Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Kasım 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

çoktan kapattığınızı sandığınız bir defterin sayfaları tekrar açılabilir. Ortak bir dostunuz eski sevgilinizden sizi sarsacak bir haber getirebilir. Hiç ummadığınız halde etkilenebilirsiniz. Bugünlerde yeniden bir yakınlaşma olabilir.

Aynı konumda olduğunuz biriyle sürdürdüğünüz bir çekişmeveriminizi de düşürüyor. Bugün bir araya gelip konuşmanız için araya girenler olacak. Bu fırsatı değerlendirirseniz, sorun çözülecek gibi gözüküyor.

Kendinizden çok başkaları için para harcama huyunuz takdir ediliyor ama sonunda sıkıntı çeken siz oluyorsunuz. Bir arkadaşınıza verdiğiniz bir söz sizi maddi olarak sarsabilir.

Sık sık karşılaştığınız bir durum bugün yine başınıza gelebilir. Mantığınızla duygularınızın arasına sıkışabilirsiniz. Bugün mantığınızı dinlemenizin zamanı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün Mars son derecesinde ilerlerken özellikle aşka ve sevdiklerinize dair konularda biraz daha serinkanlı, sabırlı davranmaya çalışmalısınız. Ani ego çıkışları beklenmedik kopuş ve ayrılıkları beraberinde getirebilir.

15 Kasım 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 12:31 Mars-Uranüs olumlu görünümü, özgür olmak istediğinizi gösteriyor. Tabii ki ilişkinizin niteliği burada önemlidir. İnsan burada şöyle düşünebilir. Ben hem hayatın tadını çıkarmak istiyorum hem de ilişkimde beklenmedik durumlar yaşamak istemiyorum. Öyle bir beraberliğim olmalı ki, birlikte yaşamın tadını çıkarmalı, birbirimizin canı olmalıyız. Kimse kimseye baskıda bulunmamalı, özgürlüğünü engellememeli. Ancak biz olmayı da bilmeliyiz. Saat 17:53 Kova-Akrep burçları arasında oluşacak ilkdördün, aşk hayatınız başta olmak üzere, varsa çocuklarınız, sanatsal faaliyetleriniz, hayatı güzel hissetmenizi sağlayacak olan her şeyi arzularsınız. Sosyalleşme isteğiniz ön plandadır. Etrafınızda gelişen olaylara ve durumlara gerçekçi bir şekilde yaklaşabilir, bağımsızlığınıza son derece önem verebilirsiniz. Bu isteklerinize karşın, eğer gelir durumunuz, kazancınız yetersiz ise veya dilediğiniz gibi yaşama arzunuza rağmen olanaklarınız sınırlı ise doğal olarak günü gerilimli geçirebilirsiniz. Bazılarınızda ise durum daha farklı gelişebilir. Yaşamın güzelliklerinin tadına varmak istediğiniz halde sırf elinizdekileri kaybetmemek için para harcamaktan çekinebilirsiniz. Bir kısmınız ise çocuklarını daha iyi şartlarda yetiştirmek veya çocuk sahibi olmak isteyebilir ancak maddi durumunuz buna elverişli değilse arzularınızı gerçekleştirmeniz zor olabilir. İşte bugün bu farklılıklar nedeniyle içsel sorgulamalarda bulunabilir, ne yapmanız gerektiğine karar verebilirsiniz. Bu durumda şu soru kafanızı kurcalayabilir. Özgür mü yaşamalıyım yoksa maddi ve manevi açıdan güvende yaşamak için mücadele mi etmeliyim. Tabi ki bu sorunun cevabını verecek olan sizlersiniz. Ancak şunu belirteyim ki, bunlar birbirine son derece bağlı gerçeklerdir. Biri olmazsa diğerinin hissedilmesi, yaşanması kolay değildir. Saat 22:05 Ay-Venüs olumlu görünümü sizi dışa dönük kılıyor. Sosyal yaşamda faaliyetlerde bulunmanızı, sanatsal bir estetik duygusuyla hareket etmenizi, keyifli paylaşımlarla günün bu saatini güzel geçirmenizi sağlıyor. El ele, can cana, her güzellik sizden yana olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle,

15 Kasım 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün plan yapmak ve düşüncelerini paylaşmak için kalabalık ortamlarda bulunacaksın. Özellikle bir süredir kendi işini kurmak isteyen bir Terazi burcuysan, gün içerisinde tanışacağın kişilerin deneyimlerinden faydalanabilirsin. Tek başına çıktığın bu yolda kendine bir ortak edinebilir, yatırımlarını genişletebilirsin. Evliliğinde sorunları olan bir Terazi burcuysan, sağlıklı düşünmek adına yalnız kalmak isteyeceksin. Bu sıralar dostlarına zaman ayırmak konusunda dertlerin var. Herkese yardımda bulunurken en yakın arkadaşının sana ihtiyacı olduğunu fark etmiyorsun. Gönlü hangi konuda yıprandı ise vereceğin motivasyon ve destek ona çok iyi gelecektir. Yeniden toparlanan ilişkiniz için sen de mutlu oluyorsun.

15 Kasım 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızda sıradan giden her şeye bugün dur diyebilirsiniz. İlişkinize heyecan katmak veya partnerinizi şüphelendirmek isterken de gereğinden fazla gizemli bir hava yaratabilirsiniz.

15 Kasım 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi ifade etmek isteyeceğiniz uğraşlara yönelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuların rahat akacağı bir gündesiniz. Keyif aldığınız uğraşlara yönelebilirsiniz. Sevdiklerinizle zaman geçirmek için organizasyon yapmak isteyebilirsiniz. İlerleyen saatlerde duygusal karmaşa hissedebilirsiniz. Kararlarınızla değişiklikler olabilir.

15 Kasım 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yakın dönemde yaşadığınız stresli günler geride kalıyor. Hallolmasını istediğiniz bir mesele ortadan kalkıyor.

15 Kasım 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün alacağınız bazı haberler duygularınızın yoğunlaşmasına neden olacak. Farklı ve alışılmışın dışında istekler içine girebilirsiniz. Kararlı ve kendinize olan güveninizin yüksek olduğu bir dönemdesiniz. Evinizde davetler verebilir, katılacağınız toplantılarda yeni dostlar edinebilirsiniz.

15 Kasım 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yönsüzlük ve huzursuzluk duygusu sona eriyor. Duygusal açıdan rahatlayacağınız bir gündesiniz. Beklentileri çok yüksek tutarsanız karşılanmayabilir. Gün boyu ayakları yere basan hedefler önemli.

15 Kasım 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Kova burcunda seyahat ederken aşk hayatınızda özgür rüzgarlar estirirsiniz. Aykırı, orijinal, tuhaf temalı yaratıcı fikirlerinizle yeni tasarımlar yapmak için harika bir gün. Çocuğunuzla kaliteli zaman paylaşmak için hiç vakit kaybetmemenizi öneririz. Spor aktivitelerine katılmak için de uygun bir hafta sonu sizi bekliyor olacak.

15 Kasım 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Elde edeceğiniz kazançlar yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin. Hatta zor günler geçirebilirsiniz. İlerlemek ve atılım yapmak için uygun bir zaman değil. Şu sıralar yakın çevrenizle ilgili ilişkileriniz ağırlık kazanacak ve sosyal hayatınız bir hayli hareketlenecek.

15 Kasım 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 26' 07" R
Ay
Boğa
09° 01' 43" R
Merkür
Koç
21° 23' 07"
Venüs
Boğa
09° 54' 18"
Mars
Koç
05° 17' 15"
Jüpiter
Boğa
25° 39' 04"
Satürn
Balık
17° 11' 01"
Uranüs
Boğa
22° 45' 47"
Neptün
Balık
29° 07' 02"
Plüton
Kova
02° 05' 55"
Chiron
Koç
21° 03' 34"
Lilith
Başak
24° 08' 22"
True Node
Koç
15° 22' 53"
Son Güncelleme : 07/05/2024 15:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>