Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Kasım 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizin onda ne bulduğunuzu merak edenler ten uyumu denen şeyin ne olduğunu bilmeyenler. Baş başa kaldığınızda dünyayı unutuyorsunuz. Sizin sorununuz kalabalıklarla. Özellikle sizin çevreniz ilişkinize henüz alışamadı.

Rekabetten hoşlanmamanıza rağmen giderek rekabetin esiri oluyorsunuz. Bu durumun farkındasınız ama mecbur olduğunuzu düşünerek teslim olmayı tercih ediyorsunuz.

Sorumluluk duyduğunuz kişiler var, para kazanmayı onlar için önemsiyorsunuz. Sizin parada gözünüz yok ama para kazanmanın önemli olduğunu düşünüyorsunuz. .

Bir arkadaşınız size sitemde bulunabilir. Onun haklı olduğunu düşünüyorsunuz. Bahane bulmak yerine bu düşüncenizi onunla paylaşmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu ara kendinizi endişeli ve karamsar hissedebilirsiniz. Fakat siz de biliyorsunuz ki negatif düşünceler negatif sonuçlar doğurur. Siz siz olun Sevgili Teraziler, bu karamsarlığı bir kenara bırakıp, olaylara iyimser bir açıdan bakmaya çalışın.

17 Kasım 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler Salı günüme, Ay-Kova burcu seyriyle başlamaktasınız. Saat 09:24 itibariyle etkili olacak bu enerji, hayatın keyifli ve güzel yanlarının biraz olsun tadını çıkarmak, özgür olmak ihtiyacınızın göstergesidir. Rahatlamak istiyorsunuz. Denetim altına alındığınızı hissettiğiniz an tepkinizi ortaya koymak istersiniz. Saat 14:23 Ay-Mars görünümü, aşkta şansınızı yükselten bu enerji keyfinizi yerine getiricidir, paylaşımları güçlendirir. Saat 16:53 Güneş-Merkür kavuşumu, kazanç anlamında her türlü mevzuda derinlemesine düşünmemiz gerekiyor. Güç sahibi olmak, kendi ekmeğinize sahip çıkmak istiyorsanız bu kavuşum sizi destekleyicidir. Bir mülkün satışı, restorasyonu, elden çıkarılması, yenilenmesi, değiştirilmesi gibi işlerle ilgilenmeniz gerekebilir. Gereksiz şeylere para harcamayınız. Hesabınızı iyi bilin. Geleceğe yatırım yapın. Saat 20:10 Ay-Satürn görünümü, ancak çok sevdiğiniz, kafanızın yattığı kişilerle irtibatta bulunmak istediğinizi gösteriyor. Çocuğunuz varsa onunla, sevgilinizle, yakın bir arkadaşınızla duygularınızı paylaşırsınız. Siz, genelde sıkboğaz edilmekten hoşlanmıyorsunuz. Başkalarıyla uyumlu ve yapıcı ilişkiler kurabileceğiniz bir gün geçirmeniz dileğimle  

17 Kasım 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Beklediğiniz fırsatlar ayağınıza gelecek. Uzak yollarla ilgili kurduğunuz hayallerin gerçekleşmesini istiyorsanız, bazı bilgi birikimlerinizden yaralanabilirsiniz. Üstün yönleri olan kişilerden hoşlandığınız için, görüşlerinizi sadece size performans kazandıracak nitelikteki kişilerle paylaşmaktan yanasınız..

17 Kasım 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularda endişeli olabilirsiniz veya kötümser(beni seçmezler, bana bakmazlar, benimkinin rengi tercih edilmez v.b) düşünebilirsiniz. Oysa, iyimser olmanız durumunda, işlerin istendiği şekli alma şansı da artacaktır. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sezgilerimize güvenebileceğimiz bir gündeyiz. İş hayatımızda veya bizim için önemli işlerimizde en zor kararları dahi hızla alabiliriz. Önemli görüşmeler, konuşmalar ya da yazışmalar yapmak için de güzel günlerdeyiz. Hümanist tavırlar, sosyalleşme, farklı şeyler deneme isteği, öneriler, tavsiyeler ön plana çıkabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

17 Kasım 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde yaratıcılığınızı kullanacağınız işlere yönelebilirsiniz. Keyif aldığınız konularda harcamalar yapabilirsiniz. Öğleden sonra sevdiklerinize karşı daha yumuşak davranmaya özen gösterin. Enerjinizi yaptığınız işe yönlendirmeniz sizi rahatlatacak. Akşam saatlerinde sorumluluklarınızda artış olabilir. İlişkilerinizle ilgili ani kararlar vermeyin.

17 Kasım 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş konusunda gücünüzü başkası ile birleştirmelisiniz. Gelecek mali destek size güç verecek. Ancak yatırımlarınızı danışarak yapmanızda fayda var.

17 Kasım 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile iletişim alanında muazzam fırsatlar elde etmiş oluyorsunuz. Beklediğiniz haberleri alabilir,görüşmeleri yapabilir, partnerinizle olumlu kontak kurabilir, yakın çevre desteğini alabilir ve seyahatlere çıkabilirsiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ile ikili ilişkilerde bir teklif veya haber alabilir, partnerinizle etkinliklere katılabilirsiniz.

17 Kasım 2015, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevrenizle yapacağınız planların yanı sıra, önemligörüşmelerine hazırlıklı olun. Maddi konularda kafanız çözüme yönelik çalışabilir. Önemli bir parasal anlaşma gündeme gelebilir.

17 Kasım 2015, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda kafa karışıklığı, hayal kırklığı, dalgınlık, alınganlık, kapris, unutkanlık gibi durumlar söz konusu olabilir. Geleceğe yönelik önemli kararlar almadan önce bir nefes alıp dikkatlice düşünmek gerekebilir.

17 Kasım 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın. Gereksiz kuruntulara kapılmayın.

17 Kasım 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 12' 19" R
Ay
Aslan
25° 59' 21"
Merkür
Koç
29° 48' 55"
Venüs
Boğa
19° 48' 12"
Mars
Koç
11° 26' 26"
Jüpiter
Boğa
27° 32' 49"
Satürn
Balık
17° 47' 10"
Uranüs
Boğa
23° 13' 49"
Neptün
Balık
29° 19' 36"
Plüton
Kova
02° 03' 57"
Chiron
Koç
21° 29' 04"
Lilith
Başak
25° 01' 53"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 15/05/2024 16:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>