Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Eylül 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Klasik, kuralına, kitabına uygun bir beraberlik içindesiniz. Uzun bir süredir ilişkinizden çok şeyler beklemiyor, küçük mutluluklarla yetiniyorsunuz. Böyle sürdürmeye de kararlı görünüyorsunuz.

İş hayatınızdaki ilişkilerin içinde belli bir ağırlığınız var. Sorulan, danışılan, dert açılan biri konumundasınız. Ama bu konumun sizi gitgide bazı sorumluluklar altına sokmaya başlaması gözünüzü korkutuyor.

Yakında parayla ilgili büyük bir haberiniz var. Siz bu haberin olumlu tarafına hazırlıklı görünüyorsunuz. Bu haber, sizin umduğunuz kadar olumlu gelmeyecek gibi görünüyor. Ama yine de içinde barındırdığı bir sevinç var.

İşinizle ilgili sizin için çok önemli, ama aynı zamanda da sevimsiz biriyle bir görüşmeniz olacak. Bu görüşmeye bilenmiş olarak gideceksiniz. Duygusal bir tavır size çok şey kaybettirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hummalı bir bekleyişin içindesiniz. Bu bekleyişe bağladığınız irili ufaklı, ama bir sürü umudunuz var. Bu yüzden bugünlerde fazlasıyla heyecanlı bir görüntü içindesiniz. Yine bu yüzden hafta sonu çağırıldığınız bir geziyi reddettiniz. Akşama yakın başınız biraz kalabalık olacak. Bu kalabalığın içinde alacağınız bir eleştiriye sert tepki vereceksiniz.

14 Eylül 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 04:31 Merkür-Neptün karşıtlığı, bir çok mesele üzerinde titiz ve oldukça dikkatli düşünmeniz nedeniyle kafanızın karışmasına ve bu yüzden de kendinizi yeterli derecede mutlu hissedememenize yol açabilir. İşte bu durum, bilhassa bağışıklık sisteminizi zorlayarak, en ufak bir meseleyi dahi gözünüzde büyütmenize, hayal kırıklığı yaşadığınızı düşünmenize yol açar. Yapmanız gereken, meseleleri sakin ve gayet akıllı bir şekilde ele almaktır. Kararlılık çok önemli. Ne yaptığınızı bilmeniz gerekiyor. Bu görünüm aslında yaratıcı kabiliyet ve ideallerinizi gerçekleştirme yönünde yararlıdır. Ancak siz rüzgara kapılmış gibi kendinizi bırakmış bir kader mahkumu gibi kendinizi değerlendiriyorsanız mutsuz olursunuz. Kendinize uğraşılar edinmeli, çalışıyorsanız akıllı hedefler belirlemelisiniz. Saat 06:58 Ay-Pluto görünümü, görünüm etkisinde, biriktirme ve kazanma olgularını çok daha fazla önemsememizi sağlıyor. Boş işlere ayıracak zamanımız yoktur. Benim bugün size tavsiyem aklı başında düşünmeniz ve yarar-zarar hesabınızı iyi yapmanızdır. Saat 07:33 Ay-Jüpiter kavuşumu, kavuşum etkisinde, maddi-manevi açıdan çıkarlarımızı korumak, güçlenmek ve değerlerimize sahip çıkmaktan yanayız. Günlük hayatın içinde karşılaştığımız her duruma bu bakış açısıyla yaklaşırız. Saat 10:52 Venüs-Kuzey düğüm görünümü, gücümüzü insanlara kabul ettirme ve dış dünyada etkin bir kişi olma arzumuzun işaretçisidir. Gözümüz kimseyi görmez. Birileri bizim ilkelerimize ters düştüğünde sertçe tavır alırız. Ancak bu görünüm bize, sakin olmamızı bilinçli hareket etmemizi söylüyor. Çünkü pire için yorgan yakmanın anlamı yok. Akıllıca ve şartlara göre hareket edersek zaten başarılı oluruz. Saat 11:54 Güneş-Ay olumlu görünümü mantıklı bir şekilde hareket etmenizi, sorun yaratan noktaları eleyip temizlemenizi sağlıyor. Bazı kişilerin ne kadar ucuz düşündüğünü ancak buna rağmen ayakta kalmanın huzurunu duymanızda size rehberlik ediyor. Gönülden sevgilerimle,

14 Eylül 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, öğle saatlerinden sonra boşlukta hareket edecek. Karakterine uygun bir açık sözlülük bugün iletişim kuracağın kişilere de yansıyor. Ancak dozunu ayarlaman konusunda uyarmalıyım seni çünkü bazen tarz değiştirmek durumunda kalacağın zor durumlar olacak. Çalışma ortamındaki bazı kişilerin, hem suya sabuna dokunmayıp hem de sürekli söz söylemeye çalışmalarına sinirlenebilirsin. Hayatına dair en anlamlı kararları almaya başladığın önemli bir süreç başlıyor. İlişkisi olan ya da evli bir Terazi burcuysan, geçmiş bazı sorunları yeniden masaya yatırmak zorunda kalabilirsin. Ayrıca bugün değer verdiğin insanlara ihtiyaç duydukları konularda yardımcı olmak isteyebilirsin.

14 Eylül 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eski bir ilişkinizin gündeme gelmesi üzerine geçmiş defterlerin ortaya dökülmesi durumları söz konusu olabilir. Bu konular üzerinde durmamanızı ve önünüzdeki güzel günlere olan inancınızı yitirmemenizi tavsiye edebiliriz.

14 Eylül 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün maddi durumunuzla ilgili kendinize yeni kaynaklar bulmak isteyebilirsiniz. Fakat kontrolünüz dışında gelişen olaylar finansal krizler yaşamanıza sebep olabilir. Bu konuda alternatif plan yapmanızda yarar var. Yeteneklerinizi ve hayal gücünüzü geliştireceğiniz konulara yönelebilirsiniz. Riskli konular gündeminize gelebilir.

14 Eylül 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

HER konuda geçmişe göre ilerleme kat ettiğinizi görmek size iç huzurun kapılarını açacak. Yalnızken daha rahat hisseden sizler kalabalık gruplar içinde daha da bunalabilirsiniz.

14 Eylül 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, ruhsal ve bedensel olarak iyileşme dönemine giriyorsunuz. İş hayatınızda olası problemler yaşayabilirsiniz. Bir hastalığınız varsa ameliyat olabilir, ruhsal olarak gergin hissettiğiniz bir dönemde iseniz biraz yalnız kalıp, sakinleşerek fiziksel ve mental olarak iyileşme dönemine girebilirsiniz. Meditasyon ve enerji çalışmalarından bu süreçte faydalanabilir, geçmişte çözümleyemediğiniz bir konunun tekrar karşınıza çıktığını fark edebilirsiniz.

14 Eylül 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendinizi son derece güçlü hissedeceksiniz. Başarılı çalışmalar yapabilir, sevdiğinizin desteğini alabilirsiniz. Şaşırtıcı istekler içinde bulunabilir ve bunları gerçekleştirmek için harekete geçebilirsiniz.

9 Eylül 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın Akrep burcundaki seyahati dış dünyayla olduğu kadar iç dünyanızdaki dinamiklerle de bağlantı kurmanıza aracılık edecek. Şifacılık yeteneğinizi keşfedebilir ya da öngörüsü açık olan bir kadından gelecek hakkında bilgi edinebilirsiniz. Kazancınızın bereketini artırmak için bolluk olumlaması yapın. Meditatif enerjilerle şifalanın.

14 Eylül 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son derece hareketli olacağınız bir dönemdesiniz. Önümüzdeki haftalarda büyük bir çıkış yapacaksınız. Dikkatli olmanız gereken konuların başında ise maddi durumunuz geliyor. Ödemeniz gereken bir borç, faturalar derken elinizden umduğunuzdan fazla miktarda çıkabilir.

14 Eylül 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 48' 38" R
Ay
Kova
29° 28' 17"
Merkür
Koç
18° 02' 08"
Venüs
Boğa
04° 01' 38"
Mars
Koç
01° 37' 07"
Jüpiter
Boğa
24° 31' 53"
Satürn
Balık
16° 47' 20"
Uranüs
Boğa
22° 29' 17"
Neptün
Balık
28° 58' 53"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 48"
Lilith
Başak
23° 36' 37"
True Node
Koç
15° 21' 20"
Son Güncelleme : 02/05/2024 20:58

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>