terazi burcuysan, aile bireyleriyle yapacağın telefon görüşmesinde eğlenceli diyaloglara girebilirsin. Onlarla olan bağın ve sevgi gücün daha da artacak.

11 Şubat 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eski defterleri tamamen kapatıp önünüzdeki sürece odaklanmanızın vakti geldi. Aşka dair bazı hayal kırıklıklarını yeniden hatırlayarak gününüz mahvetmemelisiniz.

11 Şubat 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde ilişkilerinizle ilgili sıkışmalar yaşayabilirsiniz. Kriz yaratan durumlarla ilgileneceğiniz zamanlar var. Mücadeleci tavrınızla bunların üstesinden gelebilirsiniz. Finansal konularınızda daha kararlı davranacağınız bir gündesiniz. Öğleden sonraki zamanlarda kendinizi duygularınıza kaptırmış hissedebilirsiniz.

11 Şubat 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karşı cinsin ilgisini çokça çekiyorsunuz. Zarafetinizle onları büyülüyorsunuz. Kısmetiniz açık.

11 Şubat 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca iletişim, seyahatler ve aşk hayatınızda ani ve sürpriz fırsatlar elde edecek bir enerjidesiniz. Bu zaman diliminde keyifli diyaloglar geliştirebilir, beklediğiniz haberleri alabilir ve aşk hayatınızda yeni teklifleri değerlendirebilirsiniz. İlişkisi devam edenlerin tatil planı yapabileceği ve keyifli görüşmeler gerçekleştirebileceği bugün, ruhunuzun ihtiyaçlarını belirlemeniz ve sizi gerçekten iyi hissettiren ortamlarda bulunmanız faydalı olacaktır

11 Şubat 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dünyevi hayatlara huzur ve uyum getiren teraziler gün boyu enerjiniz yüksek. Gerginlik yaratan olaylara dahil olup dengenizi bozmayın. Yeni insanlarla tanışabilir, olağandan farklı çevrelerde bulunabilirsiniz.

11 Şubat 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay?ın Boğa burcundaki seyahati sizi orijinal gruplarla buluşturur. Metafizik konular, zihinsel konular, matematiksel bilgiler ilginizi çeker. Politika, siyaset gibi faaliyetlerle ilgilenebilirsiniz. Topluluklara yönelik çalışmalar yapabilirsiniz. Spiritüel çalışmalar sizin için önem kazanır. Ortaklıklar mercek altında!

11 Şubat 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Özel hayatınızdaki ilişkilerin ön plana çıkacağı ve birbirlerini etkileyeceği bir gün geçirebilirsiniz. Bir arkadaşınızla dertleşebilir, bir başka arkadaşınızla yaşadığınız sorunu gidermeniz konusunda öğütler alabilirsiniz. Bir tanıdığa vermekten çekindiğiniz haberi, bir başka kişinin götürmesini isteyebilirsiniz.

11 Şubat 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 12' 07" R
Ay
Koç
05° 10' 58"
Merkür
Koç
19° 35' 33"
Venüs
Boğa
07° 03' 56"
Mars
Koç
03° 30' 59"
Jüpiter
Boğa
25° 06' 34"
Satürn
Balık
16° 59' 46"
Uranüs
Boğa
22° 37' 48"
Neptün
Balık
29° 03' 09"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 55' 60"
Lilith
Başak
23° 53' 02"
True Node
Koç
15° 24' 31"
Son Güncelleme : 05/05/2024 08:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>