Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Nisan 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hayal gücünüz yaşadığınız ilişkileri zorluyor, fanteziye dönüştürüyor. Geçici hoşluklar yaratsa bile bu yaklaşımınız alışkanlık da yapabilir ve her alışkanlık gibi, partnerinizi sıkabilir. Sevgi gerçeklerle de yüz yüze geldiği zaman güçlenir, unutmayın.

Karamsar, tembel, aşırı tedbirli olmanız belli dönemlerde işinize olumsuz etkide bulunuyordu, ama bugün bu özelliklerinizhayatınızda bütünüyle olumlu bir etki yapıyor. İyi yoldasınız, işinizle ilgili sıkıntıları aşacaksınız, devam edin.

Yakın geçmişte yaptığınız gereksiz bir harcamanın şimdi sıkıntısını çekiyorsunuz. Ama endişe etmeyin, çizdiğiniz yolda yürümenize bir engel yok,

Kitaplarınızı elinizden düşürmeyin, yeni yeni kitaplar alın okuyun. Kafanızda oluşturduğunuz önemli bir tez var, onunla ilgili araştırmalara hız verin. Orta vadeli başarılar sizi bekliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Keskin tahminlerde bulunabiliyorsunuz, giriştiğiniz iddiaları kazanıyorsunuz. Çok çalışıyorsunuz ve bazen gücünüzün sınırlarını zorlamak oluyor. Otorite kurmak isteğiniz bazen sizi zora sokuyor, çünkü bazı işlerin yapısı kesin çerçeveler içine sığmayacak kadar dinamik. Aşırı tedbirli davranıyorsunuz, bu durumda kendi özgürlüğünüzü de farkında olmadan kısıtlıyorsunuz.

17 Nisan 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler Perşembe gününe, saat 10:09-18 Nisan saat 00:44 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında uyanıyoruz. Birbirinizin kimliklerine saygı duyarak hareket etmeniz halinde herhangi bir sorun yaşanması mümkün değildir. İş ortaklığında bulunanların ani kararlar almamaları, birbirleriyle bağlantı içinde olmaları faydalıdır. Olayları değerlendirirken, karamsar ve şüpheli bir bakış açısından ziyade gerçekçi bir şekilde düşünmeniz, farklı çıkış noktaları bulabilmenizde sizi destekleyicidir. Boşluktaki  Ay, paranın  insanlar üzerindeki tesirinin ne kadar büyük olduğunu düşünmenizi sağlar. Kimileri bu gücün altında ezilmekte, bazıları ise dilediğince yaşamaktadır. Ancak sizin için en başından bu yana maddi değerler önemli olmuştur. Çünkü kaliteli bir yaşam için bu güç olmazsa olmaz tek gerçektir. Bugününüz, dünden daha güzel, yarınlarınız her daim güzel olsun. Gönülden sevgilerimle,

17 Nisan 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün arkadaşlarınızla bir arada olacak ve onların desteği konusunda olumlu yansımalar alacaksınız.. Günlük yaşantınızda farklı kişilerle bir araya gelecek ve sizi eğlendirecek, konuşmalarıyla oyalayacak arkadaş grupları ile görüşeceksiniz. Katılacağınız arkadaş toplantılarında eski dostlarınızı görme şansı elde edeceksiniz.

16 Nisan 2014, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızda belli konular sonuçlanabilir veya sonlanabilir. Eşinizi,birliği içinde olduğunuz kişileri veya ortaklarınızı ilgilendiren ilişkiler özellikle zorlanabilir. Ani kararlardan kaçınmakta fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: Herkes (belki de biz) taleplerinin bir an önce yerine getirilmesi konusunda acele hareket ediyor ve tahammülsüz davranıyor olabilir. Ya da meydana gelen olaylar acil müdahale gerektiriyordur. Bir taraftan yapılması gerekenleri yapmak gerekirken bir taraftan da yapılması istenen şeylerin görmezden gelinmesi bir çözüm gibi görünse de, kimse karşısındakine anlayış gösterecek havada olmadığı için sakin ve sabırlı olmaya çabalamaktan başka yapacak çok fazla şey olmayabilir.

16 Nisan 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş ve para konularında sabırlı ve esnek olmanız gerekiyor. İnatlaşmalardan uzak durun. Mümkünse kariyerinize faydalı olacak eğitimlere katılın. Yeteneklerinizi arttırmaya odaklanın. Bazı zorlayıcı koşullar oluşabilir. Mücadele etmeli ve kendinizi yenilemelisiniz. Yakın çevrenizden alabileceğiniz destekleri gözardı etmeyin.

17 Nisan 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

GENİŞ bir düşünce yelpazesine sahipsiniz ama fikirleriniz bazı insanlara ters gelebilir. Enerjinizin yüksek tutmanız gereken bir gün.

17 Nisan 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğle saatlerine kadar, özel meselelerinizi hal yoluna koymaya çalışacaksınız. Aksiliklerle karşılaşabilirsiniz, moralinizi bozmayın. İşlerinizin başına döndüğünüzdeyse adapte sorunu yaşayacaksınız; lakin kısa süre sonra da o ruh halinden kurtulacaksınız. Tüm bir akşamı, ailenize ayırmaya bakın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakathayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz fikirler ve tutarsızlığınız buna sebep.

17 Nisan 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 58' 56" R
Ay
Oğlak
05° 19' 58"
Merkür
Koç
16° 25' 02"
Venüs
Koç
29° 10' 08"
Mars
Balık
28° 34' 46"
Jüpiter
Boğa
23° 36' 39"
Satürn
Balık
16° 26' 36"
Uranüs
Boğa
22° 15' 45"
Neptün
Balık
28° 51' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 29"
Lilith
Başak
23° 10' 22"
True Node
Koç
15° 24' 33"
Son Güncelleme : 28/04/2024 22:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>