Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Eylül 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda genel anlamda şanslı olacağınız ve beklentileriniz doğrultusunda gelişmeler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Sevdiğiniz insanla aranızdaki uyum sizi mutlu edecek şekilde olacaktır. Daha çok içinizden geldiği gibi hareket etmek isteyeceksiniz ve duygularınızı samimi olarak ifade edebileceksiniz. Sizi mutlu edecek bazı haberler alabilir yada tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Bugün yeni bir girişimde bulunmak için uygun etkiler altında olacaksınız.

İş yaşamınızda kendinizi olumlu etkiler altında hissedeceğiniz bir gündesiniz. Zihinsel olarak son derece aktif olmanız bir çok konuyu değerlendirmenizle ve bu anlamda sağlıklı sonuçlara ulaşmanıza yol açacaktır. Beklentilerinize ulaşmak için önemli adımlar atabilirsiniz. Kendinizi güçlü hissediyorsunuz ve enerjinizi kullanmak arzusundasınız. Özellikle olaylara karşı sabırsız yaklaşacaksınız ve düşüncelerinizi karşınızdaki insanlara kabul ettirmek sizin için çok önemli olacaktır.

Maddi konularda şanslı etkiler altında olacağınız ve önünüze yeni imkanların çıkabileceği bir gündesiniz. Ancak bu imkanları iyi değerlendirmeli ve sonuna kadar kullanmaya çalışmaya çalışmalısınız.

Çevrenizdeki gelişmelere merakla yaklaşabilir ve araştırma isteği duyabilirsiniz. Aynı anda birden çok işle ilgilenmeniz dikkatinizin dağılmasıyla sonuçlanabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel olarak kendinizi iyi hissedeceğiniz bir gün geçireceksiniz. Fikirlerinizi çevrenizle paylaşabilirsiniz ve bu konuda başarılı olacaksınız. Yeni ortamlara girebilir ve yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Beklentileriniz doğrultusunda gelişmeler olacaktır. Zihinsel olarak son derece aktif olacaksınız ve bir çok konuyu birden değerlendirmeye alabileceksiniz. Ayrıca beklentilerinizi gerçekleştirmek için olumlu çalışmalar yapma fırsatı bulacaksınız. Karşınıza çıkabilecek imkanları iyi değerlendirmelisiniz.

15 Eylül 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler,  iletişim ve haberleşme konularında etkin Ay-İkizler burcu geçişiyle yeni haftaya  adım atıyoruz. Yüksek öğretim, hukuk, yasalar, yabancı ülke ve kültürlerle birebir alakalı işlerin ön planda olduğu bugün, kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmeniz son derece önemlidir. Yüzeysel düşünmekten ziyade durumları etraflıca ele alarak gözden geçirirseniz, hem sorunlarınızı üst konumda bulunan kişilere anlatabilir hem de ne kadar kararlı olduğunuzu gösterebilirsiniz. Saat 07:16 Ay-Venüs görünümü, sözleriniz, davranışlarınızla toplum içinde dikkatleri üzerinize toplayabilirsiniz. Sözünü sakınmaz, kimseye taviz vermezsiniz. Sizin için görüştüğünüz insanlar ve değerli bulduklarınız önemli. Seçici davranmakta ve kaliteli olanı istemektesiniz. Saat 09:44 Ay-Jüpiter görünümü, sizler için aktif zaman dilimidir. Aktif hareket etmek, etrafınızdaki insanlarla  konuşmak, iletişimde bulunmak anlamında etkilidir. İlgi görmekten hoşlanırsınız. İnsanların sizi dinlemeleri, takdir etmeleri, hakkınızda güzel sözler söylemelerinden memnunluk duyarsınız. Saat 14:12 Ay-Uranüs olumlu görünümüyle etrafınızla temasa geçmek, bilgilenmek, bildiklerinizi  başkalarıyla paylaşmak size hem zevk verir hem de etrafınızdaki insanlara örnek olmanızı sağlar. Saat 19:52 Ay-Merkür görünümü, akşam saatlerini hem başkalarıyla iletişimde bulunma hem kendimize göre bir plan yapma ve hem de nazik bir şekilde düşüncelerimizi ifade etme yönünde bize kuvvet sunuyor. Yeni eğitim hayatında tüm ailelere ve öğrencilerimize başarılar dileğimle, Mutlu haftalar ve can-ı gönülden sevgilerimle,

15 Eylül 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yönetici gezegeniniz Venüs, Yengeç'te ilerlemekte ve duygusal boşluklarınızı yeni aşk deneyimlerinle birleştirmek istiyorsunuz. Yakın çevrenizde her en gelişebilecek yeni olaylara hazırlıklı olmalısınız. Değişen durumlarla birlikte sürpriz olaylar da gündeme gelecek.Bugün arkadaşlarınızla hediye alış verişi içinde olacaksınız.

15 Eylül 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir süredir eviniz, özel yaşamınız veya ailenizle ilgili işleri düzene sokmak istiyorsanız, bu haftasonu doğru zamanda olabilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Hedeflerimizi, amaçlarımızı devreye sokmak, hareketlerimizin arkasında durmak, ürün veya planlarımızı sunmak için oldukça olumlu astrolojik etkiler altındayız. Dolayısıyla, tanıtmak, başvurmak, tanışmak, iletişim kurmak ya da teklif etmek başlıklarından hangisi sizi ilgilendiriyorsa perde kapanmadan fırsatları değerlendirmek için güzel bir haftasonu!

14 Eylül 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün düşüncelerin paylaşılması ve kabulüyle ilgili konular öne çıkıyor. Zihinsel açıdan katı yaklaşımlardan sakınmanız gerekiyor. Yeni fikirlere ne kadar açık olursanız sizi zenginleştirecek deneyimler yaşama imkanınız o oranda artacak. Üstelik araştırma ve geliştirmeye dair çalışmalarınızda daha rahat ilerleyebileceksiniz.

15 Eylül 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün unutkanlıklar, küçük sakarlıklar yaşayabilirsiniz. Bütün bunlar size vakit kaybı yaşatabilir. Ayrılık düşüncesi olanlar varsa bunu bir kez daha düşünün.

15 Eylül 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğle saatlerine kadar, özel meselelerinizi hal yoluna koymaya çalışacaksınız. Aksiliklerle karşılaşabilirsiniz, moralinizi bozmayın. İşlerinizin başına döndüğünüzdeyse adapte sorunu yaşayacaksınız; lakin kısa süre sonra da o ruh halinden kurtulacaksınız. Tüm bir akşamı, ailenize ayırmaya bakın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı.

15 Eylül 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 46' 30" R
Ay
Balık
13° 44' 02"
Merkür
Koç
18° 36' 58"
Venüs
Boğa
05° 15' 08"
Mars
Koç
02° 23' 03"
Jüpiter
Boğa
24° 45' 51"
Satürn
Balık
16° 52' 24"
Uranüs
Boğa
22° 32' 42"
Neptün
Balık
29° 00' 37"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 07"
Lilith
Başak
23° 43' 14"
True Node
Koç
15° 22' 40"
Son Güncelleme : 03/05/2024 20:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>