Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Şubat 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda ılımlı bir gün geçireceksiniz. Aslında sevgilinizle aranızda bazı çözülmeyen sorunlar var ve siz bu sorunları birbirinizi kırmamak için ortaya koymuyorsunuz ama bir zaman sonra bu sorunlar aranızda uçurumlar açılmasına neden olabilir.

Bugün içinizdeki yaratma gücü sizi güzel şeyler üretmeye zorlayacak. Yeni başarılar elde etmek için uygun koşullar içerisindesiniz. Bu şanslı günleri değerlendirmek sizin elinizde.

Bugün para kazanmaktan çok para harcama günü yaşayacaksınız. Bu arada kredi borçlarınızda bir artış olacak. Bu borçları ödemek konusnuda zorluk yaşamamak için tasarruflu olmaya bakın.

Sevgilinizle sorunlarınızı, arada sırada anlaşamadığınız konuları bir masaya yatırmanız ve anlaşabileceğiniz noktaları tespit etmeniz, ilerde daha sağlıklı bir şekilde ilişkinizi sürdürmenize yardımcı olacaktır

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ev yaşamına yönelik özlemler taşıyorsunuz. Son günlerdeki dağılmışlığınızın yanı sıra, bedensel yorgunluğunuz da etkili oluyor. En sağlam tercihlere oynamanız gereken profesyonel anlamda bir atılım söz konusu. Bunu artılarını ve eksilerini çok iyi hesaplayarak yapmalısınız. Bugünlerde yaşamınızla ilgili bazı muhasebeler içine gireceksiniz.

6 Şubat 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

02:58-05:01 saatleri arasında Ay, boşlukta hareket ediyor olacak. Sonraki zaman diliminde Balık burcuna geçiyor. Günün genelinde çalışma hayatınıza yoğunlaşabilirsiniz. Bugünün pozitif bir gün olması kariyerinizde sizi yükseltecek gelişmeleri önünüze serebilir. Sağlığınıza da özen göstermeniz gereken bir gündesiniz. Ay ve Venüs'ün gün içerisindeki kontakları sonucu gönül ilişkinizde de gelişmeler yaşayabilirsiniz. Gün boyunca alacağınız olumlu etkiler beklemediğiniz anda sizleri sevindirecek haberler getirebilir. Aile içinde de müjdeli bir gelişme yaşayabilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

6 Şubat 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özeleştiri yapman gerekecek!Bugün ortaya çıkacak ortaklaşa para konularında kendini yeterli hissetmeyebilirsin. Birazda olsa ailenden destek görmek fikri sana da akıllıca geliyor ama bugün içine kapanık hallerin çözüm üretmende sana yardımcı bir rolde değil. İş arayışı içinde olan bir Terazi burcuysan, geçmişte yaptığın başvurudan olumlu dönüş alabilirsin. Evli bir Terazi burcuysan, eviniz için yapacağınız konuşmalarda, anlayışın ve esnekliğin yüksek olabilecek. Uzun süredir ilişkisi olan bir Terazi burcuysan, ilişkini bir adım ileriye taşımak isteyebilirsin. Akşam saatlerinde uzun uzadıya yapacağın telefon görüşmeleri, ev halkının rahatsızlık duymasına neden olabilir. Keskin çıkışlar yapmak yerine onların ne kadar haklı olabileceklerini de düşünmelisin.

6 Şubat 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal konularda beklentileriniz umduğunuz gibi gelişmeyebilir. Bunun öfkesi içinde hemen olmayın ve davranışlarınızı kontrol edin.

6 Şubat 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınızla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Yaptığınız plan ve programlar gün içinde işlerinize kolaylık getirecek. Uğraştığınız işlerle ilgili sorumluluklarınız artabilir. Gizli kalmış konular gündeminizi etkileyebilir. İkili ilişkilerinizle ilgili mutsuzluk yaşayabilirsiniz. Yeni finansal haberler doğrultusunda yönlenebilirsiniz.

6 Şubat 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızı pozitif enerjinizle yükseltebilecek kuvvetiniz var. Kararsızlığınız belli bir noktada işinize yarayabilir.

6 Şubat 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş ve çalışma ortamınızla ilgili konular gününüze damga vurabilir. Gereksiz kaygı ve endişeleri bir kenara bırakmalı, detayları göz ardı etmeden işinize odaklanmaya çalışmalısınız. Yapmanız gerekenleri planlamak, işlerinizi düzene koymanıza yardımcı olabilir.

6 Şubat 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Biri bugün gelse ve tüm sorumluluklarınızı sizin yerinize yapsa ne kadar güzel olurdu değil mi? Evdeki gündemler yoğunluk ve enteresanlık kazandıkça sizin de mücadele gücünüz azalıyor. Önce ev konusunu çözmelisiniz. Gerekirse bir süre yuva dediğiniz yeri değiştirmelisiniz. Hiçbir şey imkansız değildir, bunu unutmamalısınız.

6 Şubat 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ilişkileri yönetmedeki ustalığınızla, çevrenizdekilerin de gözü kulağı olursunuz. Sağlık konularında yardım etmek, yarım kalan işleri toparlamak ve organize olmak size düşer. Ayaklarınıza özen göstermelisiniz. Uzaklardan alacağınız habere sevinirsiniz. Ruh sağlığınıza özen göstermelisiniz. Açık havada yürüyüş size iyi gelir.

6 Şubat 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Enerjinizin oldukça yüksek olacağı ve sizi de sürekli olarak hareket halinde tutacağı bir gündesiniz. Sosyal hayata ve kalabalıkların arasına karışma dürtüsü duysanız da, yakın çevrenizdeki insanlarla veya onların ciddi sorunlarıyla uğraşmak zorunda kalırsanız, bunu memnuniyetle yapacaksınız.

6 Şubat 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 55' 10" R
Ay
Koç
00° 54' 35"
Merkür
Koç
19° 23' 17"
Venüs
Boğa
06° 42' 23"
Mars
Koç
03° 17' 32"
Jüpiter
Boğa
25° 02' 28"
Satürn
Balık
16° 58' 19"
Uranüs
Boğa
22° 36' 47"
Neptün
Balık
29° 02' 40"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 55' 02"
Lilith
Başak
23° 51' 05"
True Node
Koç
15° 24' 15"
Son Güncelleme : 05/05/2024 01:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>