Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ekim 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ay ın yaptığı rahat etkiler aşkta hoş ve sürpriz sayılabilecek gelişmeler getiriyor. Yalnız, içinizde duyacağınız heyecanla aşırıya kaçabilir, enerjinizi dengelemede güçlük çekebilirsiniz.

Kendinizi yorgun ve bitkin hissetseniz de elinizdeki işleri bitirmek durumundasınız. Biraz daha dişinizi sıkarsanız işiniz yola koyulacak sizde rahat bir nefes alacaksınız

Kişisel gelirinizi ve parasal durumunuzu etkileyen hızlı gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Ani kararlar ve riskler sözkonusu olurken daha dikkatli olmalısınız. Eğer borç alacak ilişkileriniz varsa çok daha dikkatli olmalısınız.

Dikkatli ve temkinli olmanız gereken bir gündesiniz. Kolayca kontrol edip sonucunu kestiremediğiniz gelişmeler sizin için sorun olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşamınızda değişiklik yapmak için girişimlerde bulunabileceğiniz bir gün. Enerjinizi doğru yönlendirmeyi başarırsanız her istediğinizi gerçekleştirebilirsiniz. İletişim konusunda yoğunluk yaşayabilir fakat bundan rahatsız olabilirsiniz. Beklediğiniz haberlerin gecikmesi veya ziyaretlerinizin ertelenmesi mümkün. Alacağınız kararlarda dışsal koşullar ağır basarken büyük kararsızlık çekebilirsiniz. Yerine getirilmeyen sözler ya da gecikmeler de yıpratıcı olabilir.

14 Ekim 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 02:30 itibariyle etkili olacak Ay-Yengeç burcu seyri altında, pek öyle kendinizi ifade etmek istemezsiniz. Anlayan anlar halimde diye düşünürsünüz.  Hatta bazı anlarda, oldukça kırılganlaşırsınız. İsteklerinizi elde etmek için öne atılmak yerine,  olursa olur diyerek tepkisiz kalırsınız. Kendinizi huzurlu hissetmeniz için,  her şeyin dört dörtlük olması gerekir.  Sözgelimi yeni birdüşünürsünüz. Ancak  öyle kriterleriniz vardır ki, buna uygun birbulmak kolay değildir. Sevdiklerinize düşkünsünüzdür. Fakat onlar bir adım atmadan, yüreğinizdekileri paylaşmazsınız. Saat 11:33 Venüs-Jüpiter olumlu görünümü sizler için gayet olumlu bir enerjidir. Sosyal yaşantınızı renklendiren, kendinizden söz ettiren, insanların ilgisini kolaylıkla çekmenizi sağlayan bir ışıltıdır. Başkaları sizin hakkınızda güzel konuşur, sizi hayranlıkla izlerler. Giydiğiniz her şey üzerinize yakışır. Söylediğiniz her söz alkışlanır, anlamlı bulunur. Güzel olan duyguların, hayatı kucaklamanın, kişisel anlamda her şeyden zevk almanın işaretçisidir. Sizi payelendiren, geçmişte yaşanılan zorlukları unutmanızı sağlayan bir kuvvettir. Seyahate çıkmanın, ne zamandır yapmak istediklerinizi öne sürmenin, projelerin, görüşmelerin de olumlu şekilde sonuçlanmasını sağlayan destekleyici bir enerjidir. Saat 12:18 Ay-Neptün görünümü, çıkarlarınız konusunda hassas, uzun vadeli ve bencil düşünmenizi sağlayabilir. Ancak bu ölçüyü kaçırmadığınız müddetçe gayet doğaldır. Mantıklı olana yönelmek, kafanızın içindeki mükemmellik sınırını tekrar gözden geçirmek yararlı olur. Günün şansı, bereketi, güzelliği sizlerle olsun. Elinizi attığınız her işte mutluluk, başarı ve huzur dileklerimle,

14 Ekim 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay tepe evinizde ilerliyor. Mesleki anlamda ses getirecek olaylar zincirini başlatabilirsiniz. Araştırmacı yönünüzü, geçmiş deneyimlerinizle birleştirecek yeni olaylar gündeme gelecektir. Birlikte çalıştığınız kişilerin uyumu sizin için çok önemli. Gerekli kişileri bir araya getirerek, istediğiniz kaliteyi sağlayabileceksiniz.

14 Ekim 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İyi bir plan yapabilirseniz, kafa karıştıran tavsiye ve önerileri birbirinden ayırmanız daha kolay olabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Belli konularda kolay karar verdiğinizi veya seçilmiş ya da önünüze getirilmiş yollardan birinden gittiğinizi düşünerek zaman kaybedebilirsiniz. Oysa şu noktada, halledilmesi gereken çokvar! Ya da mevcut düzenlemelerden karlı çıkmanın veya kendini kurtarmanın yollarına odaklanmak en iyisi.

14 Ekim 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kariyer hedefleriniz ve tanınma konuları öne çıkıyor. Başarılı olma isteğiniz artacak. Üstlerinizle olan iletişiminizde diplomatik bir dil kullanmak faydalı olabilir. Çalışmalarınızda detayları kaçırmamaya dikkat edin. Gün içinde anneye ve anneliğe dair bir hareketlilik yaşayabilirsiniz. Biraz fazla korumacı davranabilirsiniz.

14 Ekim 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AŞK: İlişkinizi geçmişe göre kıyasladığınızda bugün çok yol kat etmiş görünüyorsunuz. En büyük özelliğiniz ona karşı kendinizi yenilemek ve huzurlu ortam yaratmanız. Sevdiğiniz kişi de bu duruma kayıtsız kalmıyor. PARA: Kişilik çatışmalarından uzak durun. Finansal konuları gözden geçirerek kendi işinizle uğraşın. İş arkadaşlarınızın huzurunu kaçırıyorsunuz. SAĞLIK: Gergin ortamlardan uzak kalmaya bakın, yoksa sinirleriniz gerilebilir. Bu da ağır yapar.

14 Ekim 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğle saatlerine kadar, özel meselelerinizi hal yoluna koymaya çalışacaksınız. Aksiliklerle karşılaşabilirsiniz, moralinizi bozmayın. İşlerinizin başına döndüğünüzdeyse adapte sorunu yaşayacaksınız; lakin kısa süre sonra da o ruh halinden kurtulacaksınız. Tüm bir akşamı, ailenize ayırmaya bakın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni bir günde çok büyük gelişmeler beklemeyin. Elde edeceğiniz kazançlar yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin. İlerlemek ve atılım yapmak için uygun bir zaman değil. Şu sıralar yakın çevrenizle ilgili ilişkileriniz ağırlık kazanacak .

14 Ekim 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 10' 44" R
Ay
Yay
24° 29' 08"
Merkür
Koç
16° 13' 33"
Venüs
Koç
28° 09' 02"
Mars
Balık
27° 56' 30"
Jüpiter
Boğa
23° 25' 07"
Satürn
Balık
16° 22' 08"
Uranüs
Boğa
22° 12' 56"
Neptün
Balık
28° 50' 13"
Plüton
Kova
02° 05' 55"
Chiron
Koç
20° 31' 40"
Lilith
Başak
23° 04' 52"
True Node
Koç
15° 27' 06"
Son Güncelleme : 28/04/2024 02:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>