Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Eylül 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

İnsanlara bu konuda pek güvenli yaklaşmıyorsunuz. Bu güne kadar hep biçimini, süresini kendinizin belirlediği ilişkiler yaşadınız. Aşkı banko bir oyun sandınız. Beraberlik sırasındaki şaşkınlıklar, bazı düş kırıklıklarıyla hemen valiz toplanmayacağını kavrayamadınız.

Kronikleştiğini düşündüğünüz bir takım problemli ilişkileriniz var. Bu ilişkiler sizin için fazla bir anlam taşımadığından, düzeltmek için bir çaba içine girmiyorsunuz. İnceldiği yerden kopmasını bekliyorsunuz.

Hesabınızı iyi bildiğiniz söyleniyor. Bunu bir övgü gibi düşünmüyor, rahatsızlık duyuyorsunuz. Bir para haberiniz olacak. Bazı açıklarınızı kapatabileceğiniz için sevineceksiniz.

Bir kalabalıkla paylaştığınız bir sıkıntının içindesiniz. Sıkıntı üzüntüye dönüşebilir. Bu kalabalığın içinden sıyrılmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Güvenli bir hayat istiyorsunuz. Bu yüzden hayata sağlam kementler atmaya çabalıyorsunuz. Huzur bozucu bir gerginlik içinde huzuru arıyorsunuz. Hayatın neşeli taraflarını kaçırıyorsunuz. Bugün önceden aldığınız bir kararı uygulamak istiyorsunuz.. Karar aşamasına birlikte geldiğiniz insanları çok iyi tanıyorsunuz. Bu yüzden bu kararı kafanız karışık, sonuca güvensiz bir şekilde vereceksiniz.

12 Eylül 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 01:58-21:15 arasında etkili Ay boşluk süresince, sen ve ben demek yerine biz olmalısınız. Durumunuzu gözden geçirmekte yarar vardır. Saat 10:55 Jüpiter-Pluto görünümü, maddi yönde olanakların, bir desteğin, bir önemli adımın ve oluşumun işaretçisidir. Faydalı bir değişimdir. Size başarı ve içsel anlamda güç kazandırır. Aile olmak, yuva kurmak, geleceğinizi garanti etmek fırsatıdır. Kazandırıcı yatırımın göstergesi olduğu gibi, maddi açıdan sizi güçlendiricidir. Bir işin kurulmasında, ailenizin büyümesinde, birortaklığında, bir miras-hukukla ilgili konularda destekleyicidir. Bir teklif alabilirsiniz. Size ait bir mal ve mülkle ilgili bir karar verebilirsiniz. Bu finansal yönden gayet olumludur. Saat 12:02 Venüs-Uranüs karşıtlığı, başkalarıyla menfaatleriniz icabı anlaşmanın, değerlerinizi korumanın, kollamanın önemini vurguluyor. İster istemez geleceğinizi düşünecek, hiçbir şeyi riske atmak istemeyeceksiniz. Peki bu durum sorunları bitirecek mi? Hayır ama şimdilik bunu yapmak zorunda kalabiliriz. Krediler, borçlanmalar, alış verişler, hukuki konular dikkatli olmayı gerektiriyor. Önünüzü görmediğiniz yollara sapmayın. Elinizdeki parayı tutun. Hatta durumunuz iyi ise, bunu kimseye söylemeyin. Çünkü bugünlerde herkes kendini kurtarma peşinde olacak. Birileri gelir para ister veya bir teklifte bulunur. Lütfen gerçekçi olun. Kimseye kolay kolay güvenmeyin. Saat 21:15 itibariyle Akrep burcunda ilerleyecek Ay, paraya düşkün olmanın işaretidir. Kazancınızı yükseltmenin, size sağlayacağı konforun, gücün peşindesiniz. Saat 21:52 Ay-Mars görünümü, istediğimiz gibi hareket etmek, özgür olmak, kararlarımızı kendimiz verebileceğimiz güce kavuşmaktır. Mali konularda kısıtlı bir bütçe ile hareket etmek canımızı sıkabilir. Gönülden sevgilerimle,

12 Eylül 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, gün boyu boşlukta hareket edecek. İş yerinde yaşanan sorunlar bugün çalışmanı engelleyecek. Artık güzel bir şeyler olsun diyorsan öğleden sonra alacağın haberler seni fazlasıyla umutlandıracak. Eğerarayışı içinde olan bir Terazi burcuysan başvuru yaptığın yerde çalışan bir tanıdığından gelişmelerin olumlu olduğuna dair haberler alabilirsin. İlişkisini yeni sonlandırmış bir Terazi burcuysan, ortak arkadaşlarının sözleri, doğru karar mıydı acaba? dedirtebilir. Çocukları olan bir Terazi burcuysan, rutin sağlık kontrollerini yaptırman gerekebilir. Dikkat dağınıklığı yaşayacağın bir gün. Gün içinde yaşanan ufak sakarlıklar büyük sonuçlara yol açabilir.

12 Eylül 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevreniz aracılığıyla tanıştırıldığınız kişilere karşı hızlı oluşan duygusallığa kapılmamalısınız. Daha mantıklı davranarak karşınızdaki insanı daha iyi tanıma fırsatına ulaşmalısınız.

12 Eylül 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde eviniz ve ailenizle ilgili konular gündeminizde olabilir. Var olan problemleri bugün rahatlıkla çözmeniz mümkün. Evinizi uyumlu ve dengeli hali getirmek için şans sizden yana olacaktır. Yapmış olduğunuz işlerinizde ortaklı konulardaarkadaşlarınızdan destek alabilirsiniz. İmaj değişikliği için uygun bir günde olabilirsiniz. İkili ilişkileriniz de önem kazanabilir.

12 Eylül 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BOŞA vakit kaybettiğinizin farkına varın ve bir an önce zaman kaybını telafi edin. Bekar Teraziler istediğiniz aşkı yakalayamadım diye dert yanmayın yakında geliyor.

12 Eylül 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aşk hayatınızda ve kendinizi tanıtma alanlarında muazzam olumlu destekler alırken, girdiğiniz her ortamda enerjinizle hemen fark edilecek ve özellikle ikili ilişkilerde başarılı görüşmeler gerçekleştireceksiniz. Seyahat edebileceğiniz bugün, işlerinizin tanıtımını da en iyi şekilde yapabilirsiniz.

12 Eylül 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendinizi son derece güçlü hissedeceksiniz. Başarılı çalışmalar yapabilir, sevdiğinizin desteğini alabilirsiniz. Şaşırtıcı istekler içinde bulunabilir ve bunları gerçekleştirmek için harekete geçebilirsiniz.

9 Eylül 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Evet bugün cazibeniz ve şıklığınız göz kamaştıracak. Etrafınızdaki herkesten aşırı ilgi görürsünüz.İnsanlar size yardım etmek için adeta pervane olurlar. Kalabalıklar arasında farklı tarzınızla hemen fark edilirsiniz. Partnerinizin sürpriz hediyesi sizi mutlu eder. Belki ne zamandan beri gitmek istediğiniz bir seyahat ya da konser bileti olabilir.

12 Eylül 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde zekanızdan yararlanmanız ve tam anlamıyla akılcı olmanız gerekmekte. Süregelen işbirliği varsa karşı tarafın hareketlerine çok dikkat edin. Bir kısmetiniz var bunu kıskanan biri sizinle uğraşacak. Dost sandığınız bu insanın tutumu sizi şaşırtacak.

12 Eylül 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 55' 59" R
Ay
Balık
01° 16' 18"
Merkür
Koç
18° 06' 21"
Venüs
Boğa
04° 10' 58"
Mars
Koç
01° 42' 57"
Jüpiter
Boğa
24° 33' 40"
Satürn
Balık
16° 47' 59"
Uranüs
Boğa
22° 29' 43"
Neptün
Balık
28° 59' 06"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 14"
Lilith
Başak
23° 37' 28"
True Node
Koç
15° 21' 28"
Son Güncelleme : 03/05/2024 00:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>