Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Kasım 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Dışardan bakışla gelen eleştirileri, öğütleri dikkate almalısınız. Evlilik düşüncesi sizi ürkütüyor. Bu korkuyla harika giden ilişkinizi, sorunlu bir ilişki haline getirmemelisiniz.

İşinizle ilgili yeni projeleriniz var. Destek arıyorsunuz. Birkaç güne kalmadan konuyla ilgili olarak başvurduğunuz önemli bir yerden, çok umutlanacağınız haberleriniz alabilirsiniz.

Kazancınız size yetiyor, ama gerekyaşamınızda gerekse aşk yaşamınızda büyük paralara ihtiyaç duyuyorsunuz gibi görünüyor. Daha iddiasız bir tarzla, her şey yolunda gidebilir.

Sevgilinizin yakınlarıyla yakınlaşma çabalarınızın bir çoğu abartılı ve de gereksiz görülebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Rahat kişiliğinizle kapıları kolay açıyorsunuz. Biraz büyükçe hedeflerinizin olması biraz hırslı görünmenize neden olabiliyor. Biraz daha alçakgönüllü yaklaşımlar, birtakım hayal kırıklıklarının önüne geçebilir. Yakında sevinçli haberler alacaksınız. Çok önceden sözünü almış olduğunuz bir isteğiniz gerçekleşecek ve hedeflerinizden birine yaklaşmış olacaksınız.

14 Kasım 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler Saat 09:32 Ay-Venüs görünümü, ailevi konularda kendimizi baskı altında hissederiz. Aslında nazik davranmaya, dengeli hareket etmeye çalışırız ve bize de bu şekilde yanaşılmasını isteriz. Fakat bazı kişiler üzerimize gelirse dayanmamız zor olabilir. Saat 18:13-18:45 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Çok önemli meselelerde hemen karar vermeyelim. Bir mesele üzerinde odaklanmak veya işleri yoluna koymak zorlaşır. Evinizle alakalı yapmayı düşündükleriniz veya ailenizi yakından ilgilendiren meseleler baş sırayı almaktadır. Yeni bir ev kiralamak, satın almak veya hesapta yokken evinizle alakalı bir değişime karar vermemek gerekir. Saat 18:45 Ay-Kova burcu seyir etkinliğinde, aşk hayatınız, sosyal faaliyetleriniz, çocuklarınızla olan ilişkiniz, hayatın farklı yanlarını keşfetme arzunuz bakımından bir hayli istekli olduğunuzu söyleyebiliriz. Sorunlar olsa dahi, bunlarla yüz yüze gelmekten pek hoşlanmazsınız. Elden geldiğince eskiyi geride bırakıp yeniye yer açmak istersiniz. Yenilik anlamındaki aktiviteler sizi bir hayli heyecanlandırır. Farklı yerler görmek, güzel giyinmek, değişimde bulunmak, kendiniz adına sıra dışı bir şeyler yapmaktan zevk alırsınız. İlişkide bulunmaya, sürpriz bir aşk yaşamaya, hedefler tayin ederek bunlara ulaşmaya arzu duyarsınız. Saat 19:00 Ay-Kuzey düğüm karşıtlığı, aşkta aradığımızı bulmak ve mutlu olmak isteğimizi işaret ediyor. Aynı zamanda toplumsal hayatın içinde de yer almaktan yanayız. Hem özel hem genel hayatın içinde, bu karşıtlık bize destek veriyor. Saat 21:05 Ay-Jüpiter görünümü, son derece olumlu bir enerjidir. Aşkı getirir, yaşam sevinci sunar ve yakınlarınızla bağınızı güçlendirir. Yolculuklar, görüşmeler başarılı geçer. Bugünümüz, dünden daha güzel, yarınlarımız her zaman güzel olsun. Kalben sevgilerimle,

13 Kasım 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünden itibaren toplu para gelişleri, yaklaşık bir aydır geçirdiğin ufak çaplı mali krizi hafifletebilir. Kariyerindeki durgunluğa anlam veremiyor olabilirsin ama bu durumun geçici olduğunu bugünden itibaren yaşanacak gelişmelerle sen de göreceksin. Eskide kalan aşklarla deneyimlerin olumsuz sonuçlanmış olabilir, bu yüzden yeni teklifleri ertelemiştin. Şimdi ise tek tek insanlarla iletişim kurma zamanın geldi. Kendini hem atak hem de oldukça cazibeli hissediyorsun. Bu sayede iletişim ağın genişliyor. Eğer birilerinin ilgisini bekliyorsan arzu ettiğin karşılığı göreceksin. Sanatla ilgilenen bir Terazi burcuysan, çalışmalarını uluslararası bir boyuta taşımak isteyeceksin. Bu durum seni yeni araştırmalara iteceği gibi daha orijinal fikirler bulman gerektiğini de fark edeceksin.

14 Kasım 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızda ummadığınız başlangıçlar yapabilirsiniz. Hayatınıza yeni biri dahil olabilir. Beklemediğiniz bazı iltifatlar veya güzel sözler sizi şaşırtabilir.

14 Kasım 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yaratıcılığınızı kullanacağınız işlere yönlenmek isteyebilirsiniz. Kendinizi kolayca ifade edebileceğiniz olaylar yaşanabilir. İşlerinizle ilgili planlarınızda değişiklik yapmak zorunda kalabilirsiniz. Zevk aldığınız şeyler için para harcamak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerin üzerine gidip, sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz.

14 Kasım 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Uzun zamandır ihtiyacınız olan neşeli bir döneme geçeceksiniz. Partnerinizle istediklerinizi yapabilir, keyifli planlarınıza dostlarınızı da ekleyebilirsiniz.

14 Kasım 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, ruhsal ve bedensel olarak iyileşme dönemine giriyorsunuz. İş hayatınızda olası problemler yaşayabilirsiniz. Bir hastalığınız varsa ameliyat olabilir, ruhsal olarak gergin hissettiğiniz bir dönemde iseniz biraz yalnız kalıp, sakinleşerek fiziksel ve mental olarak iyileşme dönemine girebilirsiniz. Meditasyon ve enerji çalışmalarından bu süreçte faydalanabilir, geçmişte çözümleyemediğiniz bir konunun tekrar karşınıza çıktığını fark edebilirsiniz.

14 Kasım 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu yönsüzlük hakim. Aşırı hassaiyet ve kıskançlıktan kaçınmak önemli. Romantik beklentiler karşılanmayabilir. Başkaları için borçlanmaktan kaçının. Çocuklar, yaratıcılık ve aşk alanınız gün boyu hareketli.

14 Kasım 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Son derece yoğun duygular ve olumlu beklentiler içinde bulunduğunuz bir gün. Duygularınızı harekete geçiren bir durumla karşılaşabilirsiniz. Seyahate çıkmak ve ev işleriyle uğraşmak keyfinizi yerine getirecek. Şimdi dostluklarınızı güçlendirme zamanı. Yeni arkadaşlar edinebilirsiniz.

14 Kasım 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde işleriniz yolunda gitmiyor. Hemen umutsuzluğa kapılmayınız. Sabırlı olunuz. Zaten bu da sizin burcunuzun bir özelliği. Hayatta elde ettikleriniz hep sabrınızın sonucu. Duygularınızı kontrol edin. Olaylar karşısında serinkanlı olursanız, artı puan kazanabilirsiniz.

14 Kasım 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 17' 38" R
Ay
Boğa
06° 53' 53" R
Merkür
Koç
21° 15' 46"
Venüs
Boğa
09° 43' 31"
Mars
Koç
05° 10' 32"
Jüpiter
Boğa
25° 37' 01"
Satürn
Balık
17° 10' 19"
Uranüs
Boğa
22° 45' 17"
Neptün
Balık
29° 06' 48"
Plüton
Kova
02° 05' 56"
Chiron
Koç
21° 03' 05"
Lilith
Başak
24° 07' 24"
True Node
Koç
15° 23' 14"
Son Güncelleme : 07/05/2024 12:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>