Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Eylül 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeni başlatmak istediğiniz ilişkide yanlış bir taktik uyguluyorsunuz. Aceleci davranıyor, onda kendiliğinden bir şeyler oluşmasını engelliyorsunuz. Bu kadar ısrarcı davranarak onu kendinize aşık edemeyeceksiniz.

Projenizin çok spontan olduğunu düşünüyorsunuz. Belki de. Ama bunu tartışma masasına yatırmak için çok iyi bir zamanlama yapmanız gerekiyor. Aceleci davranırsanız sıradan bir proje sunmuş olacaksınız.

Sıkıntıları geride bırakıyorsunuz. Ama yine de sizi sıkıntıya düşüren nedenleri tam olarak kavrayabilmiş değilsiniz. Bu nedenle sık aralıklarla bazı sıkıntılar yaşamanız kaçınılmaz görünüyor.

Eski beraberliğiniz, bu kadar pişmanlıkla yad edilmeyi hak etti mi? Sizi beğenen, ilkeli bulan arkadaşlarınız bu davranışınızın bazı sorumluluklardan sıyrılma çabası olduğunu düşünüyor ve bunu size yakıştıramıyorlar.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın çevreniz son zamanlarda bazı yeni huylar edindiğinizi konuşuyor. Böyle düşünmekte haklı olduklarını biliyorsunuz. Çok abarttığınız kaygılarla edindiğiniz bu yeni huylardan bir an evvel arınmanız gerekiyor. Aksi takdirde bu huyların sizin benliğinizde olduğuna onları inandıracak ve sizi yanlış tanımış olduklarını düşündüreceksiniz. Kendinize bu haksızlığı yapmamalısınız.

17 Eylül 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, Cumartesi günümüz saat 07:23  Ay-Koç burcu seyir etkinliğinde başlayacak. Bizi sınırlayan kişi veya durumlarla yüzleşmemiz gerekebilir. Bu bazen eşimiz-sevgilimizdir, bazen açıkça bize diş bileyen bir kişidir, yaşadığımız ortam veya rakibimizdir. Burada bizi rahatsız eden husus, insanların bencil tavırlarıdır. İyi niyet taşımayan hareketler canımızı sıkar. Söylesek belki kimse anlamaz ancak biz, kimin ne yapmaya çalıştığını fark edebiliriz. Zaten bizi de üzen nokta budur. Saat 10:04 Mars-Uranüs görünümü, yenilik arzumuzu yükseltiyor. Bu heveslilik o denli yüksek ki, belki de birçok noktayı gözden kaçırmaktayız. Çünkü düşünmekten yorulmuş olabilirsiniz. â€'Aman artık ne olacaksa olsun diyerek evet veya hayır diye bir meseleyi sonuçlandırmak isteriz. Ancak ben derim ki, gelin bir daha duruma bakın. Merkür geri hareket dönemindeyiz. Hayati bir karar verecekseniz aman gözünüzü seveyim aceleye getirmeyin dostlarım. Olasılıkları göz ardı etmeyin. Saat 10:07 Ay-Jüpiter karşıtlığı, ilişkide bir tarafın sadece kendi çıkarlarını düşünmesi, ters davranması ve sürekli bizim alttan almaya çalışmamız canımızı sıkar. İsteriz ki, uzlaşıyla sorunları çözelim. Bu görünüm özellikle sorunlu ilişkilerde dikkatli olmanın işaretçisidir. Keyifli bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

17 Eylül 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yapmanız gereken çok bir çoksizi bekliyor ve kişisel sorumluluğunuz arttıkça, kendinizi gergin hissedebilirsiniz. Kendinizi ifade edecek konularda emin adımlarla ilerlerken, çevrenizden gelen sitemlere aldırmamalısınız. Gelecek günlerde, sizin gerçek değerinizi anlayacaklardır. Maddi konularda ilginç fikirlere açıksınız.

17 Eylül 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dış görünüşünüzü yenileyebilir veya sevdiğiniz kişilerle özel planlar yapabilirsiniz. Zevkli seyahatler veya diğerleriyle yapacağınız aktiviteler ilişkinizin gelişmesini sağlayabilir. Kişisel değişiklikler hayata yeni bir açıdan bakmanızı ve iyi hissetmenizi sağlayacaktır. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aldatıcı etkilere, yanıltıcı kişilere dikkat edelim. Pazarlıklar veya anlaşmalar sırasında en ufak detayı kaçırmamalı, hatalara veya yanlış değerlendirmelere izin vermemeliyiz. Duygusal açıdan sert tepkiler verebilir veya fazla cesur olabiliriz. Altından kalkamayacağımız görev ve sorumluluklar almayalım, tutamayacağımız sözler vermeyelim veya boyumuzdan büyük işlere kalkışmayalım derim Niobe'ce. Yarın meydana gelecek Ay tutulması etkilerini bugünden hissettirebilir. Konuyla ilgili Pazartesi günü detaylı bir yazı yazdığım için tekrarlamıyorum, ama okumanızı öneririm Niobe'ce. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

15 Eylül 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay karşıt burcunuzda ilerlerken ilişkilerinizde daha dengeli olmaya bakın. Karşınızdakilerden daha çok etkilenebilirsiniz.

17 Eylül 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Evinizdeki değişiklikler hoşunuza gidiyor. Bugünlerde her alışverişinizi eviniz için yapmaktan memnunsunuz. Bu enerji ruhunuza ferahlık saçıyor. Bu aradahayatınızda olur olmaz her şeyde olumsuzluk arıyorsunuz. Başka insanların huzurunu kaçırabilirsiniz. Kendi işlerinizle ilgilenin çünkü yoğun bir gündeminiz olacak.

17 Eylül 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile iletişim alanında muazzam fırsatlar elde etmiş oluyorsunuz. Beklediğiniz haberleri alabilir,görüşmeleri yapabilir, partnerinizle olumlu kontak kurabilir, yakın çevre desteğini alabilir ve seyahatlere çıkabilirsiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ile ikili ilişkilerde bir teklif veya haber alabilir, partnerinizle etkinliklere katılabilirsiniz.

17 Eylül 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Günlük hayatınızın akışındaki gelişmeleri partnerinizle paylaşabilirsiniz. Bugün, iletişime dayalı işlerinizde sizi harekete geçirecek kısa vadeli planlar ya da yolculuklar oluşabilir.

17 Eylül 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ruhsal veya bedensel bir rahatsızlığınızla ilgili farkındalık kazanabilir, şifa arayabilirsiniz. Kontrolünüz dışında gelişen tüm konularda sizi zaman zaman duygusal olarak yaralasa da bazı gerçeklerin açığa çıkmasına şahit olacaksınız.Barışçıl ve uzlaşmacı ruhsal durumunuzu hiç bozmadan affedici olabileceksiniz. Yanınızda çalışanlara karşı hoşgörü geliştirebileceğiniz ve hizmet alanınızda maneviyata önem vermeniz gerektiğini algılayacaksınız. Evcil hayvanlarınızla ilgili rahatsızlıklar mevcutsa bu konuda farkındalık geliştireceksiniz.

17 Eylül 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller.

17 Eylül 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 26' 54" R
Ay
Aslan
16° 30' 37" R
Merkür
Koç
28° 51' 33"
Venüs
Boğa
18° 50' 16"
Mars
Koç
10° 50' 31"
Jüpiter
Boğa
27° 21' 43"
Satürn
Balık
17° 43' 52"
Uranüs
Boğa
23° 11' 04"
Neptün
Balık
29° 18' 27"
Plüton
Kova
02° 04' 13"
Chiron
Koç
21° 26' 38"
Lilith
Başak
24° 56' 40"
True Node
Koç
14° 52' 46"
Son Güncelleme : 14/05/2024 21:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>