Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Temmuz 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün yeni girişimler yapabilir ve heyecan duyabilirsiniz. Yeni insanlarla tanışabilir yeni diyaloglar kurabilirsiniz. Doğru insanı bulmak için bugün elinize bir fırsat geçecek.

İş çevrenizle iletişimlerinizde canlanmalar olabilir. Duygularınızı dengeleyebileceğiniz bir gündesiniz. Çevrenizdeki insanlardan ayrıcalıklı tutumlar görebilirsiniz. Bu duruma dikkat etmelisiniz.

Bazı borçlarınız birikti ve onları ödemekte zorluklar çekiyorsunuz. Oysa kaç insan sizi bu konuda uyarmıştı. Bir anca borçlarınızı ödemek için bir kaynak bulmalısınız ve bundan sonra borçlanırken daha dikkatli olmalısınız.

Zihniniz çok iyi çalışıyor ancak planlarınızı uygulamak için biraz daha beklemelisiniz. Harekete geçmek için uygun bir günde değilsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel olarak huzurlu ve rahat bir gün geçireceksiniz. Dostlarınızla bir araya gelme fırsatı bulabileceğiniz bugün, ihmal ettiğiniz bazı özel uğraşılarınızla zaman geçirebilirsiniz. Gün duygusal olarak olumlu ve rahat olacaksınız. Bu duygusal rahatlığı yakın çevrenizdeki insanlara yansıtacaksınız.

18 Temmuz 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, Salı günümüz iki önemli görünüm etkisinde başlıyor. Birincisi, saat 04:37 Mars-Uranüs görünümüdür. Her şey üzerinize geliyor gibidir. Ancak şu var ki, asıl mesele tamamen güvenlik duygusuyla birebir alakalıdır. Ne yönde ilerlemek, hangi yoldan sonuca varmak, kimle nasıl bağlantı kurmak lazım bunları tespit etmekte zorlanabilirsiniz. Bir yanda istikrarsız bir ilişki veyaortaklığı, diğer tarafta mesleki konularda yerine oturmayan durumlar arzu ettiğiniz yenilikleri uygulamanızın önünde engel oluşturabilir. Ancak çaresiz değilsiniz. Çare nedir? Öncelikle ilişki veyaortaklığınızdan başlamak üzere iç dünyanızda olan bitene gerçekçi bir şekilde ele almanız. Hala eskileri deşmeye çalıştığınız sürece yeniye yer açmak sizce mümkün mü? Zaman tüm yaraları sarabilecek ve hayata farklı bir şekilde bakabilecek şartları size hazırlayabilir. Umudunuzu yitirmeyiniz. İkincisi, saat 23:09 itibariyle etkili olacak. Venüs-Jüpiter görünümü, yeni bir yere yerleşim, yolculuk, aktivite, dil öğrenmek, eğitim veyaanlamında verilen olumlu kararlar açısından destekleyicidir. Yeni yerler, yeni insanlar, kısaca yenilikler anlamında hayatınıza renk getiricidir. İnsanlarla bağınız güçlenir, ağzınızın tadı yerine gelir. İletişimsel açıdan insanları etkileme gücünüz yükselir. Yakınlarınızla veya diğerleriyle anlaşmak kolaylaşır. Gün boyunca yüzünüzden gülümseme eksik olmasın. Canı gönülden sevgilerimle,

18 Temmuz 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerindeki gerginlik dağılıyor. Empati kurabilen tarafın ön plana çıkıyor ama yanlış anlaşılmalar yaşanabilir.

18 Temmuz 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sürpriz yeni tanışmalar yaşantınıza yeni bir heyecan getirebilir.Ansızın oluşan duygusal iniş çıkışlarınızı kontrol etmelisiniz.

18 Temmuz 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konularda tedbirli olmanızda fayda var. Ortaklı konularda ani gelişmeler olabilir. Parasal konularda hızlı karar almanız gerekebilir. Çalışma hayatınızdaki işlerle ilgili eğitim alabilirsiniz. Finansal konularda sözleşme ve anlaşmalara dikkat etmelisiniz. Gözden kaçan unsurlar olabilir.

18 Temmuz 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Kader Çarkı... Sürekli arayış içindesiniz ama ne aradığınızı kendiniz de bilmiyorsunuz. Sizi her yönden eleştiren düşmanlarınız da var. Onun için dikkatli olmalısınız.

18 Temmuz 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Konsantrasyon gücünüzün yüksek olduğu bir gün geçirebilir, derinlik gerektiren konulara odaklanabilirsiniz. Araştırmacı, sorgulayıcı ve meraklı bir tutum sergileyebilirsiniz.

18 Temmuz 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdiğiniz insanın farklı davranışlarına kolay tepki verebilirsiniz. Israrcılığınız ve baskıcılığınız onun özgürlüğünün kısıtlandığını hissetmesine yol açabilir.

18 Temmuz 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Fikirleriniz ve güçlü iletişiminizle partnerinizin hayranlığını kazanırsınız. Güçlü sosyal çevrenizdenhayatınız için destek alırsınız. İnsanların yardımı olmadan yalnız başınıza da her zorluğun altından kalkabileceğinizi aklınızdan çıkarmayın. Sizi önceden beğenen birisi bugün duygularını mesajla ya da yüz yüze konuşarak ifade edebilir.

18 Temmuz 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir kafanızda olan bir konu çözüme ulaşacak. Bir yakınınıza ya da dostunuza yardımınız olacak. Bu onu gerçekten çok mutlu edecek. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Duygularınız kabaracak. Özellikle sırt ağrılarında şikayeti olanlar hemen bir tedbir almalılar.

18 Temmuz 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 08' 39" R
Ay
Oğlak
07° 32' 26"
Merkür
Koç
16° 27' 44"
Venüs
Koç
29° 22' 28"
Mars
Balık
28° 42' 29"
Jüpiter
Boğa
23° 38' 59"
Satürn
Balık
16° 27' 30"
Uranüs
Boğa
22° 16' 19"
Neptün
Balık
28° 52' 04"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 35' 03"
Lilith
Başak
23° 11' 29"
True Node
Koç
15° 24' 06"
Son Güncelleme : 29/04/2024 02:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>