Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Eylül 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınız biraz çetrefilli görünüyor. Alnınızın akıyla çıkabileceğiniz ilişkiler içinde değilsiniz. Ama dürtülerinize gem vurup zararın neresinden dönerseniz o kadar karlı olacaksınız.

Mesleki yeterliliğinizi başka bir yerde kullanma düşünceniz var. Çalıştığınız yerde ekonomik kriz gerekçesiyle istismar edildiğinizi düşünüyorsunuz. Birkaç güne kalmadan yaşayacağınız bir gelişme bu düşüncenizi erteletecek.

Sonunda sıkı bir para idarecisi oldunuz. Neredeyse kılı kırk yararak yaşıyor, sizin savurganlığınızı bilenlerin gözlerini yaşartıyorsunuz. Yakında hiç beklemediğiniz bir masrafa gireceksiniz.

Attığınız bir yanlış adımı, ikinci bir yanlış adımla düzeltmeye çalışıyorsunuz. Sizi bu konuda ısrarla uyaran birisi var. Onu dinlemeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir konuda son derece hatalı bulduğunuz bir arkadaşınızı son kez uyarmayı düşünüyorsunuz. Ama bu konuda sizin de bir hatanız var ; konuyu bütün detaylarıyla bilmiyorsunuz. Bu davranışınızla ilgili ilerde yaşayacağınız bir pişmanlığınız olabilir. Bu akşam pek istemediğiniz konuklarınız olacak. Ama yine de hoş bir akşam geçireceksiniz.

9 Eylül 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler 9 Eylül saat 21:02 Başak Burcunda doğacak Yeniay, Merkürün-Başak burcu geçişiyle, her meseleyi oldukça dikkatli şekilde incelemenizi, titiz düşünmenizi sağlıyor. Özellikle yeni bir proje, planlamada iyi bir hazırlık dönemi diyebiliriz. Sağlığınızla ilgili bakım, tetkik, araştırma, kontroller için uygun bir zamandasınız. Önümüzdeki bir ay boyunca, merak ettiğiniz konularda bilgi sahibi olabilirsiniz. Yanılmamak ve doğru ilerlemek hangi konuda olursa olsun, bütünden ziyade detaylara bakınız. Çünkü bu sayede aksayan, yolunda gitmeyen, tatmin edici olmayan işleri tespit etmiş olursunuz. 16 ve 21 Eylül tarihlerinde yarım kalan işlerinizi bitiriniz. Hangi konuda başarılı olmak istiyorsanız o konuya odaklanırsanız, elinizden hiçbir şey kurtulmaz. 23 Eylül sonrası Merkür burcunuzda ilerleyecek. Böylece çevrenizle bağınız güçlenecek. Uyum, denge, güzellik, huzur ve ılımlılık sizi rahatlatacak. Bu tarihe kadar bazı meseleleri kafanıza takabilirsiniz. Hatta endişeli olabilirsiniz. Bunu olumsuz görmeyin. Bilakis, iyi niyetinizden istifade etmelerine izin vermemiş olursunuz. Mutlu pazarlar dileğimle,

9 Eylül 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Yeniay gerçekleşiyor. Aklının ve duygularının karışık olduğu hassas günlerden geçerken birilerinin hayatına müdahale edip, kararlarına yönelik yorum yapması canını sıkacak. İlişkisi olan bir Terazi burcuysan, sevdiğin kişiyle doğa yürüyüşüne çıkabilir, otantik gezilere katılabilirsiniz. Bir araya geleceğin arkadaşlarınla hem çok eğlenecek hem de ortak bazı kararlar alacağınız konuşmaların önünü açacaksın. Sosyal medyada bir süredir takip ettiğin kişinin sana ulaşma çabasına cevapsız kalmayacaksın. Evli bir Terazi burcuysan, eşinin kıskanç ya da kısıtlayıcı tavırları karşısında ne yapacağını şaşırabilirsin. Bu duruma artık dur demen gerektiğini fark ederek önemli konuşmalar yapabilirsin. Akşam saatlerinde davetsiz bir misafir ile karşılaşabilirsin.

9 Eylül 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün içinizdeki bazı korkularla karşılaşabilir ve bu tuzaklar içinde kaygılı bir ruh haline bürünebilirsiniz. Endişe ve kaygılarınızı bir kenara bırakarak ve insanlarla aranızdaki mesafeyi koruyarak özgüveninizi güçlendirebilirsiniz.

9 Eylül 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Başak burcundaki yeniay bazı hassasiyetlere ve beklemelere işaret etmekte. Duygusal açıdan daha pozitif olmaya bakmalısınız.

9 Eylül 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

UZUN zamandır ihtiyacınız olan neşeli bir döneme geçeceksiniz. Partnerinizle istediklerinizi yapabilir, keyifli planlarınıza dostlarınızı da ekleyebilirsiniz.

9 Eylül 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün gerçekleşen yeni ay bilinçaltınızda, ruhunuzda yepyeni uyanış ve farkındalıklara işaret edebilir. Anlamlı rüyaları, güçlü sezgi ve hisleri beraberinde getirebilir. Ayrıca bugün burcunuzun yöneticisi olan Venüs burç değiştiriyor, maddi konularda şanslı bir döneme adım atabilir, güçlü ve mücadeleci olabilirsiniz.

9 Eylül 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendinizi son derece güçlü hissedeceksiniz. Başarılı çalışmalar yapabilir, sevdiğinizin desteğini alabilirsiniz. Şaşırtıcı istekler içinde bulunabilir ve bunları gerçekleştirmek için harekete geçebilirsiniz.

9 Eylül 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başak burcunda meydana gelen Yeni Ay, size gizli bir aşk ilişkisinin haberini taşıyabilir.Size önceden gönlünü açamayan biri ilanı aşk edebilir. Ya da hiç ummadığınız iki kişinin arasındaki duygusal ilişki ortaya çıkar. Yönetici gezegeniniz Venüs'ün de bugün Akrep burcuna geçmesi ile size gizli bir ilişki yaşama potansiyeli taşır.

9 Eylül 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Birkaç işi de birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı sürprizler sizi bekliyor olabilir. Bunlar genelde olumlu sürprizler ve duyduğunuzda hoşunuza gidecek olan gelişmeler. Parasal konularınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı.

9 Eylül 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 55' 35" R
Ay
Balık
01° 10' 22"
Merkür
Koç
18° 06' 07"
Venüs
Boğa
04° 10' 28"
Mars
Koç
01° 42' 38"
Jüpiter
Boğa
24° 33' 34"
Satürn
Balık
16° 47' 57"
Uranüs
Boğa
22° 29' 41"
Neptün
Balık
28° 59' 05"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 12"
Lilith
Başak
23° 37' 25"
True Node
Koç
15° 21' 28"
Son Güncelleme : 02/05/2024 23:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>