Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Eylül 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizin için aşk hiçbir koşulda sorun edilmeye deymez bir duygu. Çok önemsenen kalıcı değerlerin aşka yerini kaptırma korkularını anlayamıyorsunuz. Ama çevrenizdeki imajınız böyle değil. Aşk için her değeri harcayabileceğiniz düşünülüyor.

İşlerin birikeceği endişesi taşıyorsunuz. Çok yoğunsunuz. Ama altından kalkacaksınız, önünüz açılıyor. Aklınızdaki bir işle ilgili çok sabırlı davrandınız, çok beklediniz, ama yakında bunun karşılığını alacaksınız.

Asla ödeyemeyeceğinizi düşündüğünüz büyük bir ödemeyi vaktinde yaptınız. Bu sizi çok rahatlattı. Genel olarak iyi bir durumdasınız. Bu günlerde bir satın alma olayında büyük bir harcamanız olacak.

Çok şey borçlu olduğunuz insanların yaşamına duygusal bir katkıdan başka katkı koymuyorsunuz. Oysa koşullarınız çok elverişli.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Esasında keşkelerle dolu bir yaşam sürüyorsunuz. Başka insanları sonradan pişmanlıkla yataklara düşürebilecek türden tercihleriniz oldu. Ama bu özelliğinizden bugünlerde biraz şikayetçisiniz. Yeni tanıştığınız biriyle kısa zamanda dost oldunuz. Bugün onunla çok özel ve uzun bir görüşmeniz olacak. Geleceğe yönelik,dışında bazı ortaklıkların kararını alacaksınız.

11 Eylül 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler 11 Eylül saat:03:56-16 Kasım saat:01:21 tarihleri arasında Mars-Kova burcunda ilerleyecek. Bu süreç bir yanıyla aktif bir şekilde aşkı yaşama arzumuzu diğer yanıyla özgürlük ihtiyacımızı simgeliyor. Bu durumda kolayca aşka kapılarımızı açarız ancak baskı altında kaldığımızda hoşça kal deriz. İlişkilerde arkadaşlık olgusu, farklı bir şeyler yapma isteği ön planda olacaktır. Bireysel yapımızı koruyacağız. Bir başkasının onu ele geçirmesine, yönetmesine izin vermeyeceğiz. Bu Teraziler için çok önemli olacak. Birlikte bir şeyler yapmaktan zevk alacağız. Ancak bir şeyi yapmak istemediğimizde DUR sinyalini vereceğiz. Saat 15:10 Güneş-Jüpiter görünümü, endişeli olduğumuz konuları mantıklı şekilde ele almamız gerektiğini vurgular. Bu sayede her sorun çözüme kavuşur. Sizi rahatsız eden meseleler varsa, bunları yeniden ele almalısınız. Yüzleşmek iyidir. Kaldı ki bu görünüm, bu şekilde yapmanız halinde korkularınızı geride bırakacağınızı söylüyor. Maddi-manevi anlamda kimlere iyilik yapmış, ancak karşılığını görmemişseniz, bundan sonra iyi niyetinizin sınırını daha iyi bileceksiniz. Saat 18:31 Güneş-Pluto görünümü, gücünüzü kanıtlamak, kaygılarınızı giderebilmek, geçmiş bazı meseleleri ele almak, sıkıntılardan kurtulup yenilenmek, ferahlamak arzunuzu işaret eder. Fakat bunu yapabilmek için sakin olmanız gerekir. Oysaki bir hayli endişeli ve tedirginsinizdir. Bu durumda sağlıklı bir karar verebilmek pek kolay olmadığı gibi enerjinizi boş yere harcamış olursunuz. Benim tavsiyem sizi böylesine rahatsız eden, durduran, engelleyen durumları akıllıca ele almanızdır. Keyifli paylaşımlarda ve sevgilerde buluşmak dileğimle,

11 Eylül 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışma ortamındaki rekabetin neden olduğu kötücül davranışlar karşısında, gardını alabilirsin.

11 Eylül 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eş ve ortaklık ilişkilerinizde gizli olan konuların deşifre olması yaşamınızda bazı duygusal krizlerin oluşmasına neden olabilir. Aşk hayatınızla ilgili sosyal çevrenizden duyacağınız eleştirilerden pek hoşlanmayabilirsiniz.

11 Eylül 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönelebileceğiniz bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizin üzerine düşeceğiniz zamanlar var. Yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Gün içinde imaj değişikliği yapmanız mümkün. İkili ilişkileriniz önem kazanabilir. Kendinize zaman ayırmak size iyi gelecektir. Beslenmenize dikkat edin.

11 Eylül 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

HER konuda geçmişe göre ilerleme kat ettiğinizi görmek size iç huzurun kapılarını açacak. Yalnızken daha rahat hisseden sizler kalabalık gruplar içinde daha da bunalabilirsiniz.

11 Eylül 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konulardaki işleriniz ön plana çıkarken, yaşamınızda değer verdiğiniz insanlara kıskançlık, şüphe ve takıntılı duygularla yaklaşmadan varolan sorunların üzerine gitmemeniz gereken bir gündesiniz. Doktor kontrolleri ve evde dinlenmek için ideal zamanda bulunmaktasınız.

11 Eylül 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendinizi son derece güçlü hissedeceksiniz. Başarılı çalışmalar yapabilir, sevdiğinizin desteğini alabilirsiniz. Şaşırtıcı istekler içinde bulunabilir ve bunları gerçekleştirmek için harekete geçebilirsiniz.

9 Eylül 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

15 Kasım'a kadar Kova burcuna yerleşen Mars, size sıra dışı duygusal bir ilişki taşır. Özgür ve isyankar olmak isteyebilirsiniz.Tasarım gücünüz ortaya çıkabilir. Sosyal sorumluluk projelerinde aktif görev almak ruhunuzu besler. Çocuk sahibi olmaya karar verebilirsiniz. Komisyon işlerinde ve spekülatif alanlarda son derece dikkatli olmalısınız.

11 Eylül 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Paranızı dikkatli harcamalısınız. Daha tutumlu olmalısınız. Sonra sıkıntıyı siz çekersiniz. Dış görünüşünüzü şu günlerde epey ihmal ediyorsunuz. Nerede o eski bakımlı haliniz? Çevrenizdekiler buna çok şaşırıyorlar. Kendinize çeki düzen verin ve işinize gereken ilgiyi gösterin.

11 Eylül 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 11' 45" R
Ay
Balık
05° 08' 32"
Merkür
Koç
18° 15' 34"
Venüs
Boğa
04° 30' 59"
Mars
Koç
01° 55' 28"
Jüpiter
Boğa
24° 37' 28"
Satürn
Balık
16° 49' 22"
Uranüs
Boğa
22° 30' 39"
Neptün
Balık
28° 59' 35"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 08"
Lilith
Başak
23° 39' 16"
True Node
Koç
15° 21' 49"
Son Güncelleme : 03/05/2024 06:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>