Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Eylül 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu kadar güvensizlikle, bu kadar yoğun duyguları nasıl barındırabildiğinize şaşıyorsunuz. Böylesine yoğun duygular beslediğiniz birine bu kadar güvensiz olamazsınız, bu doğru. Ona hissettikleriniz ve ona duyduğunuz güvensizlik ; bunlardan biri yanılsama, sahici değil. Hangisi olduğunu bulup ona göre davranmanız gerekiyor.

Kuyumu kazıyor, diye düşündüğünüz kişi yavaş, yavaş sonuca yaklaşıyor. Bunun farkındasınız. Kuyuya düşmenizi engelleyemeseniz de, kuyudan hemen çıkabilmenin koşullarını hazırlayabilirsiniz. Bu sizin çok elinizde.

İçinde bulunduğunuz sıkışıklık kalıcı gözükmüyor. Çevrenizde iyi dostlarınız var. Bugünlerde bir satış işiniz olabilir. Bir iki gün içinde bunun haberini alacaksınız, bu sizi rahatlatacak.

Aşk hayatınızdaki kördüğümü bir an evvel çözmeniz gerekiyor. Yoksa onca şey yaşadığınız insanla bir nefret ilişkisi içine gireceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Haftayı biraz problemli kapadınız. Aşk hayatınız,ilişkileriniz, aile ilişkileriniz ; bunların hiçbirinden hafta boyunca yüzünüz gülmedi. İyi bir tatil geçireceğinizi de düşünmüyorsunuz. Aile bağlarınız insanı bunaltacak kadar güçlü. Bu ilişkileri daha sorunsuz yaşayabilmeniz için, karşılıklı olarak birbirinizden daha az beklentili olabilmeniz gerekiyor.

8 Eylül 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler Ay-Aslan seyriyle güne adım atıyoruz. Hayatın güzelliğinin tadını çıkarmakisteriz. İlişkimizi önemseriz ve önemsenmeyi de isteriz. Sevgimizi cömertçe karşınızdaki kişiye ifade edebiliriz ancak takdir edilmeyi de bekleriz. Saat 16:32-17:30 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Bu durum, iyimser düşünmenin önüne geçer. Size göre her şey sanki bir sis perdesinin ardındadır ve sizin bunlara dokunmanız mümkün değildir. Böyle bir durumda hissedilen sıkıntının önüne geçebilmenin yolu, soyut konularla uğraşmak, ruhunuzu dinlendirmek adına kitap okumak, film seyretmek, bir dostunuzla muhabbet etmek iyi gelebilir. Saat 17:30 sonrası Başak burcunda ilerleyecek Ay, sizi dış dünyadan ziyade iç aleminize yöneltir. Ancak bu alanda endişeli bir düşünce şekli hüküm sürer. Hiçbir şeyi beğenmezsiniz, durmadan söylenirsiniz. Sizi kimsenin dinlemediğinden söz edersiniz. Oysaki sakince konuşsanız fikir alışverişinde bulunsanız çevrenizdeki insanlar kayıtsız kalmadığını siz de görürsünüz. Saat 20:58 Ay-Uranüs görünümü, güvenilir ve tatmin edici olanı tercih etmemizi sağlıyor. istikrarsız olandan, kafamızı kurcalayandan uzak duracağız. Saat 21:36 Ay-Satürn görünümü, ailenizin üstünüzdeki etkisini işaret ediyor. Bir büyüğünüzün sorumluluğu sizi zorlayabilir. Bugün onunla ilgilenmeniz gerekebilir. Ev içinde tamirat bakım gibi işleriniz olabilir. Saat 23:38 Venüs-Mars görünümü, ailevi ve evinizle alakalı konuların önemini koruduğunu gösteriyor. Problemlerimize, gerçekçi bir şekilde bakmamız gerekiyor. Geçmişte yaşananları es geçemeyiz. Bu görünüm, iç ve dış dünya ile aramızdaki ilişkinin yeniden dengeye oturtulması için bizi ikaz ediyor. Bu sese kulak vermek lazım. Keyifli bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

8 Eylül 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün çok seri hareket etme isteği içerisinde olduğunu söylemek mümkün değil. İlişkisi olan bir Terazi burcuysan bugün gelecek ile ilgili planlar üzerine konuşurken, dikkatli olmanı tavsiye ederim. Evlilik hazırlığı sürecinde olan bir Terazi burcuysan, düğün yeri ve gelinlik modellerini araştırabilirsin. Yetenekli oluşun ve sanata verdiğin değerle, bugün sanatsal gezilere katılabilirsin. İçinde bulunacağın farklı mekân ve kişiler, günlük rutininden uzaklaşmanı sağlayacak. Parasal olarak biraz daha feraha çıkman, stresli geçen günlerin de etkisiyle, daha fazla alışveriş yapma eğilimini arttırabilir.

8 Eylül 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ev, aile ve yuva yerleşimlerinizde önemli kararlar alma zamanı. Ailenizde üstenmeniz gereken bazı sorumluluklar olabilir. Geçmişten süregelen bazı sorunlarla ilgili netlik kazanabilirsiniz.

8 Eylül 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün arkadaşlarla ve gruplarla bir araya gelmek keyifli ve eğlenceli olabilir. Düşüncelerinizde biraz daha esnek olmalısınız.

8 Eylül 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ALDIĞININIZ kararların arkasında durmanız özellikle hayatınızda biri var ise size olan saygısının artmasına sebebiyet verecek. Aile ilişkilerini onarmaya gideceğiniz bir gün.

8 Eylül 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sizin için önem teşkil edebilecek görüşmelerde yer alabilir, ikili ilişkiler ve özel hayatınızda sürpriz tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Haberleşme, görüşmeler ve yakın çevre ilişkilerinde fırsatlar elde edebileceğiniz bugün, akşam saatlerinde iletişim alanında geçmiş düşüncelere yer vermemeye ve bugüne odaklanarak sevdiklerinizle iletişim kurmaya yönelmeniz faydalı olacaktır.

8 Eylül 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlişkilerde kontrol sizde gibi görünüyor ancak bugün ortaya çıkabilecek gerilim ve tansiyonu da kontrol etmek size düşebilir. Anlayışlı, sabırlı, toleranslı davranmayı ihmal etmemelisiniz.

8 Eylül 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür ile Satürn arasındaki kavuşum, kardeşinizle olan bağlarınızı daha somut bir seviyeye taşımanıza neden olur. Küslükleri ortadan kaldırmak ister ya da iletişim kopukluğuna zemin yaratacak bir olay yaşarsınız. Bu nedenle ağzınızdan çıkan sözleri iki kere düşünün. Geri dönüşü kolay olmaz. Ani bir seyahate çıkabilirsiniz.

8 Eylül 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev ve aile ortamının sıcaklığı ile gerçek bir gün. Arkadaşlarla gezip tozmak yerine evde oturmak ve ailenize daha fazla zaman ayırmak niyetindesiniz. Duygusal bağlamda aşkı bir gurur meselesi yapmayı bırakın. Ancak böyle mutluluğu yakalayabilirsiniz.

8 Eylül 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 09' 07" R
Ay
Balık
19° 21' 59"
Merkür
Koç
18° 51' 38"
Venüs
Boğa
05° 43' 52"
Mars
Koç
02° 40' 60"
Jüpiter
Boğa
24° 51' 20"
Satürn
Balık
16° 54' 21"
Uranüs
Boğa
22° 34' 03"
Neptün
Balık
29° 01' 18"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 25"
Lilith
Başak
23° 45' 49"
True Node
Koç
15° 23' 14"
Son Güncelleme : 04/05/2024 06:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>