Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Şubat 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin sorumsuzlukları ve tedbirsizliklerinden çok sıkıldınız ve bu konuda çıkış yolu bulamıyorsunuz. Her yolu denediniz fakat sevgiliniz bazı huylarından vazgeçemiyor.Son kararı yine siz vermelisiniz.

İşyerinizde rutin ve günlük işlerinizi bitirdikten sonra kendinize vakit ayırabileceksiniz ve bazı konular üzerinde daha rahat düşünme olanağı bulacaksınız. Bir arkadaşınız size bu konuda yardım etmek isteyecek.

Harcamalarınıza aysonu gelmeden ağırlık verdiniz ve kara kara düşünmeye başladınız.Üzülmeyin açığınız bir yerden kapanacaktır fakat bundan sonra harcamalarınıza daha çok dikkat etmeniz gerekiyor.

İkili ilişkiler konusunda daha dikkatli olmalısınız. Bazen insanlara karşı kırıcı davranışlar sergileyebiliyorsunuz ve kontrolü kaybedebiliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son derece keyifli ve eğlenceli çalışmalar yapabilir, kendinizi daha güçlü hissetmeye başlayabilirsiniz. Bu arada kararlarınızı bir kez daha gözden geçireceksiniz. Yakınlarınızın sorunlarıyla ilgilenmeye devam edeceksiniz.

8 Şubat 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güne Güneş ile Jüpiter arasında oluşan uyumlu açıyla başlıyorsunuz. Size şanslı bir gün sunan bu görünüm, özellikle aşk hayatınızda şansınızın açılabileceğini gösteriyor. Çocuğunuzla ilgili bir beklentiniz varsa bugün güzel haberi alabilirsiniz. Günün çoğunluğunda ofis ortamındaki işlere vakit ayırabilirsiniz. Altınızda çalışan ekiple bazen anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Sağlığınıza ekstra önem vermeniz gereken bir gündesiniz. Çünkü 01:13-17:33 arası Ay boşlukta seyrine devam edecek. Sağlığınızla ilgili netleşmeyen durumlar olabilir. İyi olduğunuzu düşündüğünüz an yine bitkin hissedebilirsiniz. Ay'ın Koç burcuna geçtiği 17:33 sonrası enerjiniz düzeliyor. Partnerinize odaklanıyorsunuz. Sevgiler, Astromeri

8 Şubat 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Engelleri aşıyorsun!Ay, tüm gün boşlukta seyredecek. Pratikliğin sayesinde özellikleortamında aranılan kişi olabilirsin. Dikkat etmen gereken konu ise konuşma tarzın. Ani çıkışlar yapman yanlış anlaşılmalara sebep olabilir. Kendi işini yapan bir Terazi burcuysan, çalışmalarını uluslararası bir boyuta taşımak isteyebilirsin. İş çevren dâhil ilişkilerini süzgeçten geçirmen bazı kararlar almana ve yenilenmene adım atacak eylemlerde bulunmana neden olabilir. İlişkisinde ya da evliliğinde sorunları olan bir Terazi burcuysan, bazı hatalarını fark etmen atağa geçmene neden olacak. Geçmişin kırgınlıkları ve engellerinden kurtulmak üzeresin. Bu kurtuluş hissi biraz rahatlamana neden olabilir.

8 Şubat 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerde heyecan verici gelişmeler gündemde olabilir. Hayatınızda önemli bir yeri olan kadın figürleri ile bir rekabet ortamı yaratmamalısınız.

8 Şubat 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde denge kurmak istediğiniz bir gündesiniz. Eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Sizi uğraştıran işlerle ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Gün içinde yapacağınız anlaşmalara özen göstermenizde fayda var. Hedeflerinize ulaşmak için alternatif programlar yapabilirsiniz. Annenizle ilgili konular göz ardı etmeyin.

8 Şubat 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aile ve arkadaşlık ilişkileri hususunda daha anlayışlı olabilirsiniz. Empati yoksunluğu ön plana çıkıyor.

8 Şubat 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Her ne kadar irili ufaklı işlerle yoğun ve biraz da kontrol edilemez bir gündeminiz olsa da pratik becerileriniz ve zekanızla en zor işlerin üstesinden gelebilir, etrafınızda size destek olabilecek pek çok kişi bulabilirsiniz.

8 Şubat 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlişkilerde birikmiş gerginlik açığa çıkabilir. Aşırı iyimser tutumlar nedeniyle yanlış kararlar verebilirsiniz. Kriz yaratan ve kaynaklarınızı tüketen insanlara karşı objektif olmak önemli.

8 Şubat 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Koç burcunda seyahat eden Ay partnerinizle canlı bir gün geçireceğinize işaret ediyor. Onun deli dolu kararları size enerji verirken, diğer yandan aniden aranızda öfkeli bir durum meydana gelebilir. Kendisine laf anlatmak zor olabilir. Kendi doğrularını savunacaktır. Bu nedenle boşuna nefesinizi yormayın. Nasılsa sonunda sizin dediğiniz olacak. Sabır!

8 Şubat 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Terazi burçları günün, ama özellikle gecenin yıldızı olacaklar. Pırıltıları yüksek. Hisleri kuvvetli ve ortada olmak onları rahatsız etmeyecek. Herkes bir şekilde sizi fark edecek. Dikkatlerin üzerinizde olmasının tadını çıkarın çünkü enerjiniz ile siz bunu hak ediyorsunuz.

8 Şubat 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 57' 35" R
Ay
Koç
01° 31' 11"
Merkür
Koç
19° 25' 01"
Venüs
Boğa
06° 45' 27"
Mars
Koç
03° 19' 27"
Jüpiter
Boğa
25° 03' 03"
Satürn
Balık
16° 58' 32"
Uranüs
Boğa
22° 36' 56"
Neptün
Balık
29° 02' 44"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 10"
Lilith
Başak
23° 51' 22"
True Node
Koç
15° 24' 17"
Son Güncelleme : 05/05/2024 02:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>