Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Şubat 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Akşamki tartışmadan sonra kalan umutlarınızda yok oldu. Ama onu incitmek istemiyorsunuz. Bu da, yaşadığınız onca güzel şeyden kaynaklanıyor. Beraberliği böyle kabullenip sürdürmeyi düşünüyorsunuz.

İş hayatının genel sorunları,yerinizdeki tüm çalışanlar üzerinde her haliyle gözleniyor. Siz de bu memnuniyetsizliğin içersindesiniz. Bir çıkış arıyorsunuz, ama ışık göremiyorsunuz.

Gelirinizi arttırmak için başka fikirleriniz var. Kazancınız sizi ancak ayakta tutuyor. Cesaretlisiniz, ama kısmen de olsa maddi desteğe ihtiyacınız var. Bugün böyle bir arayışa girerseniz mutlaka bulacaksınız.

Sizi yeterince tanımayan birtakım insanlar, işyerinizdeki problemlerde özel bir payınız olduğunu düşünüyor ve bu görüşlerini yaygınlaştırıyorlar

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sürprizlerle pek işiniz olmuyor. Olası hüzünlerinizden de, sevinçlerinizden de her zaman haberlisiniz. Şu günlerde kendinize haksızlık etmeye ya da haksızlığa uğramaya açık görünüyorsunuz. Çünkü bir zamandır, duygusallığınız ön planda. Sisteme, kurallara karşı duyarlılığınız, hamleci yanınızı bazen frenleyebiliyor. Yakında hazırlıklı olduğunuz bazı konularda ciddi sevinçleriniz olabilir.

9 Şubat 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bütün gün Koç burcunda hareketine devam edecek Ay, sizlerin de ilişki ve evlilik hayatıyla ilgili konuları gündeme getirecektir. Eşinize, sevgilinize daha fazla vakit ayırmak istediğiniz bir günde olabilirsiniz. Duygusal tarafınız bugün daha ağır basabilir. Ay-Venüs açısı günün başlangıcıyla beraber aktif olacağından, bu duygusal tavrınız kendi içinizde gerginliklere yol açabilir. Belki de sizin ince ve romantik yaklaşımınızı karşı taraftan da aynı şekilde görmek istiyor olabilirsiniz. Bugün bunu görememek sizi üzebilir. Aslında bir sebep yokken partnerinize karşı sert çıkışlar yapmanıza neden olabilir. Sevgiler, Astromeri

9 Şubat 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaratıcılığın ön plana çıkıyor!Ay, bugün karşıt burcunda hareket ediyor. Beklenmedik tesadüflerle karşılaşabileceğin bir gün. Gökyüzü kaçırdığın fırsatların yanında yenilikler de sunuyor. Sanatsal yaratıcılığının oldukça ön planda olduğu bir gündesin. Bunu değerlendirmelisin. İlişkilerinde yaşanan belirsizlikler bugün bir sonuca bağlanacak. Sonuç ne olursa olsun olumlu düşünmekten vazgeçmemelisin. Unutma her son peşinden yeni bir başlangıcı getirir. Evli ve çocukları olan bir Terazi burcuysan, ailecek yakın bir akrabanızı ziyarete gidebilirsiniz. Gün içerisinde yakın arkadaşınla buluşabilir, birlikte alışveriş yapabilirsin. Kilo problemin varsa, zayıflamak için her yöntemi denememelisin.

9 Şubat 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevre iletişimlerinizin gündemde olacağı özel bir gün. Aşk hayatınızda hızlı ve heyecan verici gelişmeler olabilir.

9 Şubat 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklaşa konularda fazla duyarlı olabilirsiniz. Bugün tek başına hareket etmek pek kolay olmayabilir.

9 Şubat 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş yerinizde ufak adaptasyon sorunları çekebilirsiniz. Sizinle aynı işleri yapan kişilerin tavırlarına karşı dikkatli olmalısınız.

9 Şubat 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca alım satım işleriniz vehayatınızı ilgilendiren görüşmelerinize pozitif etkiler alırken, günlük yaşamınızda alkol alımı ve bağımlılık içeren madde kullanımına dikkat etmeli, sağlığınızı riske atacak her şeyden kaçınmayı tercih etmelisiniz. Özel yaşamınızda romantik görüşmeler yapabileceğiniz bir zamandasınız.

9 Şubat 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Romantik konularda gelişmeler olası. Sosyal ihtiyaçlarınızı gideren zihnen anlaştığınız insanlarla tanışabilirsiniz. Çocuksu tutumlar, geçmişin izleri nedeniyle hassasiyetler gelişebilir. Duyguların dışavurumunda dengeyi korumak önemli.

9 Şubat 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Karasız başın kahrını ayaklar çekermiş sözü adeta günü mottosu olabilir. Zira gün içinde yapacaklarınız konusunda sık sık fikir değiştirebilir ve kendi kendinizi sürekli eleştirirken yakalayabilirsiniz. En iyisi sevdiğiniz konulara vakit ayırıp, ciddi kararlar almaktan kaçının. Para endişenizi ortadan kaldırmalısınız.

9 Şubat 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mesleki yaşamınızla ilgili oldukça farklı bir gün geçirebilirsiniz. Son andaki gelişmeler ve verilen kararlar, birkaç defa programınızı değiştirmenize sebebiyet verebilir. Değişkenliğe uyum sağlamak için esnek olmalısınız, bunu da sinirlenerek değil, sükunet ve mantıkla sağlayabilirsiniz.

9 Şubat 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 11' 19" R
Ay
Koç
04° 58' 45"
Merkür
Koç
19° 34' 57"
Venüs
Boğa
07° 02' 54"
Mars
Koç
03° 30' 21"
Jüpiter
Boğa
25° 06' 23"
Satürn
Balık
16° 59' 42"
Uranüs
Boğa
22° 37' 45"
Neptün
Balık
29° 03' 08"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 55' 57"
Lilith
Başak
23° 52' 56"
True Node
Koç
15° 24' 30"
Son Güncelleme : 05/05/2024 07:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>