Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Şubat 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal yönden daha mantıklı düşünmeye başladığınız bir gündesiniz. Yoğungünleri ve kazanma hırsınız yüzünden sevgilinizin sizden uzaklaştığını düşünmeniz yüzünden ilginizi ona yönelttiniz ve kaybettiğiniz zamanı telefi edici davranışlar içindesiniz.

Bugün, zihninizi kendi özel yaşamınız meşgul edecek. Bu yüzden işinizle ilgili olmayan başka uğraşlar içerisinde olacaksınız ama günlük işinizi de ihmal edip sorunlar yaratmamaya çalışacaksınız.

Bugün, beklediğiniz paraya kavuştunuz ve çok zamandır hem kendinize hem de partnerinize almak istediğiniz güzel şeyler için alış verişe çıkacaksınız.

İş hayatınızı ve özel hayatınızı dengelemeyi öğrenmelisiniz. Her gün farklı bir kimlikle dolaşmanız yüzünden sevdiğiniz insanlar sizle ilişkilerinde dikkatli oluyorlar.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni edindiğiniz dostlar, kendinizi çaresiz gördüğünüz bir konuda yardımcı olma niyeti taşıyorlar. Bununla ilgili duygusal yoğunluklar ve yakınlaşmalar söz konusu. Önümüzdeki günlerde beslediğiniz kimi umutların gerçekçi olduğuna dair belirtiler almaya başlayacaksınız. Yine de riskli adımlar, aceleci kararlardan uzak durmalısınız.

5 Şubat 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güne şansınız açık olarak başlıyorsunuz. Hangi konuda harekete geçmek istiyorsanız bugün şansınızı deneyebilirsiniz. Kendinizi geliştirmeye açık bir gündesiniz. Yeni bir hobiye başlamak için araştırmalar yapabilirsiniz. Bugünün hemen başında 00:03'te 15 derece Kova burcunda yeniay meydana gelecek. Aşk hayatınızda hareketlenmeler olabilir. Yeni biri hayatınıza girebilir veya siz karşı tarafın ilgisini fark edebilirsiniz. Bu yeniayla beraber yeni bir ilişkinin ilk adımları atılabilir. Bu kişi şu ana kadar hoşlandığınız kişilerden çok farklı olabilir. Çocuğunuzla ilgili beklentiniz varsa yeni bir gelişme yaşanabilir. Sevgiler, Astromeri

5 Şubat 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güzel gelişmeler yaşayacaksın!Her ne kadar kariyerinde bireyselleşmeyi seçecek olsan da arkadaş ilişkinde oldukça girişimcisin. Bugün özellikle onlarla zaman geçirmek, yardım etmek gibi konularda öne çıkabilirsin. Reklam sektöründe çalışıyorsan, yaratıcı fikirlerinle dikkatleri üzerine çekeceksin. İlişkisi olan ya da evli bir Terazi burcuysan, değer verdiğin kişiyle aranda bazı sorunlar oluşabilir. Bir aile toplantısı, keyfini yerine getirecek haberleri içinde barındıracak. Bir süredir beklediğin haberin bugün gelmesi tesadüf gibi görmesen de gelişmeler senin için şaşırtıcı olacaktır. Sevdiğin şeylere odaklanma zamanı. Ne zamandır gitmek istediğin tiyatro oyununa gidebilirsin. Elinden gelen yardımı kardeşine yapmak aranızdaki buzların erimesini sağlayacak.

5 Şubat 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk ve ilişkilerde sorun yaratan ve sizi sıkan konular sağduyunuz sayesinde yeniden şekillenebilir. Alacağınız kararlar ve ikna ediciliğinizle var olan problemleri aşabilirsiniz.

5 Şubat 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün uğraştığınız işlere yaratıcılığınızı katabilirsiniz. Kendinizi rahatça ifade edebileceğiniz zamanlar var. Hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Sevdiğiniz şeyler için para harcayabilirsiniz. Şans içeren konular gündeme gelebilir. Olaylar hakkında doğru kararlar verebilirsiniz. İlişkilerinize biraz daha özen göstermelisiniz.

5 Şubat 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Korkularınıza odaklanmak yerine sevdiğiniz şeylere odaklanmanız sizi enerjisel anlamda güçlü tutacaktır.

5 Şubat 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün görüşmelerinizde, arkadaş çevrenizle ilgili konularda, sosyal etkinliklerde ve aşk hayatınızda beklentilerinizi yüzdeyüz karşılamayan etkiler sözkonusu olsa da, öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, ani tekliflere ve ilişkilerinizle ilgili sürpriz gelişmeler yaşamaya açık bir enerjiden geçmektesiniz.

5 Şubat 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yönsüzlük ve huzursuzluk duygusu sona eriyor. Duygusal açıdan rahatlayacağınız bir gündesiniz. Romantik konularda hassasiyetler olası. Pozitif bilinirlik, güvenli alan ihtiyacınız açığa çıkıyor.

5 Şubat 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün hayatınızdaki ciddi konuları bir kenara itin ve kendinizi şımartın.Uzun zamandan beri uğraştığınız aile içi diyaloglar ve baskıcı tavırlar bugün sizden uzak dursun. En sevdiğiniz konu ya da kişiyle vakit geçirin. Bir hobiyi hayatınıza dahil etmekten mutlu olun. El becerilerinizi keşfedin. Güzelliklere odaklanın.

5 Şubat 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaratıcılığınız sınırlarını zorlamaya, hayaller yaratarak görevlerinizi yerine getirmenizi engellemeye başlayabilir. Eğer imkanınız varsa, vaktinizi yaratıcı faaliyetlere ayırın. Böylece, konsantre olamadığınız işleri halletmek için çabalamaz, yaratıcılığınızı da değerlendirmiş olursunuz.

5 Şubat 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 29' 53" R
Ay
Koç
09° 40' 04"
Merkür
Koç
19° 48' 43"
Venüs
Boğa
07° 26' 31"
Mars
Koç
03° 45' 05"
Jüpiter
Boğa
25° 10' 52"
Satürn
Balık
17° 01' 17"
Uranüs
Boğa
22° 38' 51"
Neptün
Balık
29° 03' 41"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 57' 00"
Lilith
Başak
23° 55' 04"
True Node
Koç
15° 24' 42"
Son Güncelleme : 05/05/2024 15:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>