Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Kasım 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kesin kararlı biri oluşunuz sosyal yaşamınızda birçok kilidi açabiliyor. Ama aşk yaşamınızda farklı bir kişilik sergiliyor, tutuk davranıyorsunuz. Gönül meselelerinde yalnızlığınızı artık bitirmelisiniz.

Bugün önemli bir ziyaretçiniz olabilir. Bu ziyarette sizi haftalarca düşündürecek bir teklifle karşılaşacaksınız. Zamana yaydığınız bazı projeleriniz biraz çabukluk gerektiriyor.

Paranın kıymetini bilmeniz yönünde aldığınız uyarılar, sizi düzeltmeye yönelik. Son zamanlarda iyice belirginleşen küçük bazı zaaflarınız, bu zor dönemde ilişkilerinizi aşındırabilir.

Önemli fırsatların kapısı önünde duruyorsunuz. Bu fırsatların karşılığında sizden beklenenleri iyi tespit etmelisiniz. Bugünlerdeyaşamınızdaki randevularınız özel bir dikkat gerektiriyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünler içinde bazı tanışmalar, sizin için oldukça anlamlı olabilir. Kısa gezintiler genel motivasyonunuzu arttıracak. Aile içinde, fazla dert etmemeniz gereken anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. İç dünyanızda kendinizle, barışık olmanın ötesinde bir ilişki içindesiniz. Çok kendinize dönük biri olarak da betimlenmenizi, bazı durumlarda övgü kabul edip yanlış yapıyorsunuz.

12 Kasım 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, saat 05:38 Merkür-Neptün olumlu görünümüyle Çarşamba gününe uyanacağız. Bu enerji, sağlığınız, düzenlemek istediğiniz işlerle ilgili hassas düşünmenizi sağlar. Kolay kolay vazgeçemeyeceğiniz ne varsa, onu elinizde tutmak istediğinizi gösterir.  Korumaya, şefkat göstermeye çalışırsınız.  İstersiniz ki, bir zarara uğramayayım,  hayal kırıklığı yaşamayayım. Bu görünüm, zihinsel anlamda sizi geliştirir.  Derinlikli düşünmenizi sağlar. Geçici mutlulukları değil, bilhassa uzun soluklu olanlara değer vermenizde yardımcıdır. Saat 09:38 Ay-Venüs olumlu görünümü, para ve ilişki meselelerinde bir hayli tutkulu davranmaya işarettir. İlişkide bir taraf bağımlıdır. Diğer taraf beraberliği mücadele alanı olarak görür. Hassasiyet yoğundur.  Kimi çiftler bu görünümden, faydalı yönde istifade ederler.  Birbirleriyle güç birliğinde bulunurlar. Bir taraf mali yönden diğer tarafanlamında destek verir. İşte böyle bir ilişki zenginleştiricidir. Bazı Teraziler bu görünüm altında bireysel anlamdave parasal konular üzerinde dikkatle dururlar. Rahata ermek için canla başla mücadele etmeye karar verirler. Saat:11:16 - 20:44 arasında Ay boşlukta ilerleyecektir. Nelere dikkat edeceğimizi birlikte gözden geçirelim. İş ilişkilerinde öncelikle güvensizlik duygusu üzerinizde hakim olabilir. Mücadele etmek isteğiniz azalır. Eğer son günlerde birisiyle anlaşmazlık yaşadıysanız ve bir de aynı ortamda iseniz, bugün sözcükler dilinizin ucuna gelir. Ancak dışa yansıtamadığınız için sıkılırsınız. Aslında yansıtamamak iyidir. Fakat sizde baskı yaratabilir. Artık elden geldiğince sakin olmaya çalışacağız. Bugün benim tavsiyem her zaman yaptığınız işlerinize devam etmek. Ailevi konularda biraz gerginlik yaşanabilir veya siz hassas düşünürsünüz. Durumları sübjektif bakış açısıyla ele alma riskiniz yüksek. Eh bazı kişiler sizin gibi düşünmeyince alınabilirsiniz. İş meselelerinde ben dikkatli olmanız, notlar almanız, birine söz vermeden önce bir daha düşünmenizden yanayım. Saat 20:44 itibariyle etkili olacak Ay-Aslan burcu geçişi günün tümünde ön planda olacaktır. Bu sayede, kişiliğinizi ve yaratıcı olan güçlerinizi ortaya koyabilmeniz mümkün. Yani sizi ışıklandırıyor ve doğru yolu keşfetmeniz için rehberlik ediyor. Kendimizle barışık  ve hayata sevgiyle yanaştığımız bir hafta olsun. Can-ı gönülden sevgilerimle,

12 Kasım 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dengelerinizi korumak için, bazı fedakarlıkların gündeme geleceğini bilmelisiniz. Takıntılı düşünceleriniz yapmanız gereken işlerin gecikmesine neden oluyor. Garantili işlerden hoşlandığınız için, yeni başlangıçlar konusunda tereddütlü davranmak zorunda kalıyorsunuz. Ay yaratıcılığınızı arttırma konusunda size gereken desteği veriyor.

12 Kasım 2014, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal sorunlar geleceğinizle ilgili kaygı duymanıza neden olabilir. Olan biten net şekilde ortaya çıkana veya değişiklikler gözle görünür hal alana kadar uyumsuzluktan ve sinirli tepkiler vermekten kaçınmalısınız. Maddi durumunuzu veya yeteneklerinizi daha iyi kullanmanıza olanak sağlayacak değişiklikleri kapsayan başlıklarda farklı kararlar alabilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Dün dile getirdiğim, Mars Plüton kavuşumunun gergin etkileri devam etmesine rağmen, bugün yaratıcılığımız yüksek ve duygularımızı ya da acılarımızı paylaşmak istiyoruz. Ruhsal ve mistik konulara ilgi artarken, ilişkiler daha fazla ciddiye alınıyor, kuvvetli sevgi bağları kurma ihtimali ve ihtiyacı artıyor. Belli konulardaki niyetlerimizi göstermemiz gereken günlerdeyiz. Her ne kadar bu konuda gereken cesarete sahip olmasak da, belli dozda bir isteksizliğimiz bulunsa da veya harekete geçebilecek enerjimiz olmasa da; eğer net şekilde fikirlerimizi, duygularımızı ya da planlarımızı ifade edebilirsek veya işlerin peşine düşersek yakın gelecekte bu adımlarımızın karşılığını alabiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

12 Kasım 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Başarılarınızın duyulması yönünde olumlu gelişmeler gözüküyor. Gün içinde bulunacağınız ortamlarda çalışmalarınızla öne çıkma fırsatı yakalayabilirsiniz. Önemli bir toplantıda sunum yapabilir veya mesleki bir organizasyona konuşmacı olarak katılabilirsiniz. Aileye ve anneye dair konularda aşırı hassas olabilirsiniz.

12 Kasım 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

DUYACAĞINIZ bir kaç söz sakın canınızı sıkmasın. Meyve veren ağaç taşlanır unutmayın. Doğru bildiğiniz yolda ilerlemeye devam edin.

12 Kasım 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğle saatlerine kadar, özel meselelerinizi hal yoluna koymaya çalışacaksınız. Aksiliklerle karşılaşabilirsiniz, moralinizi bozmayın. İşlerinizin başına döndüğünüzdeyse adapte sorunu yaşayacaksınız; lakin kısa süre sonra da o ruh halinden kurtulacaksınız. Tüm bir akşamı, ailenize ayırmaya bakın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başarınızla büyük ilgi çekiyorsunuz. Bunun tadını çıkarın. Gelecekte de önemli projelere imza atacaksınız. Hafta sonlarını evde başbaşa geçirmek, ilişkinizin yoluna girmesini sağlayacak. Yalnızsanız, kabuğunuzdan çıkmalı ve sosyal faaliyetlerde bulunmalısınız.

12 Kasım 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 25' 00" R
Ay
Terazi
05° 29' 15"
Merkür
Boğa
04° 10' 02"
Venüs
Boğa
23° 54' 12"
Mars
Koç
13° 58' 43"
Jüpiter
Boğa
28° 20' 01"
Satürn
Balık
18° 00' 41"
Uranüs
Boğa
23° 25' 24"
Neptün
Balık
29° 24' 20"
Plüton
Kova
02° 02' 37"
Chiron
Koç
21° 39' 09"
Lilith
Başak
25° 24' 03"
True Node
Koç
14° 56' 22"
Son Güncelleme : 19/05/2024 00:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>